Je bent ongelukkig omdat je relatie zuigt

Stel je twee verschillende vrouwen - een net ging een serieuze relatie, wordt de ander getrouwd met kinderen. De getrouwde vrouw voelt alsof alle druk en verantwoordelijkheden zijn op haar schouders. Op hetzelfde moment, haar man is vaak afwezig of afgeleid door werk.

Je bent ongelukkig omdat je relatie zuigt

De andere vrouw, na een sprookjesachtig begin van haar nieuwe relatie, vindt zichzelf leeg voelen. Als de dagen gaan door ze vaak afvraagt ​​is dit alles wat er is, en heeft ze kwam vast te zitten in iets wat ze nooit echt wilde?

Wat hebben deze twee vrouwen met elkaar gemeen? Beide zijn ongelukkig in hun relatie.

De Grondwet van het Europa van Europa citeert geluk, samen leven en vrijheid, als een van de onvervreemdbare rechten verleend aan de mens. Maar toch, in ons dagelijks leven, kan geluk lijkt als een verre, hypothetisch concept.

Dit geldt ook voor relaties. U mag op een dag wakker worden en beseffen dat je niet gelukkig bent in je relatie. Een groot aantal vrouwen die ik heb gewerkt met meestal herinneren het exacte moment toen ze ontdekten dat ze geen geluk naast hun echtgenoten of vrienden doen vinden.

Maar, tegelijkertijd, de meeste van hen niet handelen op die kennis voor een lange tijd, te beslissen dat geluk niet een prioriteit moet zijn in hun leven.

De schrijvers van de grondwet begrepen, net als de moderne psychologie, dat geluk is een big deal en mag nooit worden genegeerd als een kinderlijke verlangen. Als u ontevreden bent, moet je iets doen, wat uw precieze situatie zou kunnen zijn. Bagatelliseren nooit je gevoelens, met name die welke een sterke drijvende kracht in je leven.

Ik zal u een aantal tips over wat te doen als u niet tevreden bent in een relatie te geven.

De waarheid doet pijn, maar het kan je bevrijden

Neem een ​​goede, harde kijken naar je leven. Diep graven en proberen elk probleem moet je onderzoeken. Ontleden deze problemen en ze te scheiden. Sommigen zullen oorsprong in uw professionele leven, terwijl anderen je ouders, broers en zussen of andere familieleden u zou kunnen hebben zal betrekken. Probeer het maken van een lijst als je denkt dat het je zal helpen bij deze taak.

Focus op die zijn aangesloten op uw partner en de relatie die je twee hebben - genoeg om onderscheid te maken tussen die problemen die verbonden zijn aan hem, en die zijn uw eigen persoonlijke, emotionele bagage te verstandig.

Er is de mogelijkheid dat je gewoon reflectie van uw eigen problemen en stemmingen op je partner en de relatie zijn. Als je je gevoelens niet kan uiten over je baan of een ander probleem, kan dit een verkeerde perceptie dat er iets mis te creëren. Bijvoorbeeld, als je ouders vragen vaak wanneer bent u van plan om een ​​gezin te stichten, de druk kan dan relatie overslaan naar jou.

Verveling is een notoir problematische gevoel. Als u zich vervelen in je relatie, die op dat gevoel is echt lastig. Hoe kunt u zeker weten dat je zelf niet de belangrijkste reden voor verveling, en niet de relatie? Ontdek dit gevoel zo veel als je kunt voordat je verklaren aan je partner dat je denkt dat hij is "saai".

Met andere woorden, lokaliseren van het probleem zo nauwkeurig als je kunt. Deze kunnen omvatten een verbreding emotionele kloof, een gevoel je partner is niet echt besteed aan de relatie, een diep wantrouwen over zijn daden (te vermoeden dat hij zou worden een affaire) of iets dergelijks.

Stilte kan zijn gouden, maar niet vandaag

Als je weet wat je dwars zit, bereid te hebben'' het gesprek''. Kies de tijd en de plaats, en vervolgens te confronteren je partner over je ongeluk. Precies uitleggen hoe je je voelt op dat moment, en laat hem praten - misschien is hij ook gemerkt dat je relatie verloor een deel van zijn energie en ijver.

Nadat je ontdekt hoe hij zich voelt over alles, brengen het probleem dat je denkt dat is de bron van het probleem. Te openen om zijn interpretatie van de hele situatie, en niet te krijgen in een argument als hij niet akkoord gaat. Samen, moet je proberen om te bepalen wat het blokkeren van je wederzijdse pad naar geluk.

Bijvoorbeeld, als je het gevoel alsof hij je niet genoeg besteden van zijn aandacht en vrije tijd, en in plaats daarvan streeft zijn hobby of brengt tijd door met vrienden, vertel hem precies dat. Als hij denkt dat hij kan dat een deel van zijn persoonlijkheid niet veranderen, moet u beslissen of u bereid bent om je relatie op te bouwen omheen, en een of andere manier te overbruggen is, of is dat een kwestie'' deal breaker'' voor jullie twee?

Verandering vraagt ​​om moed

Sommige relaties kunnen worden hersteld, vooral als je hard werkt. Andere is gewoon niet bedoeld om te worden. Mijn advies zou zijn om altijd te proberen je best om je geschillen op te lossen en doe je best om alle obstakels in je relaties te overwinnen.

Dit proces is niet eenvoudig of kort - misschien zal besluiten om dat extra beetje vreugde van het leven in sommige andere delen van je leven, zoals bijvoorbeeld toegang tot het schrijven of schilderen vinden.

Daarna is er een mogelijkheid dat je nieuwe interesses zal wrijven op je man of vriend, en dat je relatie zich zal transformeren in iets nieuws en nog veel meer comfortabel.

En de kansen in uw voordeel: een enquête van 2002 bleek dat 78% van de deelnemers dat verklaarde ze voelde "zeer ongelukkig in hun huwelijk" 5 jaar later verklaarde dat het voelde "happy". Zoals ik eerder al noemde, relatie kan automatisch corrigeren als je werkt op de echte problemen, zelfs als je niet het gevoel dat we iets belangrijk of belangrijk doen.

Maar, wees niet bang om toe te geven aan jezelf op een punt dat je relatie voorbij is. Want tenslotte, zijn ongelukkig is de slechtst mogelijke uitkomst. Zelfs als je twee kinderen hebt, denk je echt dat ze zullen een vervuld jeugd in dat geval?

De grondleggers geloofden we verdienen allemaal om geluk te vinden. U bent geen uitzondering. Kijk voor het, zelfs als dat betekent kijken langs je huidige, ongelukkige relatie.

Onze selectie