OPI poetst u deze winter NODIG

Tuurlijk, je gaat sjaals, handschoenen, en leuke winter laarzen nodig, maar kunt u niet vergeten een van de belangrijkste (en niet te vergeten aanpasbare) winter accessoires - nagellak! OPI biedt een uitgebreid assortiment van kleuren voor de feestdagen. Hier zijn een paar die zijn er zeker van te zijn conversatie starters!

OPI poetst u deze winter NODIG

"Color So Hot het Berns"

Wie zei dat de winter moest zijn somber en saai? Sterker nog, het is het perfecte seizoen om kruid dingen! Val op met deze gewaagde, red-hot polish dat elke kant zet vuur en vlam met heldere kleur en glans!

"Metaal 4 Life"

Deze mooie, "charcoal schitteren" polish uit de Nicki Minaj collectie zal brengen van uw ster-doorgestreepte persoonlijkheid, en geef je outfit een beetje extra OOMF. Draag deze kleur op een avondje uit in de stad of op een vakantie partij. Het zal iedereen oog te vangen - u zult ton complimenten te krijgen!

"Liefje"

Pink is altijd in het seizoen, en deze zachte, roze kleur past bij je blozende wangen in de winter sneeuw. Verfijnd en subtiel, het gaat goed met vele huidtinten en de meeste outfits. Probeer deze kleur voor een informele brunch met uw meisjes, of als je gewoon een leuke pop van roze nodig!

"Road House Blues"

Deze rijke, dramatische blauwe is uw ideale winter kleur. Het is mysterieus, en zal je luxe gevoel. Het gaat het beste met een donkere huidskleur. Deze lak is klassiek-chic, en perfect voor 's avonds gelegenheden!

"Over the Taupe"

Professioneel, neutraal, en moeiteloos chique, kan je pronken met dit klassieke polish overal van een zakelijke bijeenkomst tot een brunch. Het voegt een nieuw niveau van verfijning en elegantie aan een casual outfit.

"Dankzij een Windmillion"

Dit Minty blauwe tint is een must-have van dit seizoen. U zult genieten van het is cool, trendy uitstraling en de manier waarop het fleurt uw vingertoppen zonder al te zomer-y.

"Vampersterdam"

Deze glamoureuze pruim polish zeker doet zijn naam door "vamping up" elke look. Het geeft je een stevige, gewaagde kleur met een vleugje glitter. Kun je va-va-voom zeggen?

Laat ons weten wat uw favoriete OPI nagellak;)

Onze selectie