4 stappen om de behandeling van zonnebrand

De zomer is het seizoen van zonnebaden en de uitgaven veel tijd op het strand. Helaas al deze leuke eindigt soms met een aantal vervelende zonnebrand. Hier is hoe ze te behandelen!

4 stappen om de behandeling van zonnebrand

Soms is de meest fantastische dagen doorgebracht op het strand, laat u met een pijnlijke zonnebrand. Gelukkig kunt u de meeste gevallen van zonnebrand behandelen thuis - alleen de ernstige vormen nodig medische hulp. Als je lijdt aan een niet-zo-ernstige zonnebrand, hier is wat je moet doen, om het efficiënt te behandelen:

1. Voorkomen

De beste manier om veilig van zonnebrand te zijn is om ze te voorkomen. Het is niet erg moeilijk om dat te doen - alles wat je nodig hebt is een hoge SPF zonnebrandcrème, zonnebril en een hoed. Als je een lichte huid hebt, uiterst voorzichtig zijn omdat je huid is meer vatbaar voor zonnebrand.

Breng de zonnecrème ten minste 30 minuten vóór het verlaten van het huis, en opnieuw het elke twee uur - u zult veilig genoeg om te hangen bij het strand zijn! Echter, ongeacht hoe voorzichtig je ook bent, de zon heeft nog steeds een negatief effect op de huid, dus moet je uit het verblijf van het 11:00-17:00.

2. SOS

Als je de zon hebt onderschat en belandde het verlaten van het strand met een vervelende zonnebrand - hier is hoe het te behandelen. Als uw huid ziet er verbrand, en voelt ook slecht, en het doet pijn, lopen een koel bad en genieten in het. Na het afronden van het bad, gebruik wat Calamine lotion die zullen helpen om de symptomen te verlichten zonnebrand. Hoewel toepassing calamine kunnen jeuk veroorzaken, is zeer effectief bij de behandeling van zonnebrand.

3. Rehydrateren

In de zomer is het erg belangrijk om gehydrateerd te blijven. Je zou het moeten doen, zowel binnen als buiten - voldoende drinken en neem lauw of koel, baden om de zonverbrande huid te hydrateren. Vasthouden aan water en ice tea, en vermijd het drinken van alcohol - alcohol zal u uitdrogen en zal niet helpen de behandeling van de zonnebrand.

4. Bevochtigen

Na een tijdje zal uw huid beginnen droog en ongemakkelijk voelen, en dat is wanneer je hydraterende moet beginnen. Heb moisturizers open blaren niet van toepassing. Als u overgevoelig huid hebt, gebruik dan producten die niet geparfumeerd zijn - ze zijn minder geneigd om je huid irriteren.

Kies moisturizers die natuurlijke ingrediënten, zoals aloë vera, dat een rustgevend effect hebben, en kan u helpen om zonnebrand te bestrijden. In plaats van de gebruikelijke moisturizers, een andere natuurlijke fopspeen je zou kunnen gebruiken is yoghurt - toe te passen over de zonverbrande huid. Gebruik unflavored yoghurt en zorg ervoor dat het is cool!

Onze selectie