Hoe je je vriendje te plegen

Zoals je misschien hebt gehoord, mannen zijn niet erg verschillend van kinderen, ongeacht hoe oud ze zijn. Net als kinderen gaan in een voetbal natuurlijk en dan vinden het moeilijk en niet erg onderhoudend en stoppen, mannen hetzelfde doen in relaties. Ze stoppen. 'Hoe kunt u uw vriendje te plegen "is een zeer gelijkaardige vraag naar" Hoe kunt u uw kind niet een naschoolse activiteit te stoppen. " En het antwoord is hetzelfde - houd het licht en onderhoudend.

Hoe je je vriendje te plegen

1. Houd het licht

Als u uw kind naar een sport die ze net begonnen met de training oefenen wilt, hoef je niet organiseren ze een wedstrijd doen met een nationale league team. Als u wilt dat een man die niet kan verplichten tot plegen, hoef je hem niet vragen over het huwelijk in de eerste periode van je relatie.
Zou je een meisje net uit Fat camp nemen om een ​​badpak concurrentie? Nee? Nou, dan niet een man die net gevonden het woord "vriendin" in het woordenboek aan uw moeder te maken.

Hem niet voortdurend vragen over kinderen, huwelijk, samenwonen, vakantie enz. Hou het licht en onderhoudend, zoals ik al eerder heb gezegd. Niemand wil is om te doen zat voor de rest van hun leven, zeker niet kinderachtig mannen.

Hem het gevoel dat dit een feestdag hij kon worden voor de rest van zijn leven.

2. Wees niet wanhopig

Als hij voelt dat hij de laatste trein die je zou kunnen vangen, ZAL je de trein missen. Heb een leven. Als je wilt dat hij zich te committeren aan u, het is u die moet jezelf eerst te plegen. Een mens is niet de essentie van het leven. Niet deze man, niet die man. Het leven is vooral over het leven. En het leven met volle teugen. Als u veel tijd aan het nadenken over hem plegen uitgeven, zou het zomaar kunnen dat je veel tijd op uw handen. Start een taalcursus vreemde. De behoeftigen te helpen. Opknappen van uw huis. Leer hoe je piano te spelen. Doe iets voor jezelf, 'cus als u niet van plan om iets voor jezelf te doen, kan je echt niet verwachten dat iemand anders het voor je doen.

Doe niet alsof een saaie oude vrijster die de enige levensdoel is om een ​​jongen te plegen krijgen.

3. Ga aan de slag

Nu dat je niet te veel vrije tijd hebben op uw hand, zal alles zo veel makkelijker! Hij wil om te hangen met de jongens? Het is prima, je hebt een gitaar laesie, je kon hem toch zien!

De dag na, dat hij nog steeds kan je niet zien? Het is prima, heb je niet wilt dat hij. Je hebt om gitaar te oefenen, zodat je leert hoe je iets anders dan spelen 'Smoke on the water. "Oh geloof me, zal er rook zijn.

De enige manier om een ​​kind te maken wil eindigen zijn voetbal cursus is de eerste om te zeggen dat je niet kunt betalen, ergo hij moet stoppen. Weg te nemen zijn speelgoed en hij zal willen spelen met het!

Maak hem overdragen van zijn school, zal hij zijn leraar missen. En kleine jongens niet ooit opgroeien. Het is gewoon een ander stuk speelgoed in kwestie.

En als hij nog steeds niet kan begaan?

Als je echt wilt een jongetje, beschouwen de geboorte van een!

Onze selectie