Overtuig uw partner om een puppy

Er is niets leuker dan een pup lopen rond het huis, en je hebt besloten dat je wanhopig wilt hebben. Maar er is een obstakel: uw partner. Hij echt niet wil dat puppy. Nou, is er geen gevestigde en bepaalde methode om hem van gedachten te veranderen, maar er zijn een paar tactieken die je kunt proberen, om uw kansen op het krijgen van een huisdier te verbeteren. Bekijk de onderstaande tips, gebruik ze, en misschien zul je eindelijk lukt om je partner te overtuigen om een ​​puppy te krijgen!

Overtuig uw partner om een ​​puppy

Begin langzaam en wees niet vervelend

Initiëren altijd de pup gesprek langzaam en niet ooit overdreven veeleisend of opdringerig klinken. Wees tactvol overtuigend en luister geduldig van alle zorgen van je partner, waaruit blijkt dat je ze helemaal begrijpt.

 • Begin met het subtiel de opvoeding van het onderwerp af en toe en zetten hints hier en daar. Observeer zijn reacties en tactvol te handelen. Als hij nee zegt de eerste keer, geef niet op, maar niet annoyinghim weer verder over en, elke dag. Gebruik tactiek om hem te overtuigen.
 • Als u langs een dierenwinkel, stoppen en laat hem de leukste mogelijke pup in de etalage, en vraag hem of hij het leuk vindt. Hij zal niet in staat zijn om nee te zeggen! Beëindig uw gesprek daar en niet meer vragen. Beoordeel zijn reactie en gebruiken voor verdere doeleinden.
 • Praat over pups en honden op een positieve manier, vermelden hoe nuttig ze ook zijn en zeggen dat ze altijd geweest zijn man's beste vrienden. Als u kinderen hebt, vertel je man dat een pup groot bedrijf zou kunnen zijn voor hen. Maar niet ooit overdrijven! Wees zacht en langzaam gaan.
 • Als je partner denkt dat je niet genoeg ruimte om een ​​pup te houden, te beginnen door het verkrijgen van het huis gereorganiseerd. Het schoonmaken van de rommel, onnodige dingen weg te gooien en te organiseren kamers in een meer comfortabele manier. Laat hem dat je de ruimte hebt!
 • Luister altijd naar zijn argumenten, toon je begrip en hem nooit tegenspreken. Het is een goed idee om hem te laten denken dat je zelfs delen een aantal van zijn zorgen.
 • En boven alles, geef hem de tijd om na te denken.

Verzeker hem dat u, en u alleen, zal nemen alle verantwoordelijkheid

Laat je partner weten dat u zorg zal nemen van de pup, en dat hij niet zal moeten nemen over elke vorm van verantwoordelijkheid - dit zal hem waarschijnlijk te verzachten en uw overtuigende tactiek een stuk eenvoudiger.

Maar maak je geen zorgen! Zodra je de pup, zal hij verliefd op het en alles zal veranderen!

 • Zeg hem dat je regelmatig loopt de pup, zelfs tijdens de nacht, indien nodig, en dat je hem altijd naar de dierenarts zelf.
 • U zult hem koopt voedsel, geef hem te eten, reinig hem en baden hem.
 • Verzeker je partner dat je zal doen wat nodig is om de pup op te leiden in de best mogelijke manier, en dat hij niet hoeft te maken over alles. Hij zal een perfecte hond.
 • Als je man is bezorgd over wat u gaat doen met de pup wanneer u op vakantie gaat, treden vooraf en hebt je antwoord klaar! Zoek de dichtstbijzijnde kennel, en laat je partner weten dat u al begonnen te zetten wat geld opzij te betalen.
 • Wees voorbereid op de korte termijn trips buiten de stad. Praat met je vrienden en iemand vinden die bereid is om zorg zodra nemen van uw puppy in een tijdje, en informeer uzelf over hond wandelaars.

Maak hem begrijpen waarom je wilt een puppy zo slecht

Hebben een plan en een lijst van goede redenen waarom u wilt een puppy, en vertel je partner over alle voordelen van het hebben van een hond. Gebruik deze argumenten in uw voordeel, zelfs als je te maken een aantal van hen. Probeer zo overtuigend als je kunt in het verklaren van uw kant van het verhaal.

 • Ervoor kiezen om een ​​schuilplaats hond te nemen. Een van de beste tactieken om je partner te overtuigen om een ​​pup te krijgen is om hem te vertellen dat door het aannemen van een hond, je bent eigenlijk haar levensreddende. Het nemen van een schuilplaats hond is altijd een goede en respectvolle daad.
 • Vertel hem hoe honden therapeutisch kan zijn en houden u goed gezelschap in tijden wanneer hij weg is voor het werk.
 • Vergeet niet om de gezondheid en lichaamsbeweging te noemen! Het hebben van een pup zal jullie beiden de mogelijkheid om meer tijd door te brengen in de frisse lucht te geven, neem regelmatige gezonde wandelingen en verblijf in goede vorm.
 • Focus op het feit dat de honden zijn erg slim en dat ze kunnen getraind worden om het huis te beschermen, te waarschuwen voor rovers en indringers, en het uitvoeren van vele andere nuttige taken. Verklaar ook alle voordelen van het hebben van een waakhond, vooral wanneer uw partner reist voor het werk, waardoor je helemaal alleen thuis!

Onze selectie