Vertrouwen: waarom hij het ​​niet heeft en hoe u kunt helpen

In de wereld van menselijke emoties, kan onzekerheid worden gezien als iets van een'' stille moordenaar.'' We kunnen het overal opmerkt, en zoals onze samenleving beweegt zich in de richting van een meer virtuele toekomst gevoel van onveiligheid in de mannelijke bevolking zal alleen maar stijgen gestaag.

Vertrouwen: waarom hij het niet heeft en hoe u kunt helpen

Als je merkt dat je dating een man met onzekerheid kwesties, is er goede kans dat dit probleem zal zich voordoen in je relatie, evenals de noodzaak om te werken doorheen als je wilt om samen te blijven.

Hier zijn een paar tips en uitleg over hoe om te gaan met onzekerheid bij mannen.

Om onzekerheid te doden moet je eerst de bron te vinden

Onveiligheid, zoals stress of vervreemding, is een probleem dat het meest waarschijnlijk is gekoppeld aan onze moderne manier van leven en, nog belangrijker, om de weg of de cultuur zich ontwikkelt en verandert in razend tempo. Sommige socioloog hebben deze emotionele toestand verbonden met het feit dat steeds minder mensen hebben een intieme, sterke band met hun baan en vervoerders, dus zij minder trots op de dingen die ze doen (ongeacht hoe succesvol ze eigenlijk zijn) vinden. Ook zijn genderrollen drastisch verschoven, vooral in de laatste 30-50 jaar.

Simpel gezegd, veel mannen tegenwoordig voelen zich enigszins verward en onzeker hoe over de manier waarop ze zich moeten presenteren in sociale situaties, die duidelijk is voor mensen om hen heen. Dit soort gedrag dat we meestal zien als onveiligheid.

Achter elke grote man is er een grote vrouw - ben je groot genoeg is om hem te helpen wanneer hij je het meest nodig heeft?

Het invoeren van een romantische relatie met een onzekere man heeft veel positionele nadelen - hij passief of het genereren van angst als je rond hem, minder seksuele potentie en mondiale leven ijver zijn slechts enkele van hen. Omgaan met onzekerheid vereist dat u uw inspanningen te richten op een bepaald punt: zijn gevoel over zichzelf. Een onzekere man zal vaak negatief praten over zijn prestaties en het leven in het algemeen (ook als dit kan worden gecamoufleerd in humor).

Ontmoedigen deze gedachten en negatieve emoties. Onzekerheid, net als veel andere psychologische systemen, voedt vaak op zichzelf - laat hem niet geloven dat hij is een nobody, omdat, door te geloven dit, zal hij geleidelijk een niemand in het echte leven.

Bouwen zijn zelfvertrouwen: een man houdt van een vrouw die lacht om zijn grappen

Sommige onzekerheden zijn duidelijk, anderen zijn goed verborgen. Terwijl u hem ontmoedigen vernederend zichzelf, moet je een positieve kijk op zijn eigenschappen en persoonlijkheid, zowel mentaal als fysiek koesteren.

In veel gevallen is vertrouwen de sleutel. Een vrouw die ik werkte ging een goede relatie met een heel onzekere man. Ze zag dit vooral in de slaapkamer, en ze voelde zich net als hun seksuele leven was een beetje teleurstellend - ze hadden seks, maar ze altijd beschreven als een beetje onhandig en nooit echt spannend. Ze dol op de oplossing door een beweging die kan lijken op een goedkope truc: ze begon aan haar vriendje compliment over de grootte van zijn penis.

De man nam deze complimenten echt goed, waarschijnlijk omdat hij dacht dat zijn penis was niet indrukwekkend genoeg. Zoals de complimenten voortgezet, zij zich ontwikkeld tot kleine voorspel games die seks voorafging, en de vrouw al snel begon te langer en intenser intercourses ervaren. Na enkele maanden, ze vrolijk meldde dat hij een zeer goede minnaar, en dit hervonden zelfvertrouwen begon te ontstaan ​​in andere delen van zijn leven.

Dit toont alleen dat onzekere mensen kunnen veranderen en krijgen een stuk door in een relatie met een vrouw die hun probleem begrijpt. Hetzelfde concept geldt in andere situaties.

Bijvoorbeeld, zou een vrouw merkt dat haar vriendje schuwt nieuwe verantwoordelijkheden, en dat zijn drager gaat nergens. Dit is ook een uiting van onzekerheid, en positieve opmerkingen over zijn, laten we zeggen, klusjesman vaardigheden, het organiseren van vaardigheden of reparatie kennis die hij laat zien rond het huis zal worden gewaardeerd. Het is belangrijk om echt betekenen de dingen die je zegt, en niet gewoon doen omdat je denkt dat je moet. Als hij begint te denken over zichzelf op dezelfde manier, zal hij meer initiatief tonen en assertiever. Zijn baas zal zeker merken dit.

Andere tijden, hoeft u niet eens iets te zeggen. Als je weet dat je vriendje voelt zich ongemakkelijk in een menigte, vaak een glimlach of een enkele aanraking kan een wereld van verschil als je het gevoel dat hij is nerveus of ongemakkelijk. Dit zal hem kalmeren, en tegelijkertijd een duidelijke boodschap dat het niet uitmaakt wat, je bent met hem sturen hem.

Al deze acties hebben exact hetzelfde doel - het maken van hem weet je niet denkt dat hij een nobody.

Het lijkt misschien alsof je met een rol als ouder in je relatie, maar dit is niet het geval. Accepteer het als een wederzijds voordelige begeleiding - het hebben van een man die is veilig en vol vertrouwen is een goede zaak voor hem, maar ook voor de mensen om hem heen, met inbegrip van zijn vriendin.

Omgaan met onzekerheid in je man is een proces dat alleen kan verbeteren van uw relatie. Wees wijs erover, en handelen volgens specifieke situatie. Vroeg of laatste, zal zijn vertrouwen begint te zien en de twee van u zal een nieuwe, veel betere plek in je leven te voeren.

Onze selectie