5 eenvoudige manieren om uw glimlach witter

Je hoeft niet ver te gaan om de ingrediënten die je nodig hebt voor een stralende glimlach te krijgen. Er zijn tal van items die u kunt vinden in uw lokale supermarkt die kunnen helpen om uw tanden wit en ziet er goed uit.

5 eenvoudige manieren om uw glimlach witter

Er is geen noodzaak voor het zoeken naar de beste whitening kits of lezen lange gebruiksaanwijzingen. Je hoeft niet bezig te houden met de toepassing van onverteerbare tand lakken. Gewoon simpel proberen, waaronder een aantal van deze voedingsmiddelen in uw dieet en je bent een stap dichter bij het verbeteren van de helderheid van uw tanden. Makkelijk toch?

1. Water

De voor de hand liggende antwoord op vrijwel elke gezondheid en schoonheid probleem. Water heeft de mogelijkheid om uw mond vochtig en fris te houden als het speekselproductie triggers. Dit helpt om uw tandvlees te regelen, samen met vele andere dingen. De consumptie van water op een regelmatige basis wist de zure inhoud die je eerder zou kunnen hebben gehad en houdt je mond vrij van stilstaand deeltjes. Het drinken van water helpt wegspoelhendel ongewenste deeltjes uit het veroorzaken van schade aan je tanden. Zijn goed voor je hele lichaam en moet deel uitmaken van uw dagelijkse voeding anyways zo houden van uw tanden schoon is een extra bonus.

2. Zuivelproducten

Melk, kaas, yoghurt enz., al deze producten bevatten een grote hoeveelheid calcium die is geweldig voor je tanden. Een andere belangrijke factor is dat moeilijker kazen ook helpen bij het reinigen van uw tanden als ze poetsen stevig tegen uw tand dwingen voedsel deeltjes af te komen. Nu is er mijn excuus om meer kaas te eten!

3. Groene thee

Een zeer gunstig drank, het toevoegen van groene thee aan uw dieet zal antioxidanten in uw lichaam verhogen. Antioxidanten niet alleen vechten tegen de ophoping van plaque op je tanden, maar ook afnemen slechte adem. Het drinken van deze thee kan ook evenwicht dat de zuurgraad in je mond en laat de kansen van uw tanden rotten tegen te gaan.

4. Appels, wortelen, komkommers, selderij etc.

Deze speeksel-creëren voedingsmiddelen helpen om de zuurgraad in je mond te verminderen, dat is een essentieel onderdeel van een gezond gebit. Vezelrijke voeding hebben ook de consistentie die zal schrobben je tanden schoon.

5. Muntblaadjes

Hoewel dit niet voor de hand ingrediënt te kopen bij uw supermarkt, is het gegarandeerd om te helpen. Kauwen muntblaadjes of gewoon op te nemen in uw drankje / eten zal je een goede ademhaling. Mint bestaat ook uit een ingrediënt dat wordt gebruikt in tanden bleken product en kan dus de truc zonder het gedoe van het kopen van de whitening kits.

Onder deze items op een dag-tot-dag basis en je zult het verschil niet alleen in uw glimlach, maar uw algehele gezondheid merkt ook. Samenvoegen ziet er goed uit met gezond blijven maakt het leven zoveel gemakkelijker. Nu is er niets houdt je van batting die wimpers en glanzende die mega-watt glimlach!

Onze selectie