Hoe te storten op een waardige

Tenzij je Miranda Kerr of een andere Victoria's Secret Angel, het is eerlijk om te zeggen dat je waarschijnlijk al minstens een keer eerder hebt gedumpt. We hebben er allemaal geweest. Maar wat belangrijk is dat je gooien uit de garnalen je van plan was om te verbergen in zijn bank en brengen je innerlijke evenwicht. Ontdek hoe te deftig, terwijl gedumpt in dit eenvoudige how-to guide.

Hoe te storten op een waardige

Oke, dus je sprookjesachtige romantiek niet blijken precies de manier waarop je had gehoopt. In plaats van een sprankelende Tiffany verlovingsring, was er een verontschuldiging mompelde in een opzettelijk overvolle restaurant. Uw lang gekoesterde dromen van een dramatische eiland huwelijk stortte om je heen. Alles wat je zou kunnen denken is grijpen de boter mes en spearing het juist door zijn...

Toch.

Wordt waardig terwijl je gedumpt wordt, is moeilijk. Immers, het is waarschijnlijk het verste van je geest als hij ontspruit het 'Het ligt niet aan jou, het is me, schatje' lijn. Maar je kunt omgaan gedumpt met waardigheid, en hier is hoe.

[Lees: Het terugbrengen van de ME van WE ]

Vecht er niet tegen

Na een weinig subtiele vraagstelling (dwz Waarom de heck je me dumpen, je nutteloze kleine idioot?!), Wordt uw nieuw ex-vriendje opdreunen van een lijst van zijn klachten. Je hebt niet genoeg koken. Je koken te veel. Je laat hem niet naar voetbal kijken met zijn vrienden. Je geeft hem te veel vrijheid. Hij haat de manier waarop u uw voedsel te kauwen. Je bent te verfijnd.

En gedurende dit alles, kan je niet helpen maar denken: ik kan veranderen Immers, het is niet alsof je niet kunt veranderen hoe je kunt kauwen.. En als het je relatie op de rails en zet uw eiland huwelijk weer op de kaart, het is het waard, toch?

Nee.

Heck no.

Ongeacht wat hij zegt of hoe ergerlijk hij is tijdens de dumping, zelfs niet proberen te argumenteren met hem. Mee te gaan met wat hij zegt (ja, zelfs de break-up) en knikken. Tuurlijk, ja lieve. Vecht er niet tegen. Er zullen geen 'maren' of excuses. Laat hem zijn zegje.

Of u van plan om de slijmbal rug is zowel volledig in uw beslissing en een strijd voor een andere dag. Vandaag, we willen gewoon om je uit dat restaurant scheur-vrij en waardigheid gebonden.

Dus zet je kin omhoog, mantel jezelf met een fatsoenlijk bedrag van waardigheid en liet zijn woorden vliegen je emotionele amour.

En vergeet niet; hoeft zijn woorden niet ter harte nemen. Hij is een idioot. Hij dumpen je immers, dus nu zijn woorden om te zetten in de emmer 'op een later tijdstip minder emotioneel te worden beschouwd ". En giet kerosine over de emmer en zet deze in brand.

Niet stijgen om het aas

Geen relatie is perfect. Niet eens Brangelina's. Dus terwijl je ex-man is het aanbieden van uw fouten, gebreken en tekortkomingen, kan je een beetje verleidelijk om toe te voegen in een paar van je eigen gevoel.

Want de reden dat je niet genoeg koken is omdat hij nooit thuis. Je laat hem nooit naar voetbal kijken met zijn vrienden omdat ze veranderen in kwijlende boozehounds dat je kont elke keer dat je loopt door grijpen. En je luid kauwen opzettelijk, in de hoop dat het hem zal laten zien dat het praten met je mond vol is onaanvaardbaar tafelmanieren.

En zeker, je waarschijnlijk je eigen arm-length lijst van zijn gebreken hebben, te beginnen met het verlaten van de wc-bril omhoog en eindigend met zijn porno stash. Maar... het gaat niet om de situatie te helpen door te brengen een van deze up.

Het zal niet moeilijk te zijn, geloof me. Omdat onze natuurlijke instinct is om onszelf te verdedigen als we het gevoel alsof we worden aangevallen. En wat is een dumping, maar een zeer publiek, zeer vocale aanval? Maar als het je lukt om pijp naar beneden het afweermechanisme, zult u in staat om door middel van deze schermutseling komen met uw waardigheid in tact.

Dus in plaats van het omzetten van uw dumping datum in een verbale afstraffing, gewoon accepteren wat hij zegt (althans naar buiten toe) en weigeren enige negativiteit van uw eigen toe te voegen.

[Lees: 5 eenvoudige tips om u te helpen bewegen langs een mislukte relatie ]

Wees de betere vrouw

Oke, dus nu dat je je evenwicht hebt onderhouden en hebben de dumping aanvaard met waardigheid, hij is waarschijnlijk een beetje nijdig. Misschien zelfs teleurgesteld. Want, was hij waarschijnlijk een beetje meer verwacht emotie van u tijdens dit gesprek.

Zijn vrienden zouden hem hebben gewaarschuwd voor een dreigende catfight en hij zou zijn lenden hebben bewaakt in verwachting. Maar als je weigert te stijgen naar het aas dat hij liet gevoel een beetje, nou ja, leeggelopen.

En dit, mijn mooie dame, is perfect. Dat is hoe je hem wilt voelen. Je wilt hem te vragen zijn vorige advies dat je een gekke irrationele vrouw vatbaar voor plaat gooien (yeesh, dat was maar een keer!). Je wilt hem te vragen of hij het juiste doet.

