Hoe om te stoppen jaloers en maken een op vertrouwen gebaseerde relatie

Heb je ooit de privacy van uw man geschonden in een poging om te zien of hij heeft contact met een andere vrouw achter je rug, hoewel hij houdt vol dat hij niet? Misschien heb je een blik op zijn mobiele telefoon uit te vinden wie hij praat of geprobeerd om toegang tot zijn e-mail te zoeken naar iets dat kan uitwijzen dat hij ontrouw genomen? Nou, het is tijd om te stoppen jaloers en maken een op vertrouwen gebaseerde relatie.

Hoe om te stoppen jaloers en maken een op vertrouwen gebaseerde relatie

Heeft hij proberen om u te vertellen dat het allemaal in je hoofd (en je soort geloof hem), maar je bent te bang om je hoede voor angst dat je later zult worden overrompeld? Ben je klaar om je angsten van ontrouw los te laten en te genieten van een normale, gelukkige relatie?

Ja, soms mensen bedriegen. Maar al te vaak, niemand gaat buiten de relatie maar ze worden steeds de schuld voor het door de zeer persoon die ze liefhebben en aanbidden. En, helaas, het is bijna onmogelijk om te bewijzen dat je niet iets dat het gek kan maken voor zowel de persoon die is wantrouwen en voor degene die oneerlijk wordt beschuldigd doen.

Kijk, niemand houdt ervan om te voelen gespeeld dat is waarom het zo belangrijk is om een relatie die is gebaseerd op vertrouwen hebben. Je moet weten met heel je hart dat wat je partner je vertelt echt is. Je moet geloven dat hij niet gaat achter je rug als het gaat werken.

Hoe krijg je naar het punt waar je hem vertrouwen, omdat je echt het gevoel dat hij niet is vreemdgegaan, maar vinden dat je handelt soort van gek toch? Hier zijn enkele suggesties die hopelijk brengt u en uw relatie wat rust:

Confronteer je eigen onzekerheden

De meeste mensen wantrouwen de persoon die zij zijn met simpelweg omdat ze onzeker over zichzelf. Ze hebben niet goed genoeg, slim genoeg voelen, mooi genoeg of wat dan ook genoeg om de liefde van iemand verdienen zo groot als ze voelen dat hun partner is. Als je dit gevoel naar beneden over jezelf, het is alleen maar logisch om te geloven dat degene die je van iemand houdt wie is "beter" dan je zou willen.

Terwijl u misschien niet dat alles en een zak chips in je eigen ogen, is het mogelijk te zijn dat in zijn. Vergeet niet dat we zijn vaak moeilijker op onszelf voor onze persoonlijke tekortkomingen dan iemand anders ooit zou kunnen zijn. We zien ons voor onze slechte eigenschappen waar anderen ons zien vaak voor onze goede.

Zeker, er zijn dingen over jezelf die je waarschijnlijk zou kunnen verbeteren. Misschien kunt u een beetje meer geduld of een beetje meer georganiseerd worden. Maar misschien, heel misschien, deze dingen zijn meer hinderlijk voor u dan ze zijn voor hem. Ze kan zelfs de kleine eigenaardigheden die hij vindt helemaal vertederend over jou!

[Lees: Hoe om te leren van jezelf te houden ]

Trouwens, je van hem ondanks zijn gebreken, toch? Dus, waarom vind je het zo moeilijk te geloven dat hij je graag zou ondanks de jouwe? Geconfronteerd met je onzekerheden en lieten hen gaan. Als hij zegt dat hij van je houdt om wie je bent, gewoon proberen om hem te geloven.

Loslaten van zijn verleden

Misschien gebruikt je man om te spelen het veld toen hij jonger was en je bent bang dat het meer is van een karaktertrek dan iets wat hij deed toen hij jong en stom was. Of misschien gebruikte hij om te trouwen of in een zeer serieuze relatie en je vreest dat hij nog steeds gevoelens voor de andere vrouw, ondanks het feit dat ze niet meer samen.

Hier is een idee om te overwegen: Als hij wilde zo slecht te zijn met haar, zou hij. Hij zou niet eens vermaken de gedachte dat met u, omdat hij zo druk ofwel om terug met haar of het uitzoeken hoe haar voor zich te winnen, dat zou hij niet de tijd om te gaan met je zou zijn. Dus, als hij niet aan het doen is een van die dingen, dan heeft hij waarschijnlijk laat haar gaan en je moet ook.

Iedereen heeft een verleden, zelfs jij. Hoe wilt u continu verantwoordelijk voor alle slechte beslissingen die je hebt gemaakt als het gaat om mensen die je hebt betrokken geweest bij in de loop van je leven worden gehouden? Dat zou ongelukkig zijn, toch?

