Een eenvoudige gids om te begrijpen mannen

Heb je je ooit afgevraagd wat maakt mannen handelen zoals ze doen? Soms zijn hun acties zijn genoeg om ofwel irriteren, frustreren of verwarren de hel uit je. Dus, waarom doen ze blijven doen?

Een eenvoudige gids om te begrijpen mannen

De meeste mannen het gevoel dat ze vrij eenvoudig te achterhalen. Maar, vraagt ​​een vrouw en ze zal je vertellen dat dat niet het geval is. Misschien in hun eigen geest, ze zijn zo basic als maar kan, maar in onze gedachten kunnen ze zo complex als sommige high-tech kernfysica vergelijking.

De waarheid? Het ligt waarschijnlijk ergens tussenin. En, niet alle mannen zijn hetzelfde, dus zelfs als je kunt komen met een algemene waarheid, heb je altijd uitzonderingen op de regel.

Dus, wat zijn sommige gemakkelijk te richtlijnen die passen vaker wel dan niet als het gaat om mannen te begrijpen?

Mannen zijn net zo onzeker als vrouwen

Hoewel ze graag handelen alle taai en sterk, onder hun harde buitenkant legt een fragiele ego, dat is net zo makkelijk te beschadigen als de onze. Ze moeten ook anderen zoals hen hebben en waarderen hun adviezen.

Dit is belangrijk om te onthouden in situaties wanneer een man oproept de moed om je mee uit te vragen of toont interesse in je. Hoewel u misschien niet dezelfde rente terug te hebben, een beetje vriendelijkheid gaat een lange weg als hij buiten zetten zich daar. Behandel hem zoals je zou willen worden behandeld - met respect en waardigheid.

Mannen hebben gevoelige kanten

Maakt dat ze watjes? Nee, het maakt hen menselijk. Trouwens, het is leuk om te weten dat uw man heeft je rug als je hem nodig hebt om, maar het is ook leuk om hem gevoelig genoeg om te beseffen wanneer je pijn hebt en je wilt de pijn te verzachten hebben.

Soms is het makkelijk om dit een beetje waarheid te vergeten, omdat mannen niet altijd tonen hun gevoelige kanten. Zeker, sommige zijn meer dan bereid om te zeggen wanneer je hun hart hebt gebroken of gekwetst hun gevoelens, maar een groot deel van de tijd zullen ze niet zo open is.

Hou dit in gedachten als je nadert een gevoelig onderwerp. Gewoon omdat hij niet laten zien dat hij pijn doet, betekent niet dat hij niet het gevoel de steek.

Mannen moeten ook worden bemind

Iedereen heeft behoefte aan liefde - mannen en vrouwen, bejaarden en kinderen. Gewoon omdat mannen worden geacht te zijn cowboys en ridders in wit harnas, betekent niet dat ze niet een tedere kant en hunkeren dezelfde liefde en genegenheid die je doet.

Wees niet bang om een ​​man je van hem houdt te tonen. Laat hem een ​​schattig klein briefje dat zegt hij er op je geest of stuur hem een ​​sms hem vertellen kan niet wachten om hem te zien. Gewoon niet overboord te gaan. Er is een verschil tussen het weergeven van wat liefde en verstikkende hem met zoveel aandacht, dat hij voelt dat hij niet kan ademen.

Mannen willen worden vertrouwd

Eigenlijk is dit spreekt even goed voor vrouwen als voor mannen. Vertrouwen is de hoogste vorm van respect een persoon kan krijgen. Het is iemand te vertellen dat je gelooft dat ze hebben goed inzicht en zal het verstandig te gebruiken.

Betekent dat dan dat alle mensen moeten worden vertrouwd? Nee, niet meer dan dat: alle vrouwen zouden moeten worden vertrouwd. Maar, moet je hem vertrouwen totdat hij je heeft gegeven een reden om niet te. Hij op zijn minst verdient dat.

