Waarom en hoe om te stoppen met zeuren in 5 eenvoudige stappen

Heeft uw man beschuldigen je van zeuren te veel? Wilt u graag meer dan wat dan ook om niet te zeuren, maar vrees dat er niets wordt gedaan krijgen als je niet voortdurend pester hem om het te doen?

Waarom en hoe om te stoppen met zeuren in 5 eenvoudige stappen

Trouwens, in je hoofd ben je niet zeuren, je bent gewoon herhaaldelijk hem eraan te herinneren om te zorgen voor iets dat is zijn verantwoordelijkheid, niet? Wat kan het kwaad dat zijn?

Wat zeuren zegt tegen hem

Het blijkt dat, wanneer je continu vertellen je man om iets over en weer doen, het doet schade aan de relatie, vooral omdat het schade zijn eigenwaarde. Het maakt hem het gevoel dat je hem niet vertrouwt om dingen te doen op zijn eigen, die nooit is een goed gevoel uit de degene die je liefde.

Het brengt hem ook in een positie waar je bent meer op zijn moeder dan zijn partner door het behandelen hem als een kind en hem te vertellen wat te doen. Hoe is dat voor het veranderen van de manier waarop hij naar je kijkt in bed 's nachts? Bah.

Tenslotte blijven zeggen dezelfde dingen over en weer en hij zal waarschijnlijk tune je uit toch. Het is niet anders dan wanneer je het nieuws op en door de tweede of derde keer dat ze hetzelfde verhaal te herhalen, je geest begint te dwalen. Je hebt al eerder gehoord, zodat je minder kans om aandacht te besteden, omdat je al weet wat ze gaan zeggen. Dit is wat hij met je doet.

Dus, als zeurende heeft al deze negatieve effecten, waarom is het iets dat veel vrouwen doen? Zelfs als je weet dat het steeds je nergens?

Waarom voelt het alsof je geen andere keuze dan te zeuren

De eenvoudige reden dat de meeste vrouwen kunnen hun man zeuren is dat er iets is dat ze willen doen, misschien is het zelfs iets dat hij beloofde te doen, dat is nog steeds niet afgemaakt. Ze willen het hun lijst wegstrepen, maar ze kunnen gewoon niet lijken hun man gemotiveerd genoeg om het te doen krijgen.

Zeker, het is frustrerend als je moet vertrouwen op iemand anders om iets voor je te doen. Dat is de reden waarom veel vrouwen uiteindelijk opgeven verzoeken hun man om het te doen en gewoon zorgen voor het zelf. Maar dat is niet altijd de beste optie.

Wat was gewoon een beetje spleet tussen jou en je man kan worden omgezet in een enorm ravijn wanneer je opgeven op hem en nemen het heft in eigen handen. Nu heb je hem verteld dat je echt niet vertrouwt en, op de top van het, je hoeft hem ook niet nodig. Dat kan een enorme klap op zijn fragiele kleine ego te zijn.

Een andere reden waarom vrouwen nag is omdat ze bang zijn dat als ze niet voortdurend "herinneren" hem van zijn functie, zullen ze nooit gedaan krijgen. Ze klimmen naar de uithoeken van zijn geest, nooit om opnieuw worden gedacht.

Echter, je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat al die zeurende is toch niet werkt. U bent niet verder vooruit als je hem herhaaldelijk vertellen wat er gedaan moet worden.

Wat nu?

Dus, wat is de oplossing voor dit hele probleem? Hoe krijg je dingen in een tijdig gedaan zonder te hoeven zijn wekker van soorten te zijn? Makkelijk - quit zeuren.

Heeft uw kaak raken de vloer? Denkt u dat nu zal niets ooit gedaan te krijgen als je er niet voortdurend hem lastig vallen om het te doen?

Laat me je maar een vraag, dan. Hoe ver is gezeur krijgen van u op dit moment?

De kans is groot dat de enige dingen die je krijgt van badgering uw man zijn hoofdpijn en frustratie, die beide zijn niet te doen de situatie geen goed. Als je echt wilt om uw stress te verlichten en hem uit zijn kont, je absoluut moet stoppen zeurende hem en maak hem wil doen wat het ook is je wilt doen.

Hmm. Is dat mogelijk, vraag je? Zou hij echt iets wilt doen op je to-do zonder u hameren op hem elk moment om het te laten gebeuren? Waarom, ja het is. Volg deze vijf eenvoudige stappen:

Stap # 1: zie dingen vanuit zijn standpunt

Dit is waarschijnlijk een van de moeilijkste stappen te nemen, want het is moeilijk om dingen te zien vanuit zijn perspectief als alles wat je kunt zien is rood. Je bent boos dat je moet smeken om iets zo eenvoudig en u voelt zich in de steek gelaten, dat hij niet is het maken van uw wensen een prioriteit.

