Tekenen dat je vriendje is klaar voor te stellen

Statistieken tonen aan dat bijna 2,4 miljoen vrouwen per jaar te trouwen, maar er zijn nog geen studies die zouden berekenen hoeveel vrouwen zijn nog steeds te wachten om te worden gevraagd: "Wil je met me trouwen? '. Zoek uit wanneer is je vriendje klaar voor te stellen. Maak je klaar!

Tekenen dat je vriendje is klaar voor te stellen

Ondanks het feit dat rolpatronen hebben veranderd in de afgelopen decennia een traditie dat een man vraagt ​​om de hand van een vrouw blijft nog steeds sterk. Een vrouw is wachten op haar man te knielen en knal de vraag kan haar zeker rijden tot angst en stressvolle gedachten. Zelfs onafhankelijke, rationele vrouwen kan vallen in deze "hopeloze spiraal", die hen kan rijden tot instabiliteit en gebrek aan zelfvertrouwen.

Sinds het tijdperk betreden we de wed sluis is verschoven (gemiddelde leeftijd is 27 voor vrouwen en 29 jaar voor mannen), en dat veel gehuwde paren samen levend, is het geen wonder dat veel vrouwen last hebben met de vraag wanneer en of ze krijgen hun huwelijksaanzoek.

Stel je een situatie - na 4 maanden van dating, een jongen vertelt haar dat je het soort vrouw dat hij wil trouwen. Engagement lijkt nogal een bepaald iets. Ze is nu veilig over hun relatie, maar de tijd verstrijkt, feestdag na feestdag, en er nog steeds geen ring knipperen op haar vinger. Hoewel ze gelooft dat hij is degene, die hij zal gaan met het allemaal, zelfs kinderen, kunnen ze niet eeuwig wachten, toch? Hoe lang moet ze wachten? Hoe lang moet u wachten?

Om u te helpen erachter te komen of hij zich klaar voor te stellen, hier is de lijst van acties die kunnen wijzen op een diamanten ring:

1. De renovatie van het huis

Als zijn enkele man grot langzaam transformeert in een plaats waar het mogelijk is om een ​​huis te leven te hebben (vanuit jouw standpunt), is het waarschijnlijk dat hij een gezin, vrouw en kinderen combo in zijn geest. Zeker teken dat er iets is koken is als hij je vraagt ​​om te taggen langs tijdens het uitzoeken van meubels of tuingereedschap - iets dat zou kunnen suggereren dat hij met u in het veranderen van zijn gewoonten en uitzicht richting gezelschap.

2. Het kappen van enorme kosten

Aandacht besteden als de uitverkorene verandert zijn gewoonten als het gaat om het uitgeven van geld. Als een ongehuwde man, langsliggers hij geen uitgave in het kopen wat hij wil wanneer hij wil het. Als u merkt hem laten vallen van de bal en niet kopen van vliegtickets in vijf tot middernacht, wanneer ze zijn duurste, dat betekent dat hij bespaart dat geld voor andere dingen. Een diamanten ring of gaan samenwonen kosten, bijvoorbeeld?

3. Ontbrekende sieraden

Uw favoriete ring is verdwenen? Na een moeizame zoektocht, het mysterieuze wijze verschijnt waar je denkt dat je het liet in de eerste plaats? Heeft een grote ophef over het niet maken, omdat het waarschijnlijk is dat je vriendje temperately gestolen, zodat hij de grootte van uw vinger kunt meten. En je weet wat dat betekent...

4. Zijn groeiende belangstelling voor bruiloften

Overtuigend een man te zetten op een elegante suite voor de bruiloft van je vriend kan een hele uitdaging zijn. Positief worden verdacht als hij plotseling enthousiast toen ze op het punt om te zeggen "ik doe". Als hij wil betrokken zijn bij het uitkiezen van huwelijksgeschenken te krijgen, er is geen fout dat hij verstrikt te raken in de "wedding fever".

5. Nerveus

Voordat popping de grote vraag, raken sommige mannen volledig uitgesloten van de werkelijke wereld en wat er om hen heen gebeurt. Als hij nog steeds douches met liefde, tederheid en zorg, maar lijkt een beetje weggevaagd, en veel rustiger dan normaal, zou hij zich mentaal voorbereiden voor het voorstel. Dus voorkomen dat je alle prive-detective op hem.

Vrouwen die zijn belast met de vraag: "Waarom is hij nog steeds niet vraagt ​​me om hem te trouwen" moet zich bewust zijn van de gevolgen die dit kan hebben op hun lichamelijke en geestelijke gezondheid. De meeste vrouwen weten niet dat deze onzekerheid kan leiden tot angst, concentratieverlies en depressiviteit.

Aan jezelf twijfelt of je eigen waarde niet. Er is niets mis met je, omdat hij nog niet heeft voorgesteld.

Geven hem een ​​ultimatum zal je nergens. Het is eigenlijk een vrij slechte keuze van de actie, omdat het niet zal werken als je niet bereid om hem te verlaten. Hij kan het interpreteren als een bedreiging en kies niet alleen om het huwelijk te voorkomen, maar om de relatie in zijn geheel te beëindigen. Dit soort agressieve verbale aanval kan alleen maar averechts werken. Het gaat niet om de ring, het gaat over het behoud van iets dat goed en waar is tussen jullie twee. Misschien is hij alleen het kopen van tijd totdat alle dingen zijn ingesteld.

Als je onconventionele en heb geen probleem met het nemen van het voortouw, kunt u voorstellen om hem. In gedachten dat als je wilt dit huwelijk te zijn op lange termijn en stabiele, moet je waarschijnlijk laat de knielende deel aan hem. Beide partijen moeten klaar zijn voor deze stap zijn en als hij is, om wat voor reden niet zo klaar als je bent, geef hem de tijd in plaats van het duwen op "ja of nee". Slechts 1 op de 200 vrouwen gaf toe dat ze de ene voor te stellen was.

Het punt is - maakt niet uit hoeveel tijd hij nodig heeft, zelf nooit degraderen door te bedelen of te chanteren hem in het huwelijk. Het is een zeer serieuze stap die u begrenst voor het leven, dus als hij zei dat jij degene bent, en er is geen ring na meer dan vijf maanden - misschien is het tijd om uw verwachtingen te herevalueren. Houd uw waardigheid en gezond verstand. Vergeet niet het is niet over de ring - het gaat over het plegen van jezelf aan iemand voor het leven.

Tot slot - Als u wilt weten hoe u uw Boyfriend om voorstellen Get - arm jezelf met geduld, realistische verwachting, veel romantiek en liefdevol. Volg je innerlijke stem, als je het gevoel dat hij niet zal plegen, verspil geen tijd. Maar geef het wat tijd om zich te vestigen, je bent in het voor het leven.

Onze selectie