Top 5 anti - cellulite producten

Cellulitis - Grrr! Nachtmerrie van elke vrouw, je hebt het ook als je vijftien of vijfenvijftig. Experts zeggen dat het kan lijken te doen aan kwaliteit of genetica huid, maar de belangrijkste redenen zijn onze levensstijl, beter om te zeggen wat we eten en drinken. Omgaan met cellulitis is een constante strijd en nooit eindigende probleem voor vrouwen alle leeftijden, maar met de huidige anti-cellulite cosmetische producten en een aantal gezonde gewoonten kunnen we het voorkomen.

Top 5 anti-cellulite producten

Nu wanneer het STRAND ROEPT en zomervakantie komen steeds dichterbij die mooie korte shorts in je kast staan ​​klaar voor u. Het is nooit te laat om te beginnen met de voorbereiding voor de warme zomermaanden. Dus pak de laatste trein voor de kleine correcties u nodig heeft om zich te ontdoen van die vervelende sinaasappelhuid en je zult strutting je bikini bodems in geen tijd!

Hier zijn Top 5 Anti - Cellulite producten die de beste resultaten gebaseerd op vrouwen beoordelingen weergeven:

1. Guam (Lacote) - crema gel ai fanghi d'alg

Guam (Lacote) - Crema gel ai fanghi d'alg (via www.celsius.rs)

Dit Italiaanse merk is beroemd over de hele wereld vooral voor zijn anti-cellulitis crèmes, dus presenteren we u hun verkoelende gel op basis van algen voor de beste anti - cellulitis resultaten. Het bevat menthol en extract van paardenkastanje en met haar diepgaand effect op het vetweefsel.

2. Clarins

Clarins (via www.sephora.com)

Clarins super restorative herdefiniëren lichaamsverzorging. Frans bedrijf in hun talrijke producten voor huidverzorging bevat ook anti-cellulite lijn. Dit product zal je een lift te geven'''' effect en houdt je slank en gespierd.

3. Dior

Dior (via shop.nordstrom.com)

Slanke Reversal bodycontouring en Firming Concentrate is geformuleerd om te werken aan het oppervlak en ook in de diepte. Het belangrijkste ingrediënt is viniferine dat helpt en houdt de huid soepel. Kort na het gebruik van dit product kunt u het verschil zien op je lichaam en de resultaten zijn verbluffend.

4. Vichy lipometric

Vichy Lipometric (via www.tlcpharmacy.co.uk)

Vichy Lipometric is een van de beste Vichy producten voor de behandeling van cellulitis met Vichy gepatenteerde AdrenalyseTM complex. Het helpt met stimulatie en de eliminatie van sinaasappelhuid door het gladstrijken en definiëren.

5. Nivea good-bye cellulite snelwerkende serum

Nivea Good-bye Cellulite Fast Acting Serum (via healthmatterz.com)

Dit geweldige product met Lotus extract en L-Carnitine zinkt in de huid en het begint verstevigende het direct met zijn ultra geconcentreerde ingrediënten.

Een kant met behulp van deze producten hier zijn enkele tips van wat je moet als je wilt om succesvol te ontdoen van cellulitis.

  • Drink veel water - 8 tot 10 glazen per dag! Limonade is ook goed voor je, maar natuurlijk zonder zoetstoffen toegevoegd.
  • Eet veel groenten, ze zitten vol vezels en vitamine C wat belangrijk is voor collageen, dat de huid stevig en jong houdt.
  • NO Sugar! Probeer zo veel als je kunt vermijden snoep.
  • Eet fruit zoals grapefruit of bosbessen die laag in calorieën, maar goed voor het versnellen van uw stofwisseling en verbranden vetweefsel, vooral die rond je buik gebied zijn.
  • Lichaamsbeweging wordt aanbevolen - als je geen tijd voor sportschool, probeer dan enkele straten lopen op weg naar het werk of school of fietsten in je vrije tijd.

Onze selectie