Maar, voordat u besluit om gewoon rond te hangen hem te drogen, te proberen om dingen te zien door zijn ogen. Er is een of andere reden is hij te slepen zijn voeten en je zou een gemakkelijkere tijd te komen waar je wilt zijn als je begrijpt wat het is hebben.

Vaak, als je gewoon luisteren als hij spreekt, leert u hoe het komt dat hij om iets af. Hij zal een opmerking maken of twee die enig licht zal werpen op het onderwerp en u helpen realiseren waarom hij niet waardoor het een prioriteit.

Echter, zelfs als uw man is dicht lippen, kun je altijd gewoon komen recht uit en vraag hem. De kans groot dat hij zal meer dan blij om u te vertellen waarom hij niet wil om iets te doen.

Stap # 2: benaderen hem positief

Een van de absolute ergste dingen die je kunt doen wanneer het proberen om je man (of iemand voor die kwestie) om iets wat je wilt doen is het een negatieve ervaring te maken. Hoe meer je spot, kleineren en praat naar hem, hoe kleiner de kans dat hij gaat doen wat je hem vraagt ​​te doen.

Denk na over wat je motiveert om iets wilt doen. Is het niet als je goed over dat je meer bereid om het te doen, toch voelen? Hetzelfde geldt voor hem. Als je het een positieve ervaring, zal hij waarde vinden in het voltooien van de taak in zijn eentje.

Zeggen en doen dingen die inspireren hem te willen zorgen voor wat het ook is dat je zeurende hem te doen. Geef hem lof voor acties in het verleden en laat hem weten hoe geweldig je voelt als je weet dat hij je rug op taken zoals die. Laat hem voelen als de geweldige man die hij is en hij zal dingen doen om zichzelf op het voetstuk waar je hem hebt geplaatst te houden.

Stap # 3: zoeken naar compromis

Als je gewoon kunt hem niet te verroeren ondanks de wetenschap waarom dit is moeilijk voor hem en prees hem omdat ze zo'n geweldige partner, moet u wellicht een soort van compromis te bereiken in het verzorgen van de taak, vooral als het een grotere project. Ja, kan het oneerlijk voelen omdat je zoveel andere dingen die je voor jezelf zorgen, maar als je echt wilt dat het dan gedaan je kan hebben om over te stappen op de plaat en bereid zijn om een helpende hand te bieden.

Misschien kun je bepalen wie welke taken gaat doen of vernietiging van een bepaald tijdslot op een weekend om het te doen als een paar. Het project zal veel sneller gaan en je kan zelfs genieten van uw tijd samen, werken als een team.

Op zoek naar een compromis zal hem laten weten dat u oprecht willen de taak voltooid is en dat u bereid bent om uw deel te doen om het te zien gebeuren bent. Dat zal hem helpen zien dat je hem niet vraagt ​​om iets dat je niet bereid bent om jezelf te doen.

Stap # 4: bijt je tong

Hier is de kicker dames: Als u wilt dat er iets verandert helemaal niet, kan je beter af bijt je tong op tijden en achterhouden eventuele negatieve reacties zijn, ongeacht hoe goed verdienen kan je het gevoel dat ze zijn. Als u wilt razen en tieren over hoeveel hij niet doet wat je wilt, doe het op een nauwe persoonlijke vriend, niet direct naar zijn gezicht.

Zelfs als je reacties onder uw adem te maken, gaat hij inhaken op je houding. En, hoe meer houding die je hebt met hem, hoe minder hij gaat willen alles voor je doen.

Ja, het is moeilijk in te houden als je boos of gefrustreerd bent, maar de uitbetaling is veel hoger dan wanneer afschuwelijk, rotte woorden worden uitgespuwd uit je mond als lava uit een uitbarstende vulkaan. U kunt vinden dat je iets je spijt en veel geluk krijgen geen hulp van hem op dat punt zeggen.

Stap # 5: hou van hem, ongeacht

Vergeet niet dat je relatie niet moet draaien rond wat hij doet of niet doet op je to-do lijst. Ja, het helpt als je zowel samen te werken, maar dat is niet de reden waarom je van hem houdt, toch? Je houdt van zijn gevoel voor humor, de manier waarop hij houdt je, dat maakt je veilig voelen en de kleine eigenaardigheden heeft hij dat doen glimlachen.

Zelfs als hij is frustrerend u, niet onthouden uw liefde en genegenheid van hem. Dat zal hem u niet vertrouwt en kan beginnen aan een breuk in de relatie vormen - een breuk die niet kunnen worden gerepareerd.

Wanneer je waarderen en houden van hem, ongeacht de dingen die onder je huid, zal hij weten dat je zijn rug te hebben. En, zal hij meer kans om van u hebben, die kan verleiden hem om te doen wat het ook is dat je wilt dat hij doet, misschien zelfs zonder te vragen.

Goede relaties niet zomaar gebeuren. Ze nemen het werk en inspanning. Zet zowel in de jouwe en je zal niet de behoefte voelen om ooit weer zeuren.

Onze selectie