Krijg gladde benen na het scheren in 5 eenvoudige stappen

Veel meisjes ervaren dit hetzelfde probleem - nadat je je benen scheren, je huid krijgt alle droge, jeukende en niet erg mooi. Maak je geen zorgen, het hoeft niet zo te zijn. Uw benen kunnen zijn perfect glad en mooi, na het scheren. Ontdek hoe.

Krijg gladde benen na het scheren in 5 eenvoudige stappen

Er is geen groot geheim voor dit probleem, echt. Je moet gewoon deze 5 eenvoudige stappen te volgen en alles zal prima zijn.

1. Begin met peeling

Het hele proces moet beginnen met u het geven van uw benen een goede peeling behandeling voordat je ze scheren. U kunt dit doen met een speciale scrub douchegel.

Dit dient te gebeuren om twee redenen. Ten eerste, de peeling worden alle dode huidcellen te verwijderen uit je benen, waardoor ze soepeler zal maken. Ten tweede zal het vrijgeven meeste ingegroeide haren.

2. Gebruik speciale shave crèmes

De meesten van ons scheren onze benen met dezelfde douchegel we douchen. Hoewel er niets mis is met deze praktijk, als u op zoek bent naar echt gladde benen, is het beter om te kopen speciale vochtinbrengende crèmes scheren.

Ik heb veel van deze geprobeerd en ik persoonlijk vind Gillette Satin Care Scheergel Gevoelige huid met Aloë Vera om de beste te zijn. Het kan uw kopje thee zijn, maar als je het nog niet hebt geprobeerd - het eens te proberen. Het maakt echt je huid glad.

3. Investeer in een goede scheermes

Het is niet zoals scheerapparaten zijn super duur, maar echt, koop niet de goedkoopste. Degenen die een paar dollar meer kosten zijn die je gladde benen na het scheren te geven.

Ik zou altijd kiezen voor een scheerapparaat met cartridges. Om helemaal eerlijk te zijn, heb ik niet een wetenschappelijk bewijs dat die scheermesjes zijn echt beter, dan de wegwerp. Echter, ik heb jaren ervaring dat zeggen dat die scheermesjes zijn scherper, ze gaan langer mee en ze scheren beter.

4. Niet haasten

Ja natuurlijk, je soms echt nodig hebt om je benen te scheren in een haast, maar probeer niet om dit een algemene praktijk te maken. In plaats daarvan, neem de tijd en scheer uw benen langzaam.

Ik begin altijd met een warme douche. Warm water eigenlijk maakt uw haren zachter, zodat ze makkelijker te scheren. Toepassing vochtinbrengende scheerschuim, en je benen scheren zorgvuldig, met speciale aandacht voor je enkels en knieën.

Deze regio's zijn het makkelijkst te nick, en niemand wil rode littekens na elke scheren. Druk niet op het scheermes tegen uw huid - het enige resultaat dat u kunt krijgen is knikken.

5. Hydraterende in het einde

Om te krijgen een perfecte scheerbeurt en hebben prachtige gladde benen, je scheren moet eindigen met toepassing moisturizer. Geen excuses over deze - je doet wat schade aan je huid als je scheert, en die schade moet worden gerepareerd.

U kunt kiezen voor speciale kopen na het scheren moisturizers, maar ik persoonlijk nog niet opgevallen geen groot verschil tussen hen en de lotion gebruik ik meestal. Natuurlijk, als ze werken beter voor u, kunt u veilig gebruiken. Ik gebruik Garnier lotions voor het jaar nu, en ik ben heel tevreden met hen - vooral degene met sheaboter. Het is geweldig voor droge jeukende huid, en het geeft me gladde huid ook.

Dat is het - het is alles wat je hoeft te doen om gladde benen te krijgen na het scheren. Echter, als je toevallig een extra advies te delen hebt, voel je vrij om dat te doen. Ik wil graag horen wat uw oplossingen zijn.

Onze selectie