Wat niet te doen als hij bedriegt

Als je vermoedt dat je partner iets achter je rug doet, is er geen manier om er zeker van als je inbeeldde of als er iets is werkelijk gaande is.

Wat niet te doen als hij bedriegt

Als we elimineren belachelijke opties zoals na hem of het inhuren van een prive-detective, die altijd averechts werken en moet niet serieus worden genomen, het slechte nieuws is dat er geen manier kunt u zeker weten. Zelfs als je hem confronteren en vraag hem direct, dan kunt u altijd eindeloos afvragen of hij eerlijk was.

Dus, laten we bereiden op het ergste, en zeggen dat je gelijk hebt - laten we voorstellen je man was of is ontrouw.

Maar, in plaats van te onderzoeken wat te doen in dat soort situatie, laten we het omkeren van het probleem!

Hier zijn een paar tips over wat u NIET moet doen als hij bedriegt.

Waren er rook...

Je moet nooit jezelf gek af of hij geslapen had, of zelfs als hij slaapt nog met een andere vrouw. Volgens de statistieken, tussen 30 en 60% van de echtparen in de VS ervaring ontrouw in een of andere vorm, en naar alle waarschijnlijkheid is dit aantal nog groter. Ook, statistisch gezien, mannen hebben meer kans om vals te spelen. Combineren we deze twee stukken van informatie, is er een goede kans dat je slechte buikgevoel niet misplaatst is. In feite moet je altijd op zoek naar 4 tekenen dat hij je bedriegt.

Natuurlijk, er zijn veel situaties waar zijn vreemde gedrag wordt veroorzaakt door andere gebeurtenissen in zijn leven. Maar, in gedachten dat er is rook, meestal, is er werden brand.

Vermijd twijfel

Zoals ik in het begin, de twijfel is onvermijdelijk. Ik zag dit gedrag bij de meeste vrouwen die ik heb gesproken - als je eenmaal stopt vertrouwen op je vriend of echtgenoot, het is echt moeilijk om terug te gaan naar een eerdere staat van wederzijds vertrouwen in je relatie. Piekeren en niet iets te doen over het is als het lopen in cirkels - je bent voortdurend in beweging, en op hetzelfde moment, krijgen nergens.

Als twijfel ontstaat, niet blijven hangen op. Beslissen of u vertrouwen op je man, of als u denkt dat hij is een bedrieger.

Je iets fout deed

Wat je ook doet, nooit, nooit jezelf de schuld. Geloof me, dit is een gemakkelijke uitweg, hoewel het lijkt misschien niet op die manier. Tweede gissen uzelf in elk gesprek, denken dat je iets verkeerd dat duwde je man in de armen van een andere vrouw deed - elke gedachte als dat is gewoon niet waar.

Wilt u misschien denken als deze, zodat u de onplezierige gedachte van hem te verliezen en krijgen naar die plek waar je je realiseert dat het niet jouw schuld, en dat je relatie over is kan vermijden.

Het kiezen om te leven in een illusie, vooral in een waar je schuld op je schouders te stapelen, moet een optie als hij is degene die waarschijnlijk bedriegt niet.

Oog om oog

Hetzelfde als met het proberen te vermijden schuldig voelen, moet je ook voorkomen dat gevoel wraakzuchtig. Beslis niet om jezelf te bedriegen wanneer je denkt dat hij is vals spelen. Vervoer terug naar hem kan kijken als een aantrekkelijke optie, maar zal alleen je pijn op de lange termijn. Ontrouw mag niet worden beantwoord met meer ontrouw - het zal alleen de productie van een ander bedrieger en die kennis zal zeker degraderen je zelfbeeld.

Aan de andere kant, als je verkeerd waren en hij was geen affaire, voorstellen hoe zou jij je voelen voelen dat u bent de bedrieger, en niet hem.

Onze selectie