Menswear: het is voor vrouwen

Menswear met een vrouwelijke twist. Het is hier te blijven (althans voor nu). We hebben afgerond enkele van de heetste mannenmode geïnspireerde looks voor vrouwen. We ze echt graven en we hopen dat je van ze houdt ook.

Menswear: het is voor vrouwen

Een

Prada heeft ons blij met deze bicolor, lace-up wig instappers. Niet alleen is het mengsel van blauw en bruin oog springende, maar deze schoenen kijken verbazingwekkend comfortabel. We zouden graag glijden op een paar met onze favoriete gekleurde koorden.

Twee

Afscheid te nemen van de traditionele bruine en zwarte oxfords van het verleden. Deze Oxford zijn helder, metallic, en plezier. Kan je ze niet foto met een paar zwarte skinny jeans en een rode trui?

Drie

Deze Prada Scrunch Loafers zijn stijlvol en ze zien er oh zo comfortabel. Deze loafers zou geweldig gepaarde uitzien met je favoriete jeans en een neutrale trui.

Vier

We houden van de pret, helder oranje kleur gepronkt door deze Hadleigh's roken instappers. Een pop van blauwe lijnen de hielen, die deze levendige schoenen nog meer in het oog springende maakt.

Vijf

Ben je geobsedeerd door bootschoenen? Heb je laat al je jurken opstapelen aan de achterkant van je kast gewoon zodat u kunt blijven sportief de Sperrys dag na dag? Deze Sperry Top-Sider Seabourn Wiggen van het Platform hebben alle comfort en klasse van een typische boot schoen, maar met een hak. Breng die jurken terug in rotatie, dames.

Zes

Steve Madden heeft ons geslagen liefde met dit paar van Jazzy Oxfords. Deze schoenen oplossen van een altijd aanwezige probleem. Je wilt bijna altijd om uit te gaan, maar je hoeft niet altijd willen hakken dragen, toch? Je zult in staat zijn om jazz-up van een outfit zonder dat je schoenen aan het eind van de avond dankzij deze menswear geïnspireerde ontwerp. Je zal niet de hielen missen, we beloven.

Zeven

Metallic, Leder, vleugeltip detail, gekleurde veters. Is er iets meer je in een Lace-Up Oxford zou willen door Cole Haan? Deze prachtige schoenen zal u centraal in een mum van tijd.

Acht

Deze Prada Studded Roken Loafer heeft veel studs en stijl. We hadden een harde tijd ooit het nemen van deze schoonheden uit.

Negen

Fred Perry Garner Leren schoenen nooit zo goed uitgezien. Deze tijdloze Oxford stijl is stijlvol en verfijnd. De neutrale tinten houd het traditionele, wat een leuke afwisseling van tempo van andere herenkleding geïnspireerde ontwerpen. Ze hadden fantastische gepaarde uitzien met een fel gekleurde top en accessoires.

Tien

Stuart Weitzman ons nooit teleur. Deze hoge hakken Uprise schoen is voorzien van een goud metallic streep onderaan de hiel. We houden van de combinatie van animal print en herenkleding inspiratie. Het is een onverwachte combinatie die heeft ons gillend van genot.

Onze selectie