Hoe je beter naakt uitzien in vijf eenvoudige stappen

Het delen van intimiteit met je partner ontwikkelt zich natuurlijk tot stand comfortabel met het krijgen naakt samen. Echter, er zijn enkele tips over hoe je beter naakt dat je zelfvertrouwen kan stimuleren kijken en geven je wat extra plezier in die speciale momenten zonder hard te werken.

Hoe je beter naakt uitzien in vijf eenvoudige stappen

Of je geïrriteerd bent door die kleine huidafwijkingen, of die vijf kilootjes teveel, is er geen noodzaak tot wanhoop. Hier zijn een paar trucs om u te helpen beter naakt kijken zonder ooit te hebben om de sportschool te raken. En vergeet niet, kunt u werkelijk genieten om in het naakt, zelfs als uw lichaam is niet perfect. We allemaal de neiging om te worden vergeven als het gaat om lichamen van onze partners, maar ook kritiek van onze eigen. Lees deze tips en beginnen waarderen jezelf meer, nu meteen!

Tip nee. 1 - krijgen een kleurtje

Bochten zijn mooi en natuurlijk, maar als je zelfbewust over hen, het krijgen van een kleurtje is een geweldige manier om dunner te kijken zonder daadwerkelijk te zijn op een dieet. Een beetje zon op je wangen geeft je dat gezonde gloed en geven je meer zelfvertrouwen, terwijl je uitkleden.

Natuurlijk is mooi, maar als je niet de tijd om zich te koesteren in de zon vóór vanavond datum hebben, gebruik dan een bronzer. Breng het over de appeltjes van je wangen, maar ook op je benen: het geeft je dat supermodel kijken terwijl je loopt door de kamer.

U kunt ook gebruik maken van de meest effectieve zonloze looien: lotions en sprays die dihydroxyaceton (DHA) bevatten. Maar pas op voor die gelige kleur, dus zorg ervoor dat je een kwaliteitsproduct in een goedkopere kiezen. Bronzers, anderzijds, zijn tijdelijke zonloze bronzing optie. Eenmaal aangebracht, creëren zij een kleur die gemakkelijk met water en zeep te verwijderen.

Waarschuwing: als make-up, zullen deze producten je lakens vlek!

Tip nee. 2 - ontvang een mani / pedi

Er is magie in je nagels en onderschat het niet. Zelfs als een manicure en pedicure is niet iets dat je normaal gesproken gun uzelf nu en dan, dit is het juiste moment om het te doen. Als u schaven een mooie, intieme avond met je geliefde, profiteert u van het zelfvertrouwen boost die je perfecte handen en voeten zal geven.

Wanneer alle kleine details zijn perfect, zal naakt voelen als een traktatie - een kans om te pronken. Uitgeven aan een manicure en pedicure, en wees niet bang om te proberen een beetje kleur. Het verwijderen van de eelt zal je voeten zacht en roze te maken en, wie weet, dat hij alleen maar zou willen om een ​​voetmassage te behandelen.

Tip nee. 3 - bruidegom daar beneden

Schaamhaar stijlen worden steeds net zo belangrijk als een middel tot expressie van jezelf als je zou door het dragen van bepaalde kleding of het hebben van verschillende kapsels op je hoofd. Heb je bikinilijn gewaxt in een speelse vorm. Aarzel niet om full-Braziliaanse gaan, als het zal je sexier en zekerder te voelen.

Voor degenen die liever een natuurlijke look, kan gewoon een snelle trimmen met een schaar het verschil maken. De wijziging van schaamhaar kan ook worden beschouwd als een uitspraak over iemands stijl of persoonlijke levensstijl. Hoewel het verlaten van het ongemodificeerde dat kan net zo goed, weg zijn de dagen dat je blij zou zijn met een onverzorgd voor haven, sportieve niets dan chaos. Mode-ontwerper Mary Quant was bijzonder trots op dat haar man geknipt haar in een hartvorm.

Tip nee. 4 - draag een verleidelijke geur

Ziet er goed uit is niet goed genoeg. Je moet naar rechts ruiken. Een recent groot onderzoek studie is gebleken dat 90% van de vrouwen (van tieners tot senioren) zich zekerder voelen bij het dragen van parfum dan zonder. Daarom zal het dragen van een geur je wilt u zich beter voelt over jezelf, die bijgevolg je aantrekkelijker voor anderen zal maken.

Aandacht vestigen op je decollete en polsen door deppen op een verleidelijke, frisse bloemige parfum met een jong geur, zoals Chanel Chance Eau Fraiche.

Tip nee. 5 - accessoires

Naakt zijn hoeft niet te betekenen dat je niets draagt ​​helemaal. Een rockend stuk dangly sieraden geeft je een vleugje mysterie, en je kunt het ook gebruiken om te kietelen en plagen hem. Hiervoor zou een veren boa handig zijn als goed, en het zal u een beetje retro chic geven. Het beste ding om te dragen naakt, echter, zijn sexy pumps. Hoge hakken kan maken je benen er bijzonder mager, en je kont ooit-zo-mooi.

Bonus tips voor de lange termijn

Beste tip voor het kijken goed, naakt of volledig gekleed, is om je zelfvertrouwen op te bouwen. Op de lange termijn, zult u zich zekerder voelen in het naakt als je oefening. Het belangrijkste ding voor zijn comfortabel met jezelf terwijl uitkleden, en dus aantrekkelijk voor anderen, is om te wennen aan het zijn naakt. Slapen in het naakt, geniet van je bad - het is maar normaal.

Onze selectie