Het is nog niet voorbij totdat het voorbij is - dus maak jezelf glashelder

Het beëindigen van een relatie is meestal niet eenvoudig. In veel gevallen is het niet het einde van de moment dat u besluit om te remmen op. Als je relatie langer dan een paar weken was, heb je waarschijnlijk maakte een blijvende indruk op je vriendje op een of andere manier.

Het ainand # 8217; t voorbij totdat itand # 8217; s over en # 8211; dus maak jezelf glashelder

Sommige mannen vinden het moeilijk om te accepteren dat je niet wilt dat ze niet meer te zien. Soms kan je onbewust afgeven dubbelzinnige tekens die zij kunnen interpreteren op een verkeerde manier, en geloven dat ze nog een kans met jou.

Hier zijn een paar adviezen over hoe om je ex te begrijpen dat het voorbij is.

Er is geen grijze zone in een break-up. Het is zwart of wit en je moet zo duidelijk zijn over het mogelijk zijn

Dit kan gezien voor de hand liggende, maar met behulp van de juiste woorden kan een groot verschil maken als je remmen op. In mijn praktijk heb ik gesproken met vrouwen die onvermurwbaar op niet kwetsen hun partner waren, dus ze probeerden te remmen door te vragen voor'' meer ruimte'' of met behulp van dezelfde vage zinnen. Gebruik ze niet, en wees zo duidelijk mogelijk. Als u niet meer wilt worden in een relatie, moet je naar buiten komen en zeggen.

Er zijn manieren hoe je kunt vertragen een relatie. Een rem up is iets anders.

Als u zich richten op de presentatie en niet de kernboodschap, kan uw ex-vriendje te zien de rem als een pauze, en geen definitieve splitsing. Wees niet verbaasd als hij, in dit geval, blijft u bellen en probeert te blijven in je leven.

Breaking up is vergelijkbaar met het nemen van een bandage - als je probeert om het te nemen langzaam, meestal zul je eindigen met meer pijn.

Maak hem niet te vermijden, vermijd te gedragen op een manier die hem geeft gemengde signalen, alsof je te persoonlijk

Ten koste van alles, vermijd sms hem een ​​paar dagen na de rem op, om te vragen hoe hij doet en wat er gaande is. Ik zou niet op wijzen dat je het niet moet doen 's nachts, nadat je had een paar cocktails. Maar, hoewel je relatie over is, je ex-vriendje zal waarschijnlijk nog steeds rond. Dus, moet je hem niet te vermijden, ongeacht wat.

Als je echt wilt communiceren, doen door te bellen naar hem of ontmoeten voor een lunch, maar probeer te doen alsof hij is je vriend, niet je ex-vriend. Praat niet over de'' goede oude tijden'' en niet wakkeren herinneringen.

Games zijn voor kinderen, dus als je de zorg voor deze jongen, dan bedenk je en beslissen of het voorbij is of niet.

U bent degene die beslist om uw relatie te beëindigen, niet hem. Wees standvastig en vastberaden over uw besluit, en niet in de verleiding om hem nog eens proberen. In je geest, je moet positief dat alles voorbij is tussen jullie twee. Als je zeker over, zal laten zien in je houding ten opzichte van hem. Als je dat niet bent, kan je net zo goed uit te nodigen hem te klampen op te hopen en denken dat, misschien, dat je hem terug.

Dit betekent niet dat je moet doodsbang zijn als je betrap je jezelf aan hem te denken. Het is volkomen normaal om de relatie uit te spelen in je geest, vooral in de periode vlak na de rem op. Een enquête uit 2011. dat meer betrokken dan een 1000 deelnemer bleek dat 74% van de vrouwen geloven dat ze nadenken over hun ex te veel. Een andere 76% van de vrouwen hebben opgezocht een ex op het internet. Denken over je ex wordt verwacht. Niet handelend op die gedachten is cruciaal als je wilt dat hij begrijpt dat het voorbij is.

Als je achter je beslissing staan, zal hij uiteindelijk de boodschap te krijgen en verder te gaan.

Onze selectie