8 tips om je benen te laten lijken langer

Wanneer de zomer komt, een van de dingen die meisjes de meeste aandacht besteden aan hoe hun benen eruit. We zouden allemaal willen dat ze dun, gelooid, striae vrij en lang, heel lang. Helaas zijn niet alle van ons zijn gezegend met mijl lange benen, dus we moeten een paar trucjes toepassen. Hier zijn ze.

8 tips om je benen te laten lijken langer

Deze tips zijn eenvoudig, maar zeer effectief. Als je hen volgen, ik garandeer dat je benen zullen kijken niet alleen langer, maar ook mooier. Check it out!

1. Hoge hakken en platforms

Laat ik beginnen met een open deur - ja, het dragen van hoge hakken en plateauzolen zal maken je benen langer lijken. Zij zullen u een paar centimeter in de hoogte te geven, maar ze moeten niet te allen tijde gedragen worden.

Hoge hakken en platforms zijn niet zo goed voor je gezondheid en het dragen van hen kunnen vaak pijn in je voeten, enkels, knieën, heupen en zelfs in je ruggengraat te veroorzaken. Probeer ze te bewaren voor speciale gelegenheden en kies meer comfortabele schoenen voor elke dag.

2. De kleur van je schoenen

Het is niet allemaal over het dragen van hoge hakken, je benen kan visueel langer in flats te kijken, alleen als je de juiste kleur te raken. Geloof het of niet, zwart is niet de beste keuze. Het dragen van zwarte schoenen eigenlijk maakt je kijkt korter, want ze maken je voeten kijken kleiner. Geweldig voor lange meisjes, maar voor korte degenen - niet zo veel.

De schoenen die u zoekt zijn als het dichtst bij de natuurlijke tint van je huid mogelijk. Op die manier zal de lijn tussen je benen en je schoenen niet zo duidelijk. Het resultaat - je benen langer lijken.

3. Shorts en rokken

Logischerwijs, hoe korter je korte broek of rok, hoe langer je benen eruit zal zien. Echter, je kunt niet echt rond te lopen in iets dat meer lijkt op ondergoed dan zoals shorts, dus hier is een andere oplossing.

Koop shorts en rokken die een hoge taille hebben. Op die manier zul je de rol van je benen boven je knieën visueel langer te maken, want het zal lijken dat uw taille lijn is hoger dan het is.

4. A - lijn rokken

Een andere grote truc om je benen langer lijken is een slijtage - lijn rokken en jurken. De lengte van de rok of de jurk zelf is hier niet echt van groot belang is, kan het heel goed zijn tot op de grond, het patroon is wat telt.

A - lijn rokken en jurken zijn strak op je taille en gaan breder dan. Het is precies dat weidsheid dat maakt je benen optisch langer. Omarm het een - lijnenpatroon.

5. Jeans en broeken

In tegenstelling tot de rokken, jeans en broeken die breder aan de onderkant eigenlijk maken je benen korter. Als het gaat om jeans en broeken, moet uw keuze donkere skinny jeans en rechte broek die net iets langer dan ze zouden moeten zijn.

Er is een grote truc verstopt in hier. Als je op een paar jeans en broeken die zijn gewoon 1 "langer dan ze zouden moeten zijn en ze combineren met hoge hakken, zodat je niet op ze, je benen zullen krijgen dat 1" in lengte. Echter, niet gek met dit, want als je bent intensivering op je broek, zult u het heel tegenovergestelde effect te krijgen.

6. Zwarte kousen

Ze zijn elegant, ze zijn sexy en ze maken je benen langer lijken - de zwarte kousen zijn je vrienden. Deze zijn vooral effectief als je korte, enigszins dikke benen. De kous zelf zal mooi pak je been en verbergt alle onvolkomenheden, terwijl de donkere kleur zal ze er zowel dunner en langer. Geweldig, toch?

7. Discreet gloed

Als je niet echt een fan van kousen en liever je benen naakt te zijn, er is een geweldige oplossing voor u ook. Het heet de discrete gloed.

Koop een lichaam gloed of een sprankelende body lotion en toepassen in een zeer dunne laag (vergeet niet het sleutelwoord hier is discreet) langs de buitenste lijn van je benen - vanaf de enkels tot de heupen. Deze dunne verticale lijn van gloed zal een discrete accent te geven aan de langste lijn van je benen, waardoor ze langer lijken.

8. Houding

Zoals bij elke andere schoonheid probleem, je houding is de beste oplossing. De beste producten in de wereld zal je niet helpen tenzij je een zelfverzekerde persoon. Dus, we deze mooie rok en uw favoriete paar schoenen aan en loopt in een nachtclub alsof je benen waren de langste benen ter wereld. Geloof me, dit werkt als een charme.

Nou, dat zijn de tips die ik voor je heb. Als je een bijdrage kan leveren met uw eigen tip over hoe je je benen langer lijken, voel je vrij om dit te doen in opmerkingen.

Onze selectie