Hoe om te vragen om een scheiding van uw man

Als we in een huwelijk, we willen geloven dat het een relatie die een leven lang meegaan. Maar helaas, echtscheiding is ook een veel voorkomende feit van het leven.

Hoe om te vragen om een ​​scheiding van uw man

Volgens de laatste peilingen, hebben bijna 5 personen in 1000 mensen in de Europa gegaan door een echtscheiding. Als we de statistiek overspannen rug laatste 50 jaar, kan worden verwacht dat deze trend zich zal voortzetten. Onvermijdelijk zal dit aantal blijven stijgen, en niet alleen in de VS, maar ook over de hele wereld.

Vragen om een ​​echtscheiding moet niet worden gezien als iets abnormaals. Hoewel we graag om het te vermijden, soms, als mijn praktijk heeft mij toonde, het beëindigen van een huwelijk is de beste beslissing die een vrouw kan maken.

Dus, hier zijn een paar gedachten over hoe om te vragen om een ​​scheiding van uw man.

Plan omhoog vooruit

Helaas, echtscheiding niet dat gewoon te zeggen aan iemand die je niet meer wilt zijn in een huwelijk. In plaats daarvan, het is een complexe reeks van acties die een technische, juridische en bureaucratische kant te hebben. Lees meer over hen op voorhand en krijg informatie over alle aspecten van een echtscheiding.

Probeer jezelf zo veel als je kunt voorbereiden, en vergeet niet om plannen uit uw nieuw enkel leven nadat het voorbij is. Ook, als je kinderen hebt, meer informatie over Lange termijn effecten van echtscheiding op kinderen.

Echtscheiding is een veel voorkomend verschijnsel

Zoals ik al zei, moet de echtscheiding niet worden gezien als een tragedie. Zeer zeker, het moet niet worden voorgesteld als iets dat emotioneel zal verpletteren iedereen die betrokken is. Als je het zien en behandelen als een catastrofe, zal het een self-fulfilling prophecy geworden. Op die manier het proces heeft geen andere opties en het zal langzamerhand een ramp.

Dus, doe het niet, en proberen om een ​​positieve kijk te behouden. Echtscheiding is geen feest, maar het is ook niet over een catastrofale gebeurtenis die zal litteken je voor het leven zijn. Positieve houding zal u helpen als u besluit om te vragen om een ​​scheiding van uw man.

Begrijp je gevoelens

Voordat u uw echtgenoot te confronteren, probeer zo veel als je kunt om je eigen gevoelens te evalueren en te begrijpen. Proberen te antwoorden op jezelf af waarom wilt u dit huwelijk te beëindigen? Vervolgens onderzoeken hoe voelde je je voordat het besluit, en daarna, probeer voor te stellen hoe zal je je voelt als het allemaal voorbij is. Inzicht in uw eigen denkprocessen en emotionele veranderingen zijn de sleutel wanneer u besluit uw beslissing bekend om je partner te maken.

Wees direct, maar probeer hem niet te shockeren

Niemand kan u adviseren over de exacte manier zou u uw echtgenoot te informeren over uw besluit. De belangrijkste betrokkenen die u moet hebben is het vinden van een evenwichtige manier waarop u het nieuws aan hem. Doe het door compromitterende tussen te zacht en te hard. Ik kan zeggen dat u direct en eerlijk moeten zijn, maar toch doe het op een manier die niet aanstootgevend of veroordelend. Presenteer uw beslissing, en redenen erachter. Laat je niet verleiden om de'' schuld spel'', ongeacht hoe hij reageert na dat spelen.

Liefde kan worden gegaan, maar wederzijds respect moet niet

Uiteraard heb je waarschijnlijk geen romantisch gevoel voor je man. Maar, hebben in gedachten dat je bijna zeker hade die gevoelens in het verleden. Probeer ze te onthouden wanneer u te maken met hem nadat je hem het nieuws te vertellen. Respect voor hem en probeert zijn wensen over de scheiding procedure respecteren zal laten zien dat je een volwassen beslissing. Ook zal laten zien dat je een civiele relatie kan behouden, zelfs nadat u vragen om een ​​scheiding van uw man.

Onze selectie