Hoe te magerder uitzien dan je bent

Je hebt niet gedaan trainingen noch geweest op het dieet voor een lange tijd, voel je je ongemakkelijk met je lichaam en je weet echt niet wat te dragen of hoe magerder dan je bent? Hier zijn een paar ideeën over hoe je magerder kunt kijken door anders te kleden.

Hoe te magerder uitzien dan je bent

Voor sommige vrouwen het probleem is de buik die te groot, voor anderen hun heupen die dan worden geaccentueerd en voor de rest hun benen die lijken te groot, maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat er niets lijkt te passen ze en er zijn geen kleren die er goed uitzien op hen!

Raak niet in paniek! Misschien heb je het niet weet, maar er zijn weinig grote nood trucs en tips om snel te camoufleren uw rondheid en jezelf te kijken magerder dan je bent.

Lees ze!

1. Accentueren de beste eigenschappen van je lichaam en zij zullen de rest verbergen

De belangrijkste van alle advies is om je lichaam te kennen en leren om alles dat is mooi op het liefde. Door het accentueren je mooie punten, zult u de aandacht weg van onvolkomenheden en sterk verbeteren van je uiterlijk. Immers, elke vrouw heeft de neiging uit te brengen van haar kwaliteiten en gebreken te minimaliseren!

Als je leuke wapens, zullen korte mouwen ze nog meer laten zien, terwijl een klein beetje satijn body olie ze perfect zal verlichten.

Verstop je niet je mooie benen omdat je ongemakkelijk met de rest van je lichaam te voelen! Houd ze afgezwakt en gelooid in de zomer, en benadrukken hun lijn met mooie schoenen en hoge hakken. Dit zal zeker verbeteren van uw uitstraling en houdt de ogen van iedereen op je benen!

Accentueren uw gezellig ogende buste en je mooie decoltee - bedek ze niet met grote thee-shirts, hoge hals jurken en versleten truien! Niet te diep decolletes, open kraag blouses en kettingen zal je uiterlijk te verbeteren en het minimaliseren van andere onvolkomenheden.

2. Kies kleuren, pasvormen en patronen wijselijk

Onze teleurstelling en ontevredenheid met onze algemene verschijning is vaak het gevolg van een verkeerde keuze van kleding. Neem een ​​kijkje op de volgende tips en ontdek hoe beter en magerder zien er net door te letten op een paar kleine dingen als je je kleedt.

Kies de juiste kleuren en patronen:

 • Absoluut vermijden horizontale strepen! Zij zullen uw figuur te vergroten en maak je er zelfs dikker dan je bent. Draag kleding met patronen die verticaal lopen en je lichaam zal langer en dunner lijken.
 • Kleed je niet als een clown! Kies enkele gekleurde kleding - ze zullen zelfs uit uw figuur, zonder accentueren slechte punten. Als je soms wilt veranderen, kiezen voor twee-kleuren kleding of twee-kleurpatronen.
 • Zwarte en andere donkere tinten zal er altijd voor je magerder uitzien, maar als je merkt dat ze verdrietig, dan kunt u altijd nog andere kleur accessoires, zoals tassen, sjaals, handschoenen, riemen, kettingen en oorbellen.

Wees voorzichtig met stijlen en past:

 • Vermijd franje, kreukels, plooien en andere soortgelijke kleding stijlen die volume te maken op je lichaam.
 • Draag geen extra grote truien. Zij zullen kijken nog groter dan je bent.
 • Als je bovenlichaam is sterker en je hebt brede schouders en een grotere buste, of te veel buikvet, draag kleding met V-hals of boothals openingen. Zij zullen u helpen slanker.
 • Elimineer laagbouw broeken en rokken van je garderobe. Zij zullen je buik en je love handles pop out en dat is zeer onesthetisch.
 • Als je taille is een van de zwakke punten van uw figuur, nooit stop je thee-shirt of blouse in je broek. Pick tops die vrij stromen rond je heupen en dat breiden blaten uw taille.

3. Kies de juiste schoenen

Schoenen zijn net zo belangrijk als kleding, want ze kunnen het uiterlijk van je benen en je hele figuur beïnvloeden. Je moet daarom heel voorzichtig zijn bij het kiezen van hun kleur en stijl - ze moeten je benen als de kleren die je draagt ​​passen.

 • Als je slank enkels, dragen puntige schoenen. Ze zullen altijd uw benen slanker en langer.
 • Vermijd bandjes rond de enkels die ervoor zorgt dat je benen dikker en korter lijken.
 • Hoge hakken te dragen wanneer je maar kunt - ze zullen u magerder lijken.
 • Kies donker gekleurde laarzen of degenen die dezelfde kleur van je broek. Zij zullen een grote afslankend effect op je lichaam hebben.
 • Zwart dragen opaques en dikke panty's. Je benen zullen kijken magerder.

Onze selectie