6 beste zomer parfums voor vrouwen

Terwijl we winkelen voor nieuwe kleren of schoenen voor de zomer, we soms vergeten om te controleren wat er aan de hand met onze parfum benodigdheden. We maken gebruik van onze favoriete geur voor de hele winter, en zelden denken over wat parfums zijn het beste voor de zomer.

6 beste zomer parfums voor vrouwen

Als het warm wordt, kan het echt vervelend om de geur van een sterke, penetrante geur voelen. Dus hier zijn de regels voor het kiezen van een zomerse geur voor vrouwen. Als u zich aan hen, kunt u niet verkeerd zijn.

Als u al gebruik van een aantal van deze licht-gebaseerde geuren, moet u rekening houden met het feit dat veel parfum merken al over nagedacht, en maakte de zomer versies van hun meest populaire geuren.

Hieronder is een korte lijst van universele kenmerken van een parfum dat niet u, of mensen om je heen ziek zal maken, en zal u ook een gevoel van frisheid gedurende de dag.

1. Citrus

We genieten van een koud vers geperst limonade of sinaasappelsap, dus waarom ga je niet bevatten dat geur en frisheid in je zomerse geur? Het is de beste keus als je een beetje zure geur in uw dag. Er zijn veel citrus-gebaseerde parfums, dus ik ben er zeker van dat je twee of drie kunnen vinden dat je hem mooi vindt.

2. Fruit

Verschillende dames betekenen verschillende geur keuzes. Sommigen van u kunnen niet genieten ruiken als een limoen of citroen, maar toch willen dat de frisheid te houden door de warme dagen (of nog beter, nachten). Dus, vasthouden aan de vruchten, gewoon op zoek naar een zoetere basis in een parfum. Mango, banaan, perzik, appel, ananas, meloen of watermeloen - net wilde gaan.

3. Oceaan

Als u al overwogen vasthouden aan je winter parfum, wel twee keer bedenken. Terwijl u werkt en na te denken over uw aanstaande vakantie, wilt u misschien een ander soort frisheid genieten - het water geur. Het is een groenblijvende geur, licht en aangenaam, en bovenal - cool.

U kunt veel water gebaseerde parfums vinden op de markt, maar ik stel de oceaan geur. Het houdt je in beweging, en u eraan herinneren dat er een strand te wachten voor jou.

4. Houtachtig

Natuurlijk natuur altijd een logische keuze. Dit is de beste zomer parfum uitvalsbasis voor actieve vrouwen die veel werken, neemt sport, of zijn moeders. Ze hebben meestal een serieuze noot en een natuurlijke kruid basis, dus ze geven wel een stabiele geur.

Ze zullen echter niet zeggen dat je saai of te druk zijn - ze zullen een impressie van een avontuurlijke, spiritueel persoon te maken. Dus als je wilt voelen als dat, of gewoon genieten van de geur van de bossen, kruiden en boomhutten, dit is de beste zomer parfum voor u.

5. Bloemen

Rozen zijn rood, mijn parfum is ook. Dit is een lichtere variant natuur geur, maar het is nog steeds verschillend van het bovenstaande. Bloemen zijn een soort van een perfecte mix van fruit geuren en natuur groen, licht, koel aroma.

Het zal je volledige ontspanning en maak je nadenkt over velden van bloemen voor u klaar om te lopen via hen. Als u liever het beton, zal het een beeld van een mooie stadstuin, of park te houden, in je geest.

6. Zoet

Sweet is zoet. Als je verslaafd bent aan sterke, directe en diepe opgemerkt parfums, kunt u zeker een sterke, zoete geur die je fris en sexy te houden voor de dag. Want als je niet van een parfum je draagt, zal je je ongemakkelijk, kan het niet-zo-goed gaan met je natuurlijke lichaam geur, dus je moet vasthouden aan je eigen smaak. Als je zoet en plakkerig wilt, ga ervoor. Gewoon niet te veel op, want niemand houdt van caramel smelten op de zon.

Onze selectie