6 beste scheren tips voor vrouwen

Vrouwen over de hele wereld te verwijderen lichaamshaar, meestal om cosmetische redenen. Velen besloten vast te houden aan de minst dure methode - scheren. Toch scheren wordt geleverd met bepaalde nadelen - leren hoe ze te vermijden en maken het meeste uit van te maken!

6 beste scheren tips voor vrouwen

Ondanks dat kan verschillende ontharingsmethoden - waxen, epileren en zelfs laser ontharing - scheren - veel vrouwen trouw aan de snelste en de minst dure methode blijven. Lees deze scheren tips en leren hoe ze alle nadelen scheren zou kunnen hebben voorkomen.

1. Verzachten je huid

Verzachten je huid voor het scheren is een must. Je wilt niet scheermes dode huid uitdrogen, dus zorg ervoor dat je huid is zacht genoeg voor het scheren. Draaien jezelf een warm bad en genieten in het voor een tijdje. Zodra je voelt dat je huid is zacht en soepel, voel je vrij om te scheren beginnen.

2. Exfoliëren

Het is altijd beter om zich te ontdoen van de dode huidcellen door scrubben dan om hen te laten verstoppen je scheermes tijdens het scheren. Gebruik een scrubhandschoen en / of een body scrub en een doek om exfoliëren voor het scheren.

3. Gebruik een scheerschuim of gel

Ook al zijn er zo vele geurende scheren crèmes voor vrouwen, de waarheid is dat er geen groot verschil tussen deze en die van mannen. Mannen scheren crèmes zijn geweldig moisturizers, dus gebruik een van die als je bijzonder droge huid. Vermijd het gebruik van aftershaves, want ze kunnen je huid irriteren en leiden tot een nare uitslag. Gebruik producten met aloë vera of een smerende scheergel voor de meest gevoelige regio's.

4. Zoek een goede scheermes

Het zal wel even duren voordat u de perfecte scheermes vinden. Als je een gevoelige huid hebt, zou het een goed idee om een ​​scheermes dat strips heeft gesmeerd te gebruiken. Praat met je vrienden en vraag hen om een ​​paar bevelen. Als je nog steeds niet zeker weet welke een te proberen - de Gillette Venus zou kunnen werken.

5. Verandering scheerapparaten

Er is geen betere manier om een ​​nick te krijgen dan met behulp van een bot mes. Wijzig uw messen op een regelmatige basis en nooit scheermes andere persoon lenen.

6. Bevochtigen

Scheren zal uw huid uitdrogen, dus het is belangrijk om het te rehydrateren na het scheren. Gebruik een vochtinbrengende crème of olie om te hydrateren. Als u het gevoel dat bepaalde delen zijn te droog zijn, wat extra babyolie om die gebieden.

Onze selectie