Do's en don'ts: zomer manicure

Pastel, neon en glitter nagellak is alles wat je nodig hebt om je de helderste ster van de zomer te maken.

Do's en don'ts: zomer manicure

Het is natuurlijk dat in deze hoge temperaturen wilt u uw outfits en je schoonheid strippen en maken regimes tot een minimum. Maar zoals elke stijlvol en creatief meisje je moet een uitlaatklep voor je fantasie en een stempel op uw persoonlijke stijl uniek maken.

Een gemakkelijke manier om de drukte van het zetten van de make-up op, en gelaagdheid van de outfits te voorkomen, is om een ​​flesje nagellak te grijpen, maar je moet nog steeds een slimme keuze te maken. Dit zijn een paar suggesties om in gedachten te houden als je jezelf staande clueless in de voorkant van een eindeloos plat van gekke kleuren nagellak.

DOS

1. Pastels

Pastels (via blog.beautymint.com)

Perzik, lavendel, mintgroen of babyblauw, regeren de zomer. Denk maar aan ijs en kies een kleur. Dit is een eenvoudige en verfijnde look die goed gaat met de meeste zomer outfits.

Pastels met een twist

Als je avontuurlijk voelt je kunt proberen het schilderen van elke nagel een andere pastel kleuren. Optioneel kunt u een verloop blik, in de volksmond ombre doen. Dit betekent dat het schilderen van uw nagels in vijf tinten van een kleur, bijvoorbeeld blauw, roze of oranje.

2. Neon

Neon (via www.hellomagazine.com)

Dit is de trend die afgelopen zomer begon, maar is nog steeds vrij sterk. Kies uw favoriete neon kleur en je zal direct een zomer manicure met een impact. Voor het beste effect kan je het combineert met een eenvoudige witte outfit, te dramatisch blik te vermijden.

Neon met een twist

Gewoon voor de lol, zou je kunnen proberen en maak glas in lood effect met je neons. Begin met een laagje witte nagellak, want het maakt neon kleuren opvallen. Met een dun penseel en zwarte nagellak creëren een glas in lood patroon, dan in de gaten met behulp van een andere neon kleur voor elk stuk te vullen.

3. Schitteren

Glitter (via cupcakesandcashmere.com)

Denk niet dat glitter is gereserveerd voor wintervakantie. Gebruik een gouden of zilveren glitter nagellak over een pastel en je zal een eenvoudige outfit te nemen naar het volgende niveau, makkelijk als dat. U kunt zelfs uw nagels met glitter nagellak bedriegen en te schilderen zonder kleur eronder. Wanneer ik dit doe ik direct beginnen glimlachen elke keer als ik kijk naar mijn nagels, plus de slijtage is veel minder opvallend, zodat uw manicure zal langer duren.

Glitter met een twist

Als je het gevoel dat glitter is te veel voor u, kunt u proberen het naar uw kleur naar keuze toe te voegen op een enkele spijker, meestal op de ringvinger, maar je kunt het ook doen op je duim of een pink. Je krijgt minder glans, maar nog steeds een interessante en unieke manicure.

Don'ts

1. Zwart. Ik heb de neiging om zwart en andere donkere kleuren tijdens de zomer te vermijden. U zult genoeg van donkere hebben in de herfst en winter. En is het niet altijd beter om nagels die je herinneren aan ijsje of mooie exotische vogels in de zomer te hebben?

2. Lang en puntig. I ook de neiging om nagels die kan worden gebruikt als wapens te voorkomen. Het ziet er eng en onnatuurlijk, plus je kunt jezelf pijn. Als je echt wilt uw nagels lang zou het niet meer verfijnd en subtiel sexy om hen te dienen in een ovale vorm en verf ze een pastel kleur?

3. French manicure met versieringen. Tenzij je een bruid, zou ik deze look voor elke dag te vermijden. Het lijkt misschien te pretentieus te weinig diamanten je zou dragen om uw bruiloft op uw ochtend lopen, boodschappen doen, naar het strand, aan een pool party, of het doen van uw wasgoed te dragen. Als je echt graag uw French manicure, ik geloof dat je een meer natuurlijke look te krijgen met kortere nagels en zonder versieringen.

Maar op het einde, het is allemaal over het hebben van plezier. Pak een flesje nagellak, of pak een paar, ontketen je innerlijke kunstenaar en laat je fantasie vind je leuke zomer manicure, of het nu pastel, neon of glitter.

Onze selectie