Hot trucjes om je man te wekken in slechts een paar seconden

Wilt u weten hoe u uw man aan en laat hem branden van verlangen? Wij geven je goede tips over hoe je je man te wekken wanneer je voelt in de stemming voor een beetje "iets-iets" of gewoon wil hem gewoon een beetje te plagen!

Hot trucjes om je man te wekken in slechts een paar seconden

Hij let op een spel en je zit naast hem wanneer je plotseling het gevoel soort van warm en geil - wat te doen? Nou er is heel veel dingen je zou kunnen proberen! Graag...

1. Geef hem een ​​massage!

En zet hem dan in deze sensuele stomende soort dingen! Als je op de bank bij elkaar, net glippen achter zich en begint te wrijven zijn schouders. Dan kunt u langzaam geef hem zachte kusjes op de achterkant van zijn nek en neemt zijn shirt uit! Je zult zien hoe je kleine massage sessie zal veranderen in jullie twee om het op in een mum van tijd!

2. Krijg een beetje dominatrix!

Geen man verstand hebben van zijn meisje te zijn in de controle, in het bijzonder, als je meestal niet op die manier! Natuurlijk kunt u hem goed kent, zodat je weet hoe ver je kunt gaan, maar een blinddoek en een beetje licht bondage nooit iemand pijn doen! Gewoon zeggen! Het maakt niet uit als je net pak hem bij de band zodra hij thuis van zijn werk en de bode hem naar de slaapkamer loopt of hem daadwerkelijk te binden aan iets in diezelfde slaapkamer - hij zal blij echte krijgen binnenkort!

3. Ongepast raakt!

Er is gewoon iets totaal wekken over acteren een beetje ongepast ergens waar je niet hoort de stoute te doen! Net als bij een chique diner of bij een cocktail party of iets... Natuurlijk moet je niet wilt dat het onsmakelijk maken en u niet wilt dat andere mensen om te vangen je betrappen een gevoel! Dus hou het licht, maar gun jezelf een beetje speeltijd als je speels voelt - zijn zeker dat hij nog steeds klaar om te gaan als je ergens prive!

4. Dans je weg naar het krijgen van daar!

Een beetje traag erotische dansen gaat een lange weg! Als je hebt de moves, hem laten zien wat je kunt doen op de dansvloer van een club of bij in de privacy van uw eigen slaapkamer! Het zou handiger zijn als je het doet in de slaapkamer maar, weet je, omdat je zou willen om het bed in de buurt hebben achteraf...

5. Kleed in het pak!

Verras hem door het verkrijgen van alle vaste en warm zonder speciale gelegenheid. Je kunt dragen strakkere kleding, of pronken met een beetje meer huid dan normaal, of nog wat echt sexy ondergoed, of ga commando en bukken om iets op te rapen. Doe iets een beetje uit de gewone en de sexy kant en dat de truc moeten doen!

6. Bij hem in de douche!

Jullie twee, naakt, water loopt, de badkamer wordt steeds stomende - hij zal gaan met de natuurlijke stroom! Dus, pop in, glimlach ondeugend, zeg dan niet een woord en hem gewoon kussen. Hij zal in eerste instantie worden verdoofd, maar hij zal overschakelen naar wordt gewekt in een kwestie van seconden maak je geen zorgen!

7. Lieve woordjes in zijn oor!

Dat is de manier om hem te krijgen hoe je hem wilt - praten en plagen. Woorden zijn een krachtige, vaak onderbenut, hulpmiddel als het gaat om seksuele shenanigans! Dus de volgende keer dat je in zijn armen, maak uw weg naar zijn oor en vertel hem wat je wilt doen met hem, of, wat je wilt dat hij doet voor u!

Onze selectie