Hoe je DIY de perfecte manicure

Verberg je je nagels als je in het openbaar? Schaam je je voor haveloze ligboxen of gechipt nagellak? Hunkeren naar de verschijning van een gezonde, glanzende en verzorgde nagels? Ontdek hoe u de perfecte manicure kunt krijgen met onze eenvoudige doe-gids.

Hoe je DIY de perfecte manicure

Onze nagels zijn een van de weinige mogelijkheden die we hebben om een ​​positieve eerste indruk te maken. We kunnen mensen laten zien dat we creatief, modieus, stijlvol en zany allemaal met de uithaal van onze nagellak.

Maar het verkrijgen van de swipe rechts, ook dat is een heel ander balspel. Dat is waarom we een eenvoudige en praktische stap-voor-stap handleiding voor het klussen is de perfecte manicure hebben ontwikkeld.

Stap 1. Schone lei

Om te beginnen, wil je je nagels een frisse doek te zijn. Om dat te doen, zul je nodig hebt om alle bestaande nagellak te verwijderen. Als u zich zorgen maakt over de gevolgen van aceton, kies gewoon een non-aceton remover van uw lokale supermarkt.

Gebruik een wattenbolletje gedrenkt in nagellak remover om voorzichtig (je wilt niet te hard duwen tegen je nagels in het geval je ze beschadigen) Wrijf de nagel uitwrijven. Als u graag een nieuwe strategie te proberen bent, check out deze vijf minuten durende les over het verwijderen van hardnekkige nagellak.

Stap 2. Kies een vorm

Voordat u begint met hacken weg bij uw nagels, moet u een idee van wat u wilt dat uw nagels te lijken hebben.

Er zijn vijf veel voorkomende vormen om uit te kiezen:

  • Ovaal
  • Squoval
  • Vierkant
  • Ronde
  • Amandel

Ovalen zijn de traditionele nagel vorm, met de top gebogen, surprise, surprise, de vorm van een ovaal.

Een squoval is een nieuwer hybride, een combinatie van een ovaal en een vierkant. Het is vierkanter dan een ovaal en ronder dan een vierkant. Dit is waarschijnlijk de meest stijlvolle vorm op dit moment.

Een plein is de vorm vaak in acryl-toepassingen en is vierkant uit bij de bovenkant.

De ronde vorm is wijzer dan een ovaal, maar langs dezelfde lijnen.

En amandel ziet er iets als, eh, nou vampier nagels. Denk Fergie en Rihanna stijl van de nagels. Heet, maar je kon een oog uit steken met die sukkels.

Stap 3. Klem, clip, clip

Zodra je je nagel vorm heeft gekozen, kunt u uw nagels knippen op de gewenste lengte. Zorg ervoor dat je gesneden in een horizontale lijn, niet zijwaarts of in de nagel. Voor de beste look, trimmen alle nagels aan dezelfde lengte zijn.

Ja, het is super vervelend als je een nagel gebroken hebt en al uw andere nagels zien er echt fantastisch, maar denk aan uw nagels als een team. Als een teamlid pauzes, de rest offeren hun wensen en behoeften te helpen. Knip ze allemaal aan dezelfde lengte zijn en je krijgt een veel beter eindresultaat, ongeacht hoe lang ze zijn te krijgen.  

Stap 4. Bestand weg

Oke, nu is het tijd voor je nagelvijl te verdienen haar te houden. Het is de moeite waard te investeren in een glazen nagelvijl als je kunt, want het maakt het indienen van een stuk eenvoudiger en sneller. Zij worden ook verondersteld om vriendelijker te zijn op je nagels.

Als u geen toegang hebt tot een glas nagelvijl hebben, een nagelvijl is ook prima. Ze zijn eigenlijk heel flexibel en niet schadelijk voor je nagels. Blijf weg van de metalen depot planken, want het is makkelijker om je nagels te beschadigen met behulp van deze en soms het metaal is te veel voor dunne en broze nagels.

Houd uw nagelvijl helemaal aan het eind, tussen duim en wijsvinger. Het zou voelen een beetje vreemd op het eerste, maar dit ook daadwerkelijk geven u meer controle over de indiening proces.

Met behulp van zachte bewegingen in de ene richting (nooit meer heen en weer, kunt u uw nagel beschadigen als je het zo doet), kunt u beginnen met het indienen van uw nagels in de gewenste vorm. Ik stel avond uit de top van de nagel eerst door het uitvoeren van uw nagelvijl langs de bovenkant in een horizontale beweging. Dan als je eenmaal tevreden met de lengte en hoe recht het is, kun je de vorm van de randen.

Een goede tip voor de randen is om je nagelvijl te houden in een hoek en het dossier van de randen op deze hoek. Blijven gaan over het gebied (het aanpassen van de hoek aan te passen die vorm die u wilt) totdat het in de gewenste vorm.

Tip: Als je nagels die gemakkelijk te splitsen, ze bestand voordat je je nagellak te verwijderen. Dit zal helpen om uw nagels te beschermen tijdens indienen.

Stap 5. Maak charmante nagelriemen

We niet te veel na te denken over onze nagelriemen, maar de realiteit is dat deze kleine jongens zijn wat beschermt je nagels tegen infecties en andere onaangename verrassingen.

