Hoe om te gaan met een jaar uit de buurt van je vriendje

Elke relatie gaat door verschillende veranderingen. Verliefd zijn met iemand maakt je harder proberen en doe je best om het te laten werken. Het verlaten van uw partner voor zo lang als een jaar is waarschijnlijk het moeilijkste proef twee mensen moeten passeren. Scheiding van iemand die je liefde, zelfs als het voor een goed doel als drager gelegenheid, is altijd moeilijk te hanteren. Toch kunt u de tijd snel voorbij als je het probeert volgende tips.

Hoe om te gaan met een jaar uit de buurt van je vriendje

1. Dagelijks communiceren

In dit tijdperk van e-mails, sociale netwerken zoals Twitter en Facebook en goedkoop telefoneren via internet, kunt u blijven nemen actief deel aan elkaars leven. De eerste paar weken na de scheiding zijn het moeilijkst, dat is waarom het is vooral belangrijk om te e-mailen of bellen dagelijks met elkaar. Het uiten van je gevoelens, praten over hoe je je dag hebt doorgebracht, zult u dichter bij elkaar te brengen en je missen elkaar minder.

2. Besteden veel tijd met je vrienden

Zodra we verliefd en beginnen met de uitgaven veel tijd met onze partner, de meesten van ons onbedoeld verwaarlozen onze vrienden. Nu dat je meer tijd voor hen hebt, gebruik het - uit te gaan met hen regelmatig of het plannen van een weekend of een vakantie met je beste vriend. Een echte vriend zal ondersteunend zijn wanneer je aanmoediging nodig en zal het niet erg het aanbieden van een schouder om op te huilen als je verdrietig en eenzaam voelen.

3. Betrek jezelf in een nieuwe activiteit

De tijd zal snel voorbij als je een hobby om je te stoppen van het denken over afscheid. Overweeg het nemen van danslessen, beginnen met het leren van een vreemde taal, het ontwikkelen van uw computervaardigheden, enz. Kies een activiteit die u leuk zodat je gelukkig zou voelen voor het nemen van het. Verrijken van uw leven op deze manier zal u ook een frisse onderwerp om over te praten met je vriendje.

4. Gooi jezelf aan het werk

Het houden van je geest bezet zal voorkomen dat u pitting jezelf, omdat je geliefde is niet met u. Nu is het tijd om jezelf te gooien om te werken en misschien een promotie of een loonsverhoging te verdienen. Hetzelfde geldt voor studenten. Laat je doel voor dit jaar hoger zijn dan eerder, neemt de deelname aan cursussen, workshops, trainingen je zou kunnen profiteren van, zelfs als ze niet in de sfeer van uw interesse. Men kan nooit weten hoe goed een dergelijke buitenschoolse activiteiten kunnen kijken in uw toekomst cv.

5. Klaar zijn als eenzaamheid raakt

Maakt niet uit hoe hard je ook probeert niet te denken over je vriendje verre, zullen er moeilijke tijden. Je zou zelfs beginnen vraagtekens bij uw relatie, benieuwd of het allemaal de moeite en ontbering waard is. Het gebeurt vaak dat mensen zich erg jaloers, beginnen vragen hun partner of vallen in verzoeking te vallen in liefde met iemand anders zichzelf. Wanneer dit gebeurt, praat met je partner, deel je gedachten, angsten en twijfels met hem. Herinner jezelf (en hem) waarom u de relatie bent begonnen op de eerste plaats. Denk aan alle gelukkige momenten samen doorgebracht, de deugden van de ander heeft. Plannen maken voor de toekomst, praten over de dingen die je doet als je samen terug. Dit geeft je iets om naar uit te kijken geven.

Een jaar is niet zo'n lange periode als het lijkt op een meisje die heeft het te besteden weg van haar vriendje. Houd een positieve houding, ondersteunen elkaar en vechten voor je relatie. Eenmaal bij het jaar passeert, zult u trots zijn dat je deze obstakels overwonnen.

Onze selectie