Wat te doen als er iets mis is voelt

In een relatie, soms, iets wat gewoon niet goed voelt. Romantische relaties zijn geen uitzondering. Je kunt niet echt een vinger op, maar u kunt vertellen dat je partner of andere manier anders, niet zijn of haar gebruikelijke zelf, degene die je kent en, voor het grootste deel, de liefde.

Wat te doen als er iets mis is voelt

Een onvriendelijk woord hier, een vermeden contactpersoon daar, kunt u niet het gevoel dat je op vakantie naar een crisis te schudden. Zoals een naderende storm, zie je donkere wolken verzamelen in de verte, en je bent niet zeker wat te doen - lopen en te verbergen, staan ​​uw grond of gewoon hopen dat de wind de storm zal wegblazen?

Met andere woorden, de plaats waar je denkt dat je relatie gaat is niet een aangenaam - je voelt de druk om iets te doen, maar, net als een storm, kan de verkeerde beweging je positie verslechteren.

In dit geval, je bent niet riskeren krijgen opgepikt door een razende tornado, maar je nog steeds niet willen dat verkeerde beweging, die alleen kon je verder weg van je partner te maken.

Dus, hier zijn verschillende'' veilig'' opties die je tot je beschikking hebt.

1. Niets doen

Dit klinkt misschien als een vals alternatief, maar het is het vermelden waard - misschien ben je gewoon verbeelden. In een paar weken, je relatie is terug naar die bekende, comfortabele plek, en je lachen om jezelf te zorgen te maken over niets. Soms is de wind doet waaien de storm weg. Maar, wil je echt het risico nemen?

2. Praat erover

Praten is altijd goed, maar niet'' wat is er mis met jou'' soort praat meer geschikt voor een verhoorkamer in een politiebureau. Praat niet over het'' probleem'' (herinner me de eerste punt), en in plaats daarvan alleen maar praten, zonder specifieke agenda of doelstellingen.

Ontdek hoe je partner zich voelt, wat er gaande is in zijn leven. Je waarschijnlijk denken dat je op de hoogte bent, maar misschien heb je niet iets kleins, maar belangrijke weet, en je zult een beetje wijzer over de gemoedstoestand van je partner te zijn. En dat is altijd een goede zaak.

3. Grotere plaatje

Stoppen met denken over je partner, en beginnen na te denken over je relatie. Kijk naar wat je, samen met je geliefde, hebben en wat u bouwt. Hoe was het in het verleden, wat verwacht u van de toekomst, waar ben je nu.

Je relatie is net als water, en jullie twee zijn de bouwelementen - zuurstof en waterstof. Gecombineerd, maak je iets geheel nieuws. Uw relatie, zoals elke relatie, is altijd verandert en evolueert, en je moet proberen te houden met het.

4. Verandering van perspectief

Na te denken over de relatie die je hebt, probeer jezelf in je partners schoenen. Waar heeft hij het gevoel over u, en hoe ziet hij het ding dat je samen hebt opgebouwd, en zijn nog aan het bouwen? Vergeet uw wensen, behoeften en wensen, en na te denken over zijn. Inzicht in uw partner zal je helpen om erachter te komen wat er gaande is.

5. Dwingen door tederheid

Wees teder met je geliefde, zelfs als je het gevoel dat die emoties niet direct terug worden gegeven. Menselijke touch is een krachtig ding. Een lange, liefdevolle omhelzing, een diepe kus, en andere soortgelijke handelingen van tederheid, kan precies wat je nodig hebt, om je partner te krijgen om open te stellen en delen van het probleem. Zelfs als ze niet bereiken, dat zijn ze nog steeds een geweldige manier om iets aan je partner zeggen zonder uiten een enkel woord.

De storm kan of niet kan komen. Maar, zelfs als het niet nu komt, is de kans groot dat het zal zijn, vroeg of laat - omdat niet veel relaties voorkomen dat ze.

Wees begrip, open minded en liefdevol, en het zal helpen als de wolken beginnen te verzamelen.

Onze selectie