Hoe je je man te veranderen zonder hem zelfs te realiseren

Het is niet dat we niet houden van de mensen in ons leven. We doen. Maar, soms doen ze onnodige dingen die ons gek. Bijvoorbeeld, is er geen reden om uw vuile kleren te gooien op de vloer wanneer de kleding mand is letterlijk minder dan een voet? Of, waarom is het dat u niet zal lopen naar de keuken om uw vuile bord zetten in de gootsteen, maar loop je naar het huis van de buren voor een ijskoud biertje?

Hoe je je man te veranderen zonder hem zelfs te realiseren

De werkelijkheid is, kan je hem niet maakt niet uit hoe hard je ook probeert te veranderen. Maar, heb je al ontdekt dat, toch? Dus, hoe krijg je hem om die gewoonten die je gek rijden veranderen?

Je hoeft hem niet te vertellen om iets te doen, je gewoon maken hem willen. Hoe?

Moedig zijn positieve gedrag

Vaak krijgen we zo boos op de man in ons leven dat we alleen focussen op wat hij verkeerd doet en we missen alles wat hij doet goed. En, als je niet zijn goede punten te versterken, kan hij op te geven, zelfs proberen om ze te laten zien aan u.

Denk er eens over. Als je naar je werk en doe twintig dingen goed vandaag en een ding mis, maar alles wat je hoort over van je baas is het een ding mis, hoe ga je voelen? Waarschijnlijk een beetje boos, haatdragend, niet gewaardeerd, of niet gerespecteerd. En, wat gaat doen om uw houding? Ga je proberen zo hard om een ​​goed werk te doen de volgende keer?

Nu, wat er zou gebeuren in hetzelfde scenario als je baas herkende de ene verkeerde dingen, maar vooral gericht op wat je goed deed? Wat als alle positieve elementen van je werk werden benadrukt, meer nog dan de negatieve? Brengt een hele andere houding, toch? De volgende keer, je harder aan de negatieve elementen van uw werk te corrigeren proberen want je wilt je baas te behagen. We zijn meer kans om onze tekortkomingen te corrigeren als we krijgen een positieve omgeving waarin om het te doen.

Hetzelfde geldt met je man. Als u zich uitsluitend richten op het ene ding dat hij continu doet verkeerd is, waarom zou hij de moeite om het te verbeteren? Echter, als je plaatst meer aandacht voor zijn positief gedrag, hij is veel meer kans om de niet-zo-positieve te veranderen want je hebt het opzetten van een omgeving die maakt het gemakkelijk om dit te doen.

Adres negatieve gedrag adequaat

Helaas, het is niet altijd genoeg om alleen te moedigen zijn positief gedrag, in de hoop dat hij zal de negatieve veranderen. Dus, hoe ga je te pakken op een manier die sterk aanmoedigt verandering?

Kies het juiste moment. Dit zeker weet dat je door nu, maar heb je het volgen? Of, uit wrok, sta je in voor de tv in de laatste twee minuten van de voetbalwedstrijd en zeggen: "We moeten praten. Now! '? Benader hem op een moment dat hij is waarschijnlijk dat je zijn oor te geven, zoals wanneer hij ontspannen en niet overdreven gericht op iets anders.

Wees niet beschuldigend. Als een persoon wordt beschuldigd van iets, ze geven doorgaans een van de twee reacties. Ze boos en zichzelf te verdedigen of ze boos en bewijzen dat je gelijk. Hoe dan ook, je verliest. In plaats van het gooien van schuld, gericht op het proberen om hem te laten begrijpen waarom wat hij doet je stoort zo veel. Laat hem weten dat ook al aan hem, het is gewoon gooien de kleren op de grond, om je het is respectloos, omdat je het gevoel dat je tijd is minder waardevol dan zijn.

Vermijd het gebruik van 'nooit' en 'altijd'. Deze twee woorden zijn de doodsteek in elk gesprek met je man. Het moment dat je een van deze woorden te gebruiken, het eerste waar hij aan denkt is: "Dat is niet waar. Ik herinner me dat..." En, zal hij komen met de ene keer dat hij iets dat uw verklaring vals zal maken deed. Hoewel het lijkt alsof hij altijd of nooit iets doet, kun je beter verwijderen van deze twee woorden uit je vocabulaire geheel.

Luister naar zijn reactie. Niet alleen horen, luisteren. Misschien heeft hij een aantal grote verantwoording waarom hij doet wat hij doet. Of, misschien is hij gewoon niet beseffen hoe erg het je van streek. Hoe dan ook, echt van hem te horen uit. Proberen om de situatie van zijn kant te begrijpen.

Kijk voor een compromis. Focus op de proppen komen met een oplossing die maakt je allebei gelukkig. De best mogelijke oplossing voor elke situatie is een win / win. Dat is de doelgroep die u zou moeten streven naar.

Wees niet bang om plezier te hebben met het. Tuurlijk, je bent boos op wat het ook is hij mee bezig is, maar er is geen noodzaak om zowel van je ellendig te maken terwijl het proberen om het te behandelen. Heb een beetje plezier ermee. Wat zou het kwaad om een ​​beetje lachen en zeggen: "Kijk, als we je een basketbalring te zetten boven de kleren mand, denk je dat je kon je kleren te krijgen in het dan? ' Het verlicht de situatie en creëert een omgeving waarin hij voelt zich niet zo aangevallen.

Hou van hem los

Tenzij zijn gedrag schadelijk is of bedoel, hou van hem los. Heeft hij fouten? Ja. Zijn ze hetzelfde fouten hij de hele tijd dat je samen geweest gehad? Waarschijnlijk.

Het is vreemd dat meestal is het dezelfde kwaliteiten en eigenaardigheden die ons trekken om hem in het begin dat wij gek op de lange termijn te rijden. Vroeger was het zo schattig om hem te zien schop voedsel in zijn mond. Het betekende dat hij genoot je koken en kon niet wachten op de volgende hap. Maar nu, tien jaar later, u kijken hem hetzelfde doen, vraag me af hoe hij erin slaagt om te ademen en zweren je gaat naar de keukentafel te verwijderen en te vervangen door een trog.

Hier is het ding dames: uw man zal altijd een aantal tekortkomingen. Dus, als je probeert om hem te maken in deze perfecte man, je net zo goed noemen het een dag, omdat het nooit gaat gebeuren.

Trouwens, kan hij niet al te slecht. Hij houdt van je, of niet?

Onze selectie