Dus om zijn innerlijke zorgen te sussen, hij gaat een beetje lastig te worden. Er zullen een paar 'Dus u akkoord het is jouw schuld,' en een paar 'Misschien als je minder / meer was geweest...' te zijn

Ingenomen met deze opmerkingen. Ze omarmen. Want het betekent dat hij wordt steeds serieus peeved af. Immers, hij is weg aan de inspanning van de pre-denken dit dumpen om zo effectief en efficiënt mogelijk te maken. Hij verspilde tijd te denken over wat je moet zeggen en wanneer het te zeggen. En nu... je geeft hem niets.

Dus terwijl je niet eens dat de break-up is jouw schuld (ugh, alsof), moet u houden het vrij algemeen. Zeggen dingen als: 'Ik denk dat de relatie liep zijn koers' en 'ik denk dat je gelijk hebt in het suggereren dat we onze eigen weg gaan.'

Plaats geen schuld aan beide hem of je. Wees algemene, vage en hinderlijk licht. En achterover leunen en kijken als hij wordt steeds gefrustreerd.

Verwacht overdrijving

Het is nu post-breken en je bent blij te kunnen melden dat je niet huilen, niet schreeuwen en deed hem niet neergestoken met de boter mes. Je bleef klaar, kalm en waardig.

Dus als je ex-vriendje komt terug bij de man grot en wordt gebombardeerd door vragen van zijn bros, verwachten dat een beetje overdreven. Hij zal niet willen toegeven dat je daar zat rustig, kauwen (stilletjes we kunnen toevoegen) op uw heerlijke entrecote.

Oh nee siree bob. Dat is zeker niet de informatie dat gaat worden vrijgegeven. Verwacht iets meer als: 'Man, werd ze verwoest. Het hele restaurant was naar ons te kijken. Ze deed dat hele huilen-hoesten ding en smeekte me om haar terug te nemen. '

Oke, dus even tijd om een ​​voodoo-pop-versie van hem en steek het met een paar pennen te maken. Het is laag, unchivalrous en bekrompen dat hij overdreef je gedrag. We weten.

Maar net zoals je kon kiezen uit toen hij lag een mijl afstand, dus kan zijn vrienden. Ze hebben jaren besteed aan het luisteren naar hem te overdrijven over zijn basketbal scores en zijn prestaties in de slaapkamer. Ze weten wanneer hij praat sh * t, dus wees niet te bang dat ze zullen geloven wat hij zegt. En zelfs als ze dat doen, goed, who cares?

Nadat hij in een relatie samen, zul je waarschijnlijk een aantal wederzijdse vrienden. En waarschijnlijk zullen deze wederzijdse vrienden informatie te voeden en dingen die hij heeft gezegd naar u terug. Dus verwacht het ergste. En dan, omgaan met waardigheid.

Schud je hoofd, je ogen rollen en gooi je haar, maar zeg dan niet een slecht woord over hem. Niet iedereen die je hem terug wilt vertellen. Vertel hen alleen maar om hun informatie te nemen met een korreltje zout en zeggen dat je bent zo blij dat stadium van je leven is achter je.

Vervolgens verplaatst het gesprek naar iets anders. Blijf niet stilstaan ​​bij het onderwerp van uw mislukte romantiek. Handelen en zich gedragen als je ex is precies dat, je ex. Geef hen de indruk, zelfs als je besteden avonden lepelen ijs direct uit het bad, dat de break-up heeft u niet aangetast. Je bent kalm, waardig, en helemaal overheen.

Heb praten niet afval

Oke, nu ben je echt vervelend hem. Niet alleen heb je om met de break-up met gemak, maar nu ben je weigert om zelfs jezelf te verdedigen tegen zijn beweringen dat je zo hard je jezelf gepoept gehuild? Heeft de relatie betekenen niets voor jou?

Cue kwade lach.

Een van de bijwerkingen van de behandeling wordt gedumpt waardig is, dat hij niet. Hij zal zo worden ingesteld op bewijzen dat hij gelijk heeft aangespoord de break-up, dat hij zal vergeten te gedragen als een fatsoenlijk mens. *

Er zal trash talk in overvloed zijn. Hij zal openbreken het veilig van geheimen en luchten van uw vuile was voor de hele wereld te zien. Plotseling hoort u dat hij u belt allerlei nare namen en mensen te vertellen intieme details van je relatie.

[Lees: 10 manieren om dat hij de problemen weten ]

Hoewel dit zeker niet ideaal, mag verwacht. Zoals we al eerder zeiden, als hij stom genoeg om te breken met je, dan is hij duidelijk een paar cellen kort van een batterij.

Dus, trouw aan vorm, je moet omgaan met waardigheid. Niet afval praat hem om wederzijdse vrienden, of zelfs alleen maar aan je vrienden. Tuurlijk, kunt u en uw BFF een regelmatige 'we haten de ex' partij, maar buiten deze kring, worden je lippen verzegeld.

Beter zijn dan hem. Want na al, je weet niet wie daar is het kijken naar je gedrag met belangstelling.

Het zou kunnen zijn dat de manier waarop u uw vakantie hendel omhoog is de opening voor Prince Charming te rijden in op zijn witte paard.

Omgaan met een break-up met waardigheid niet alleen laat je met de bovenste hand, het helpt je ook om emotioneel volwassen over het einde van een relatie. U zult op sneller te bewegen en te verbranden minder bruggen langs de weg.

Dus als een wijze vrouw ooit zei, houd je kin en normen hoog, en uw hielen hoger

* Opmerking: Hij zou eigenlijk gedragen als een fatsoenlijk mens tijdens de break-up proces en maken alles veel, veel makkelijker. Zo ja, dan loven de hemelen, dat je zo'n goede keuze in vriendje materiaal gemaakt in de eerste plaats. En zelfs als je nu hebt opgebroken, dankbaar voor de tijd die je samen gedeeld.

Onze selectie