10 tips om goed te zorgen voor je nagels

Wil je mooie, sterke nagels die geen chip of breken doen hebben? Ontdek hoe u goede zorg van hen met behulp van deze 10 tips nemen.

10 tips om goed te zorgen voor je nagels

Dames houden hun nagels. Ze maken onze handen er elegant en vrouwelijk en we zouden willen dat ze zijn sterk en mooi. Echter, veel van de meisjes die er zijn hebben problemen met hun nagels. Weg met die problemen van vandaag!

1. Rubberen handschoenen zijn je vrienden

Niet OOIT de afwas doen of uw huis schoon te maken zonder het dragen van rubberen handschoenen. De chemicaliën die u gebruikt voor het reinigen zijn zeer sterk en kan echt je handen en je nagels beschadigen. Niet alleen dat ze je nagels zwakker zal maken, kunnen ze geven je ook nare brandwonden. Draag altijd rubberen handschoenen bij het schoonmaken.

2. Calcium gels en nagelverharders

Calcium gels en nagelverharders kan echt uw nagels sterker. U kunt echter niet verwachten resultaten meteen, je moet het wat tijd geven en regelmatig gebruik van het product. Vroeger was ik een zeer goede nagelverharder die ik niet meer kan vinden op de markt hebben, dus als je me zou kunnen adviseren degene die u gebruikt, zou ik zeer dankbaar zijn.

3. Nagel crèmes

Uw gewone handcrème is soms niet genoeg. Met het oog op een goede verzorging van je nagels te nemen, moet u speciale nagel crèmes te krijgen. Ze zijn meestal niet duur, en er is een aantal van hen op de markt. Probeer een paar totdat je degene die het beste bij u past.

4. Nagelriem verwijderen

Een van de grootste fouten die veel meisjes doen als het gaat om hun nagels is het snijden van de nagelriemen. Dit mag nooit gebeuren. In plaats daarvan, gelden nagelriem remover gel of crème en duw je nagelriemen met een cuticula stok.

5. Regelmatig knippen

Je hebt echt geen reden om super lange nagels te hebben. Niet alleen dat het is onpraktisch, maar het maakt je er een beetje sletterig. Houd je nagels in lengte die niet op een manier van je elke dag klusjes komt en clip ze regelmatig. Nagels die te lang zijn ook veel meer kans op breken.

6. Indienen en polijsten

Eerst en vooral, te investeren in een goede nagelvijl. Elke keer dat u uw nagels knippen, ze bestand. Doe dit door het bestand alleen in een richting bewegen. Wanneer u zich verplaatst het naar links en rechts je eigenlijk het creëren van kleine scheurtjes die je nagels verzwakken. Poets je nagels niet vaker dan een keer per maand. Als je het te vaak, dan kunt u uw nagels dunner en zwakker maken.

7. Gemakkelijk op nagellak

Hoewel kleurrijke nagels zijn heel cool, nagellak eigenlijk doet veel schade aan uw nagels. De reden is dat nagellakken bevatten aceton, waardoor uw nagels zacht maakt. Niet manicure je nagels vaker dan een keer per week en koop alleen hoogwaardige nagellakken. Als uw nagellak de vervaldatum is verstreken, gooi het meteen.

8. Olie gebaseerde nagellak verhuizingen

Hoewel ik ken niemand die nog steeds gebruik maakt aceton gebaseerde nagellak verhuizingen weet het, ik voel dat het nog steeds een goed idee om het te vermelden. De slechte invloed op aceton op je nagels is al eerder uitgelegd, dus kiezen voor olie op basis nagellak verhuizingen. Ze zijn veel minder schadelijk voor je nagels.

9. Acryl of gel nagels

Hoewel ik persoonlijk hou niet van elke vorm van kunstnagels, veel van mijn vrienden die echt zwakke nagels hebben zweren dat acryl en gel nagels te voorkomen dat ze breken hun natuurlijke nagels. Dus, als je nagels zijn te zwak, misschien kun je kiezen voor een van deze oplossingen. Wees wel voorzichtig, ik heb gehoord dat sommige meisjes hadden heel slecht reacties op gel en acryl. Ook als u een of andere manier trekt een acryl nagel loopt u het risico trekken van uw natuurlijke nagel samen met het. En dat doet heel veel pijn.

10. Houd je nagels gezond

Geen behandeling of speciale zorg zal u helpen als u niet weet hoe u uw nagels gezond te houden. Nu, want er is meer dan alleen een advies over dit, ik heb een hele artikel gewijd aan het onderwerp. Lees meer over hoe u uw nagels gezond te houden.

Dus, dit zijn tips over de verzorging van uw nagels die ik voor je. Wat denk je, zijn ze nuttig? Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Onze selectie