Een korte gids naar kijken prachtig zonder make - up

Het is een vicieuze cirkel. Wanneer onzeker over slechte huid de oplossing is om, gooi op een bos van maken om het te bedekken, die op hun beurt klompen onze poriën, die vervolgens leidt ons om te draaien en uit te gaan en kopen nog meer make-up. Hier is wat je kunt doen.

Een korte gids naar kijken prachtig zonder make-up

Of hoeveel heb je gewoon graag wakker worden een uur te vroeg om je 's ochtends brengen krullen je wimpers en ervoor te zorgen dat uw eyeliner gaat op precies goed? Ik wed niet erg veel. Dan is er dat mooie moment waar je eindelijk de perfecte kleur vinden en het wordt stopgezet? Hoe zit het met de schade al die dure producten aan het doen zijn op uw bankrekening? Vriendin, bod adieu aan je make-up afhankelijkheid nu en begin met het blootstellen van die prachtige gezicht aan de wereld. Bang dat u niet beschikt over de natuurlijke looks om het af te trekken? Probeer deze stappen en verliefd op je gloeiende, vlekkeloze, natuurlijke zelf.

Snijd de frisdrank en de alcohol... het roken te

Niet alleen zal dit jaar toe te voegen aan je leven, en geven u een kleinere taille lijn, het zal je uiterlijk te verbeteren ook. Alle van de toegevoegde suikers in frisdrank veroorzaakt onnodige puistjes, overmatig alcoholgebruik zal leeftijd jullie allemaal te snel en roken zal jeugdige pouty lippen nemen en zet ze in een asbak. Geen dank! U hoeft niet een van die. Handel erop dat frisdrank voor een fles water, drinken de helft van je lichaamsgewicht in gram zal huid duidelijk en spoelen toxinen. Vervolgens substitueren die drie martini met een glas wijn bij het eten, zal je lever en je huid je dankbaar zijn. Ten slotte moet u al op de hoogte van hoe schadelijk roken is dus geef het een rust! Als je die lippen om te zoenen hersteld zult u zich afvragen waarom u niet eerder hebt afgesloten.

Gebruik vochtinbrengende crème en SPF dagelijkse

Uw huid heeft vocht. Ongeacht wat voor soort huid je hebt, als je het niet verstrekken van het met dagelijkse moisturizer je niet van plan om de huid die u wilt hebben. Er zijn moisturizers die meegaan met allerlei huidtypen, van de zeer droge om de zeer vette. Maak hydraterende een vast onderdeel van uw regime. Ook zeker om SPF te nemen ook. De zon trekt het vocht van je huid, dus als je het toevoegen moisturizer gewoon uit te gaan en te verliezen dat vocht, bent u niet van plan om enig resultaat te zien. Er zijn tal van moisturizers die 2-in-1 vocht en SPF bieden. Als u meer wilt zien van een stralende look af te geven, of graag een beetje kleur toe te voegen voor uw huid gaan voor een getinte moisturizer, maar zorg ervoor dat het gelijkmatig, zodat je niet vast komt te zitten met strepen.

Vaseline voor je wimpers

Ooit kijken naar het weefsel na het verwijderen van je oog make-up? Kans groot dat je zie je meer dan een paar wimpers kwijt. Terwijl dat dure mascara kan gaan zonder klonteren aanvankelijk, in de tijd, krijgt iedere mascara klonten, wat betekent dat je wimpers aan elkaar plakken en je uiteindelijk verliest een goed deel. Wat betekent dat ze dunner zal zien, waardoor u te gaan en kopen meer mascara. Zie die vicieuze cirkel? Geven je armen wimpers een rem van de curling en de mascara en gewoon deppen op een beetje vaseline voor het slapen gaan. Dit zal u met dikke wimpers en zal ook de groei van nieuwe (voor al degenen die je hebt geript uit te vervangen). Studies tonen aan dat diëten die rijk zijn aan omega-3 is ook een gezonde wimpers en haren; dus sla ze op je olijfolie, zalm en avocado.

