Is uw jaloezie doden van je relatie?

Je nooit iemand te vertrouwen. Je hebt een te veel tijd pijn doen en nu heb je check, dubbel check en verdrievoudigen elke beweging controleren zijn. Je bent er niet zo blij hem uitgaan met zijn vrienden en er is dit een collega op het werk je denkt is flirten met hem. Hij vertelde je dat je jaloezie hem is verstikkend. Is uw jaloezie doden van je relatie?

Is uw jaloezie doden van je relatie?

Je bent gewoon een van die vrouwen die kunnen iemand niet helemaal vertrouwt. Je denkt altijd dat hij gaat uiteindelijk slippen. Je geeft hem de blik wanneer hij wil om uit te gaan met zijn vrienden en altijd af waarom je nooit uitgenodigd. Je weet dat vrouwen flirten met hem en je bent je nagels bijten als hij vertelt je dat hij gaat op een lunchpauze met "enkele" collega's. (Yeah right!)

Het is niet makkelijk om te leven in dat soort van angst en ik ben hier een aantal ingangen die moeten helpen doden je jaloezie voordat het doodt je relatie op te geven!

We waren allemaal minstens een keer gekwetst en ieders hart was gebroken op een bepaald punt. We hebben allemaal onze hoede en we nooit volledig vertrouwen op onze partner. Dit is begrijpelijk enigszins. Maar wanneer weten we dat we hebben de grens overschreden? Wanneer is je jaloezie doden van de relatie?

Jaloezie betekent dat je niet kunt vertrouwen op je partner. Je houdt hem aan een korte lijn en je kunt niet stoppen met denken het ergste. Dit is een marteling voor jullie beiden. Ik weet dat er niets rationeel in emoties, maar soms moet je gaan zitten en neem een ​​lange harde blik op je acties.

Je zult je relatie niet redden, doordat de vrijheid van uw partners.

Wij meisjes kunnen worden overdreven controlerende en dit kan allemaal romantiek en liefde te doden. Voor de meeste jongens - het is echt vervelend.

Je moet begrijpen dat je niet alles kan controleren en dat als hij wil om vals te spelen zal hij niet uit wat je doet bedriegen.

De vraag is waarom kan je hem vertrouwen bij allen? Ofwel uw buikgevoel vertelt u dat hij is niet goed voor je of heb je een vertrouwenskwestie die zal blijven uw elke relatie vermoorden. Als het later, moet je werken aan dat en geef jezelf een kans om eindelijk te ontspannen en te genieten van de voordelen van een relatie. Ik heb eens gehoord dat de beste manier om een ​​man te houden is om het vertrouwen om hem te laten gaan hebben.

Vertrouwen is een groot deel van de liefde en als we willen een gezonde relatie hebben, moeten we op onze hoede zette een beetje. Kijk naar dit als uw daad van moed en feliciteer jezelf. Ik weet dat dit verhoogt de kans op het krijgen van pijn, maar het verhoogt ook de kans op een gezond, gelukkig en langdurige relatie.

En vergeet niet dat niet alles is eerlijk in liefde. Ga altijd je partner zoals je zou willen worden behandeld. Jaloezie is geen goede manier om liefde te uiten. Probeer hem te vertellen hoeveel u zorg door een beetje meer vertrouwen in hem. Als een man wil bedriegen, zal hij cheat op je recht voor je ogen. Overdreven-jaloers kunt alleen een afstand tussen de twee van u, zelfs een zekere mate van haat jegens u.

Jaloezie is gewoon een ziekte doden je langzaam, van binnenuit.

Ik weet... je kan een echte reden om jaloers te zijn, maar weet dat het slechts een destructieve emotie die niets positiefs in je leven brengt. Ontdek de echte reden achter je jaloezie, is er een geldige reden voor is, of ben je onzeker? Heroverweeg uw acties en emoties. Krijgen meer vertrouwen in jezelf en heb een beetje vertrouwen. Niet alle jongens zijn een $ # gaten. Uw man kan liefde je meer dan je denkt!

Onze selectie