Hoe om te gaan met een maand uit de buurt van je vriendje

Het zijn gescheiden van de persoon die je liefde is nooit gemakkelijk. U voelt zich eenzaam en verdrietig, maar er is iets wat je kunt doen. Ontdek hoe om te gaan met een maand uit de buurt van je vriendje.

Hoe om te gaan met een maand uit de buurt van je vriendje

Allereerst moet ik u zeggen dat een maand is niet echt zo lang een periode. Neem het van iemand die is al gescheiden van haar vriendje voor een jaar. Dat was de langste jaar van mijn leven, maar ik kwam met een paar trucs om te gaan. Check ze uit.

1. Houd jezelf bezig

Het ergste wat je kunt doen als je weg bent van je vriendje is in te gaan op een situatie en na te denken over niets anders dan dat. Houd jezelf bezig in plaats daarvan.

Gebruik die maand te halen met enkele oude vrienden die je niet hebt gezien in een tijdje. Ga winkelen en doen al die girly dingen je vriendje is echt niet in. Focus op je school of je werk meer dan normaal. Neem een ​​nieuwe hobby of een klasse.

Het hele punt is niet om jezelf te veel tijd om na te denken over hoe slecht je je voelt. Het houden van jezelf bezig betekent niet dat je niet je vriendje missen. Je bent gewoon proberen om de beste manier om te gaan met de situatie te vinden.

2. Brieven schrijven

Er zullen momenten dat je je vriendje meer dan gewoonlijk zullen missen. Vrijwel alles kon herinneren aan iets wat de twee van jullie samen deden en voelt u zich nog eenzamer. Het schrijven van brieven is een remedie voor deze situaties.

Deze letters zijn niet bedoeld te worden verzonden. Hun enige doel is om u het gevoel een beetje beter. En ik bedoel oude school brieven - papier en pen. Vergeet op uw computer te typen.

Neem een ​​pen en papier en schrijf op hoe je je voelt. Richten deze brief als je daadwerkelijk gaat om het naar je vriendje. Vertel hem wat het ding dat je deed denken aan hem was. Vertel hem hoeveel je van hem missen en hoeveel je wilde dat hij was er met jou. Vertel hem alles, dat ligt op je hart. Als je zin hebt, kan je zelfs die brief te sturen of lees het naar je vriendje als hij terug komt, maar je hoeft niet te. Schrijven het alleen zal helpen beter te voelen.

3. Telefoon sex

Er zijn mensen die denken dat de telefoon seks is goed en de mensen die denken dat het slecht is. Beide partijen hebben hun argumenten, maar ik zou zeggen - probeer het en zie hoe het werkt.

Je zal normaal gesproken alleen voelen en ja - u zult het geslacht ook missen. Het is niet hetzelfde als je gewoon denkt over hem en masturberen - het is veel beter om hem erin. U zult waarschijnlijk voelen zich verlegen op het eerste, maar er is echt geen reden voor. Het is je vriendje met wie je praat, niet zomaar een willekeurige vent.

Als je dapper genoeg voelt kunt u dit ook doen via Skype. Toch denk ik niet aanraden tenzij je helemaal zeker van dat u uw computer en toegang tot internet hebt beschermd in de best mogelijke manier. Hacken van iemands Skype video chat is niet echt zo moeilijk, en u niet wilt dat uw hete sessie om te eindigen op het internet.

Het is niet gemakkelijk, maar het zal overgaan. Op het einde, als een maand verwijderd van je vriendje kan brengen u een sterkere relatie. Ze zeggen dat je niet weet wat je hebt totdat je het verliest. Je zal niet echt verliezen elkaar, maar je krijgt te weten hoe het zou voelen en koesteren de tijd die je samen doorbrengen meer.

Onze selectie