Verwijder zelfbruinende strepen in 5 eenvoudige stappen

Alles wat je wilde was een zomerse gloed, zodat je het perfecte alternatief voor zonnebaden koos - zelfbruinende. Helaas, in plaats van de perfecte zonovergoten tan, heb je oranje ellebogen en knieën, en zelfbruinende strepen. Weg met die in slechts 5 eenvoudige stappen!

Verwijder zelfbruinende strepen in 5 eenvoudige stappen

Veel vrouwen kiezen voor zelfbruinende dan zonnebaden om de schadelijke stralen van de zomerzon te voorkomen.

Echter, in plaats van het geven u een prachtig gebronsde tan, zelfbruinende vaak laat je met lelijke strepen, oranje knieën, ellebogen en handen, en maakt je spijt van de dag dat je beslist om het te gebruiken.

Als u momenteel gaat door een zelfbruinende ongeluk, hier is iets dat je zou kunnen helpen - een stap-voor-stap uitleg van de streak-het verwijderen van proces.

1. Neem een ​​warm bad

Water is je beste vriend in het omgaan met dit soort problemen. Neem een ​​lang warm bad en zachtjes je huid scrubben met een washandje. Dit zal helpen de natuurlijke huidvernieuwing, en je zal meer eenvoudig te ontdoen van de gestreepte huid.

2. Gebruik wat zuiveringszout

Baking soda is een prachtige vlekverwijderaar - geen zorgen, het zal geen kwaad doen om je huid als je het voorzichtig toe te passen, maar je moet voorkomen dat toe te passen op je gezicht, vooral als je een gevoelige huid hebt. Gebruik een washandje om wrijf wat bevochtigd zuiveringszout op de weggeschoten delen van uw huid.

3. Ontsmettingsalcohol

Gebruik een katoenen bal toe te passen ontsmettingsalcohol op je zelfbruinende strepen. Wees voorzichtig als u een droge huid - alcohol is erg droog, dus zorg ervoor dat u goed hydrateren na het toepassen van het.

4. Citroen en limoen

Citroen van grote hulp kunnen zijn wanneer je probeert om zich te ontdoen van zelfbruinende strepen. Gebruik een verse citroen wig en veeg het over de strepen. Het citroenzuur in citroen en limoen helpt afschilfering en bleken.

5. Zelfbruinende remover

Dit is meestal een goede, efficiënte manier om zelfbruiner te verwijderen. U kunt het gebruiken om strepen, oranje vlekken en vlekken, of zelfs de hele tan te verwijderen.

Onze selectie