Hoe maak je een pedicure doen thuis in zeven eenvoudige stappen

Lente en zomer zijn de seizoenen van sandalen, peep-tenen, sling-backs en flip-flops, dus het is tijd dat je nam verzorging van uw voeten. Hebben niet de tijd om het te doen op een salon? Hier is hoe dat te doen een langdurige at-home pedicure.

Hoe maak je een pedicure doen thuis in zeven eenvoudige stappen

Een salon pedicure is een traktatie, maar waarom veel geld uitgeven, als je kunt doen een echt goede thuis pedicure? Volg deze zeven eenvoudige stappen en te behandelen een keer per week je voeten! Je loopt in sandalen in geen tijd.

Je nodig hebt:

 • aceton-vrije nagellak remover
 • een nagelknipper, een nagelvijl
 • een kleine emmer en wat badzout
 • een nagelriem remover
 • een voet scrub
 • een vochtinbrengende crème voeten
 • nagellak

In zeven stappen naar een langdurige at-home pedicure:

 1. Verwijder je oude nagellak. Probeer een aceton-vrije nagellak remover te gebruiken, omdat degenen met aceton neiging om je nagels en nagelriemen zeer droge vertrekken.
 2. Klem uw teennagels, en dan bestand hen. Vergeet niet om bestand slechts in een richting, op deze manier zul je vermijden gebarsten nagels.
 3. Vul een kleine emmer met warm water en wat badzout, en dan laten weken je voeten erin. Laat ze in 10 minuten naar de droge huid op je voeten te verzachten. Dep je voeten droog.
 4. Behandel je nagelriemen. Ze moeten echt zacht na het hete bad en gemakkelijk te verwijderen, zo niet, gebruik dan een nagelriem remover.
 5. Gebruik een scrub voeten te exfoliëren. Als u niet beschikt over een voet scrub, maak een thuis - gewoon olijfolie en wat ruwe suiker mengen. Als je extreem droge plekken te vinden op je voeten, behandel ze met een voeten-bestand of een puimsteen, maar wel heel zacht, omdat het warm bad liet je huid erg gevoelig.
 6. Peeling zal uw huid glad, maar droog en gevoelig. Hydrateren met een vochtinbrengende crème voeten. Je hielen en nagelriemen zijn meestal de droogste delen van je voeten, dus zorg ervoor dat ze goed gehydrateerd. Geef jezelf een massage terwijl hydraterende, masseren zal u in totaal spa-achtige gevoel geven en je helpen te ontspannen.
 7. Tot slot, poets je teennagels. Begin met een basislaag, en kies vervolgens een mooie, heldere zomer kleur en poets je nagels. Bescherm uw nagellak met een topcoat. Gebruik sneldrogende druppels helpen je nagels droog, en geef ze 10 tot 20 minuten voordat je schoenen aan.

Onze selectie