Dat is waarom je wilt goede zorg van hen te nemen. U kunt dit doen door het toepassen van enkele handcrème (of conditioner is nog een mooi voorbeeld) op je nagel bedden en nagelriemen. Dan geniet je nagels in warm water voor ongeveer 3-4 minuten.

Zodra ze zacht zijn, kunt u duw je nagelriemen terug. Op sommige nagel salons zullen ze snijden je nagelriemen voor u, maar ik raad gewoon duwen ze terug thuis te zorgen dat u niet een infectie riskeren.

U kunt gebruik maken van een bokkenpootje verpakt in een katoenen wol bal, of een zachte handdoek en je nagelriemen handmatig terug te duwen met de hand.

Stap 6. Buff en ga

De laatste stap voordat u begint met het schilderen van uw nagels is om buff uit alle scherpe randen en richels. Een goede buffer moet een verscheidenheid aan "kanten" en mate van polijsten. Ze hebben vaak een nummer dat is gekoppeld aan hen ook, zoals 1. File 2. Glad, 3. Buff en 4. Polijsten.

Laat de nummers begeleiden je op welke het eerste gebruik. Als ze niet getallen hebben, voel het bord. De ruwste raad naast uw bestand zal zijn voor het gladstrijken van ruwe randen. De volgende ruwste zal zijn voor het effenen van de bovenkant van je nagels. De buffer is de zachtste en de Poolse (optioneel) is degene die iets slick aanvoelt.

Gebruik een side-by-side beweging en vasthouden aan een buff een maand schade aan uw nagels te voorkomen.

Stap 7. Giet de verf

Er zijn drie dingen die je moet weten over het toepassen van de perfecte polish: base coat, nagellak en topcoat.

Voila - gedaan. Grapje, maar dat is vrij veel het essentiële formule voor de ideale polish.

Door het aanbrengen van een basislaag u de levensduur van uw manicure verhogen en ook je nagels te beschermen. U kunt iets als OPI Nail Envy, die helpt om zwakke nagels versterken zo goed kopen.

Het perfecte aantal aanvragen voor uw kleur is 2-3. Nog meer dan dit en het zal 'gluggy' en dik te krijgen. Experts adviseren jatten polish in het midden van je nagel en vervolgens het invullen van de buitenwereld. Ik heb ook gezien dat sommige nagelspecialisten schar een blob op de bovenkant van je nagel en schuif deze vervolgens naar beneden.

Het beste idee is om alle verschillende methoden proberen en dan vinden een die werkt voor u. Een van de belangrijkste elementen van een perfecte manicure is dat het niet een one trick pony. Meisjes met een perfecte manicure hebben ofwel betaald voor hen of in een deurklink van een veel uren oefenen hebben gezet.

Dus oefenen wanneer je kunt herinneren om je tijd te nemen. Haast je niet en geniet van het proces.  

Uw toplaag moet worden toegepast ongeveer twee minuten na de laatste laag polish. Zorg ervoor dat je verf op de rand van de nagel te beschermen tegen chippen.

Stap 8. Dicht de polish

Deze stap wordt vaak overgeslagen, maar het is eigenlijk de belangrijkste stap van allemaal. U kunt een uur nauwgezet voorbereiden en schilderen van uw nagels te brengen, maar als je niet toestaan ​​dat de polish te drogen en uiteindelijk vlekken het op de weg naar buiten de deur... goed, we hebben allemaal gevoeld hoe frustrerend dat kan zijn.

Dus niet het risico nemen en in plaats daarvan sluit je nagellak. U kunt dit doen door ofwel met een product (ze komen vaak in nevel vormen of 'druppels') om uw polish verzegelen. Of je kunt het op de ouderwetse manier en geniet van je nagels in ijskoud water (letterlijk, moet er ijs in het water) gedurende drie minuten.

Het infuus en genieten zijn de meest effectieve methoden, maar voel je vrij om de een die past bij uw tijdsbestek en de voorkeur te kiezen.

Stap 9. Cheat je weg naar perfectie

En als je een van die meisjes die worstelt om kleur binnen de lijnen, raak niet in paniek. Er zijn manieren om nep perfectie.

Wacht tot je nagellak te drogen en dan pak een cuticula stok. Wikkel het uiteinde in een wattenstaafje gedrenkt in nagellak remover, daarna voorzichtig 'wegvagen' elke polish die is geland op je huid. U kunt ook op de randen om uw manicure kijkje schoner te maken.

Een vriendin van mij vertelde me dat ze gebruikt om het polijsten van toepassing voor het slapen gaan, zonder zorgen of het was rommelig of niet. Dan (dat evenwel niet tot elke polish op haar lakens te krijgen), zou ze gaan slapen. In de ochtend toen ze wakker werd, kon ze loskomen van de nagellak rond de nagels en blijkbaar was het eindresultaat een Oscar-waardig manicure.

Ik ben nog steeds een beetje twijfelachtig als om de effectiviteit van deze, maar als je je voelt de uitdaging waarom niet geef het een gaan?

En vergeet niet, zelfs een perfecte manicure is nutteloos zonder de houding aan te passen. Dus blijven lachen, houd je hoofd hoog en uw normen hoger.

Genieten!

Onze selectie