Je bent een ander mens nu en zo is hij. Laat het verleden in het verleden en zich concentreren op waar de twee van je nu bent - die samen is.

Rustig je angsten

Het is mogelijk dat de reden dat je hem niet vertrouwt heeft eigenlijk niets te maken met vertrouwen bij allen. Het kan zijn dat je hem bang liefdevolle en dan verliest hij dus je bent op zoek naar een reden om hem helemaal geen liefde.

Angst om alleen of worden mishandeld in een relatie is krachtig. Het wordt om de kern van je ziel, grijpt en manifesteert zich opnieuw en opnieuw. Hoe meer je voedt het, hoe groter het wordt tot het uiteindelijk eet je van binnen zo veel dat je niet eens meer wie je bent.

De enige manier om te bewegen langs je angsten is om ze rustig. Niet geef ze een stem. Neem de kracht van hen terug en zet het waar het hoort, dat is in uw handen.

Is het mogelijk dat u zult hebben om de wereld alleen op een dag geconfronteerd? Ja, het is. En, kon hij u mishandelen tot het punt waar je moet beslissen of je blijven of gaan? Ja, hij kon. Maar is zorgen te maken over het plan om het te voorkomen? Helemaal niet.

Wanneer je begint te voelen de angst in je opkomen en overwinnen elke gevoeligheid die je hebt, herinner jezelf eraan dat je sterk genoeg om te overleven wat op je weg komt bent. Beste geval zult u niet ooit aan het einde van de relatie geconfronteerd. Worst case scenario, je angsten tot leven komen en je hebt te maken met hen.

Als het laatste het geval is, maar vertrouw erop dat je sterk genoeg bent om het te maken door iets bent. Zeker u niet wilt dat dingen op deze manier te gaan, maar als ze het doen is niet van plan om het einde van de wereld te zijn. Je zult passen en verder te gaan, net zoals je altijd doet.

[Lees: 5 eenvoudige tips om u te helpen bewegen langs een mislukte relatie ]

Deel uw zorgen

Een andere optie om je jaloezie onderdrukken is om je zorgen te delen met je man. Laat hem weten hoe je je voelt. Vertel hem wat het is dat de oorzaak is van uw wantrouwen, zodat de twee van u kunnen samenwerken op het. Als hij echt van je houdt en je handelt niet gestoord, zal hij waarschijnlijk meer dan blij om u te helpen een innerlijke vrede met de manier waarop je het gevoel te vinden.

Door dit te doen, geef je hem de kans om u te verzekeren dat u bent de enige die hij heeft ogen voor. Soms gewoon horen hem zeggen hoeveel hij geeft is alles wat je nodig hebt, vooral als hij is het soort man dat niet deelt zijn gevoelens vaak.

En, als er iets hij doet dat u zorgen baart, heeft hij de kans om ofwel uit te leggen waarom hij het doet of zelfs eventueel te veranderen wat hij doet als hij weet het je stoort. Als hij alleen is toegewijd aan u, hij zal doen wat nodig is om een ​​relatie waarin je veilig en geliefd voelen creëren.

Aan de andere kant, als hij niets verkeerd doet, niet verwachten dat hij zijn leven te reviseren alleen maar omdat je problemen hebt. Bijvoorbeeld, als zijn uitgaan met de jongens een nacht per maand en met een aantal biertjes met hen is hinderlijk voor je, kan je echt niet verwachten dat hij op te geven zijn vriendjes om altijd thuis te zitten met u, zodat u zich geen zorgen. Je moet eerlijk en geef hem zijn ruimte ook.

Relaties zijn niet altijd gemakkelijk. En, terwijl het begrijpelijk te benaderen geven van je hart weg met de nodige voorzichtigheid om het te beschermen, moet je ook bereid zijn om iemand om het juiste te doen met het vertrouwen. Als je niet kan, dan wil je misschien te heroverwegen of je klaar om in een relatie of dat hij is degene voor je.

[Lees: Hoe weet ik of hij de relatie materiaal ]

Maar, als je weet dat het gewoon je innerlijke demonen gewoon proberen om aan de oppervlakte te komen, is het tijd om sterker dan hen en laat hen weten dat je hier de dienst uitmaken. Laat ze niet verpesten het goed dat je nog hebt te gaan met je man.

Het is tijd om te laten gaan van de ongegronde jaloezie en geniet van de relatie voor wat het vandaag is. Laat al het andere werk zelf uit als je gaat. Het zal.

Onze selectie