Mannen ontlenen veel van eigenwaarde van hun vermogen om financieel te bieden

Mannen zijn traditioneel gehouden op de rol van de familie provider. Ze waren altijd degenen die uitging, werkte de hele dag en verdiende genoeg inkomen om hun gezin te onderhouden. Door dit te doen, het betekende dat ze een "goed mens."

Hoewel de rollen veranderen, het staat nog steeds dat veel mensen houden hun baan en hun inkomen als zeer belangrijk voor hun eigenwaarde. Bij mannen zijn in staat om voor u en doe leuke dingen voor je, ze voelen zich vreselijk darn goed over zichzelf, zoals ze zouden moeten.

Houd hier rekening mee als je man is getroffen door de toestand van de economie en is het nemen van het extra persoonlijk. Het is meer dan alleen over het geld. Het gaat over hem als een man.

Mannen zijn seksuele wezens

Welke vrouw wist dit niet, toch? In feite, vaker wel dan niet, klachten hoor je van vrouwen in deze afdeling over het feit dat hun man wil altijd seks wanneer ze meer dan tevreden als knuffel zou zijn.

Ja, is dat hij slecht te willen altijd in bed met u te maken? Nee, het betekent gewoon dat hij houdt dit deel van de relatie als een hogere prioriteit.

De sleutel is om een ​​gulden middenweg te vinden. Het is niet alles over u en het is niet alles over hem, het is over wat het beste werkt voor jullie beiden. Vergeet niet, het is een geven en relatie te nemen.

En, als hij niet knuffelen met u na elke warm en zwaar seksuele interactie, neem het niet persoonlijk. Hij weet waarschijnlijk niet dat er niets mee anders dan je gewoon tevreden zijn verlangen en nu wil hij wat slaap te krijgen.

Mannen denken meer dan alleen je

Dit is een gebied waar mensen zijn waarschijnlijk een stuk eenvoudiger dan geven we ze krediet. Als ze stil, kunnen we vrij gemakkelijk springen tot de conclusie dat er iets mis is of dat ze iets te verbergen, terwijl het in feite, ze kunnen gewoon na te denken over het werk of hoe een probleem op hun auto te repareren.

Vrouwen overanalyze. We denken en denken en denken tot we kunnen niet meer denken. We proberen alles af te breken onderdeel per onderdeel, zodat we kunnen krijgen naar de bodem van wat er gaande is in hun hoofd. Dit maakt ons onze eigen ergste vijand.

In tegenstelling tot wat je mag geloven, heeft uw man na te denken over dingen naast je. Ja, kunt u de belangrijkste persoon in zijn leven, maar je bent niet de enige persoon of ding altijd op zijn mening dus niet automatisch vanuit niets - u zult waarschijnlijk verkeerd zijn.

Mannen willen probleem op te lossen

Mannen zijn fixeermiddelen. Geef ze een probleem en ze zullen proberen om het voor u oplossen. Dat is wat ze doen. Vrouwen, aan de andere kant zijn praters. Als we een probleem dat we willen iemand luisteren en niets anders - tenzij wij erom vragen.

Dit kan een communicatie-nachtmerrie te creëren. Je voelt je niet geluisterd, want hij vertelt je wat je moet doen en hij niet begrijpt waarom je al boos als hij probeert je haalbare oplossingen aan te geven. Hij denkt dat hij helpt en dat je hem duidelijk laten zien dat hij niet.

Om eventuele problemen op dit gebied te voorkomen, is het altijd het beste om te beginnen met te zeggen, "Ik heb iemand nodig om alleen maar te luisteren naar mij nu, want ik wil ventileren. Bent u er naar toe? ' Dit is een eenvoudige manier om te zeggen dat je oren, geen mond nodig.

Gewoon omdat mannen en vrouwen verschillend zijn op veel niveaus, we zijn ook hetzelfde op veel niveaus ook. De sleutel tot overleven met elkaar is te beseffen dat geen van ons is "goed" en geen van ons is "slecht". We zijn gewoon wie we zijn. Zolang je dat doet, zul je mensen zo veel als je nodig hebt om te begrijpen.

Onze selectie