Hoe je respect van zijn vrienden te krijgen

De vrienden van je vriendje zijn nogal een belangrijke categorie in je leven. Of je het leuk vindt of niet, hij de goedkeuring van zijn vrienden nodig heeft om voor je relatie uit te werken. Ontdek hoe u respect van zijn vrienden te krijgen.

Hoe je respect van zijn vrienden te krijgen

Je denkt misschien dat er is veel dat je hoeft te doen, en het is niet echt zo. Een paar eenvoudige en mooie gebaren zal altijd de truc doen. Check ze uit en harten van zijn vrienden 'te winnen.

1. Ontmoet ze

Je kunt niet verwachten dat zijn vrienden om ofwel willen of respect voor je, tenzij je hen ontmoet. Zet deze dus niet weg te lang, kan ze krijgen beledigd.

Zodra je vriendje suggereert dat je ontmoet zijn vrienden - mee eens. Als hij niet suggereren dat het zelf, kunt u brengen het onderwerp. Zeg hem dat je zou willen om de mensen die zo veel voor hem betekenen ontmoeten. Er moet toch een reden zijn dat hij is bevriend met hen, en je weet maar nooit - misschien uw nieuwe beste vriend is onder hen.

2. Wees aardig en beleefd

Je kunt niet verwachten dat iemand om u te respecteren, tenzij je het terug te geven. Respect is niet iets wat u recht op - het is iets wat je verdient.

Wees aardig en beleefd tegen zijn vrienden. Praat niet over hen achter hun rug en niet gebrek aan respect ze op geen enkele manier. Als iemand een stand die u niet akkoord gaat met, ofwel vermijden het onderwerp of rustig uit te leggen waarom u het niet eens. Maar alleen als iemand vraagt ​​- niet brengen onderwerpen die kunnen leiden tot ruzie.

3. Nodig hen over

De eenvoudigste manier om de harten van zijn vrienden vast te leggen en krijgen hun respect is om ze uit te nodigen. De eenvoudige gebaar dat je wilt dat ze zijn gasten in uw huis zal ze zich speciaal voelen.

Als je kunt koken je bent de winnaar toch. Mensen die koken zijn meestal zeer geliefd en gewaardeerd onder hun vrienden. Nodig zijn vrienden uit voor een thuis gekookte maaltijd. Het hoeft niet om iets super bijzonders zijn - gewoon goede oude zelfgemaakte gerechten. Probeer niet nieuwe recepten - bereiden die u het beste kent.

Er is een oplossing voor mensen die niet al te doen koken. Bestellen eten en organiseren een avond van hints of films. Het algemene punt is om zijn vrienden te laten zien dat u de zorg genoeg om ze uit te nodigen. De uitnodiging aan uw huis is de uitnodiging om je leven en zijn vrienden zullen weten dat. En als je ze wilt in je leven, zullen ze niet naar je kijken als de vrouw die wil om hun vriend te stelen, maar eerder als een andere vriend dat ze opgedaan.

4. Organiseren iets leuks

De laatste tip voor het winnen van zijn vrienden over is om iets te organiseren voor je vriend en hen alleen. U hoeft niet om een ​​deel van het zijn - je hoeft alleen maar om iets echt cool voor hen doen.

De keuze is erg groot. U kunt kopen spel tickets voor hem en zijn vrienden of nodig hen over, om een ​​wedstrijd te kijken op uw plaats en voor te bereiden wat broodjes en bier. Je kunt ze een vistocht of een bowling avond te organiseren buiten. Vrijwel alles wat er om je geest en is het met uw budget zal absoluut de truc doen. Het is de zorg die zaken.

U ziet, het verkrijgen van liefde en respect van zijn vrienden is niet echt zo moeilijk. Zolang u zich aan deze eenvoudige tips - je bent in voor de overwinning.

Onze selectie