Tandenborstel aan de lippen

Deze truc is perfect tijdens de herfst en winter, wanneer dode huid en gebarsten lippen zijn vrijwel onvermijdelijk. Houd een schone goedkope tandenborstel naast je normale tandenborstel, een met zachtere haren. Na het tandenpoetsen, gebruik maken van de goedkopere tandenborstel te lichtvaardig schrobben uit dode huid op je lippen. Volgen met een royale portie van Burt's Bees Natural Lip Balm. Je lippen zullen rooskleurig en glad zijn in een mum van tijd. Geen lippenstift of lip-gloss nodig. Er zijn ook mini-exfoliates specifiek beschikbaar voor je lippen... die u zal worden raken de hele dag als je je realiseert hoe zacht ze zijn!

Vitaminen

De beste manier om goed uitzien aan de buitenkant is om alles soepel loopt aan de binnenkant hebben. Vitaminen zijn uw beste vrienden. Vitamine E (de antioxidant vitamine) voorkomt dat uw huid uitdroogt, rimpelen, en zelfs ouderdomsvlekken. Geen crème, geen make-up, maar een vitamine. Vitamine A is perfect voor reparatie huid, en vitamine C zal letterlijk je gloeien. Zorg ervoor dat u deze krijgen via uw dagelijkse maaltijden of ga voor over de toonbank vitaminen en krijg je dagen 'ter waarde voordat de deur.

Ga slapen

Pilates, het werk, de kinderen, date night, ladies 'night.... lieverd je bent moe! Ga slapen! Als je slaapt, dat is de tijd dat je waardoor uw lichaam te herstellen en op te laden. Running on empty heeft een aantal vreselijke bijwerkingen op uw gezondheid en uw uiterlijk. Afkicken door te beginnen met de tijd toe te voegen aan uw slaap schema beetje bij beetje. U kunt beginnen door het raken van de platen een uur eerder. Je voelt je energiek en je huid er geweldig uit. Ook slaap zal je immuunsysteem in de strijd tegen ziek worden, die ook zal houden u op zoek gezond en jeugdig te helpen. Leer hoe je een goede nachtrust te krijgen elke avond van de week.

Gelukkig zijn

Mediteren, schrijven in een dagboek, ga in therapie, en krijg laid.... wat nodig is gewoon gelukkig. Wanneer je stress, je lichaam releases een chemische stof genaamd cortisol. Cortisol kan puistjes, je haar te stoppen met groeien, gewichtstoename, en over het algemeen een erg moe en versleten uitstraling veroorzaken. Niet mooi! Zo heb je natuurlijk nodig maken omdat al dat stress maakt je kijkt run down. Oh wacht... dan is de prijs van de make-up en de tijd die het kost om het op maakt dat je extra stress? Die produceert meer Cortisol? Stel je voor dat! Ontspan. Wat gebeurt er aan de binnenkant straalt uit, en dat is niet alleen met uw lichamelijke gezondheid, maar ook met je geestelijke gezondheid. Dus maak je op de gelukkige spoor. Hoe eerder u zich beter voelt hoe eerder je zult er beter uitzien... die op zijn beurt voelt u zich nog beter, waardoor u nog beter uitzien! Nu is dat een cyclus kunt u wennen.

Draag uw vertrouwen

Handel in de basis voor enig vertrouwen. Het is waarschijnlijk dat je niet een enkele druppel make-up nodig hebt en je hebt niet eens geprobeerd onze tips uit nog! Elke vrouw is uniek en prachtig op haar eigen manier. Tik in wat eigenschappen maken je zo je. Pronken met die sproeten met trots, bogen die exotische functies, hou van jezelf en weten dat je geboren landingsbaan klaar. Dat vertrouwen zal een extra pep te voegen in uw stap en je zult nog aantrekkelijker om anderen te kijken. Bovendien is het een bekend feit dat mannen graag zelfbewuste vrouwen, en de meeste voorkeur een die niet een hoop make-up geschilderd op heeft.

Heeft u make-up gratis beauty tips? Laat ze in het commentaar hieronder. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om het leven te genieten tijdens het kijken fantastisch!

Onze selectie