Wat nagellak is in voor 2012

Na een seizoen van heldere rood en neonkleuren, de nagellak trend voor 2012 is naakt.

Wat nagellak is in voor 2012

Als u op zoek bent naar een nieuwe kleur aan je nagellak collectie vernieuwd voor dit seizoen, kijken naar trends getoond tijdens de modeshows van dit jaar, maar ook de nieuwe collecties van de toonaangevende fabrikanten. Naakt neutralen, romantische pastelkleuren, licht metallic tinten en kleuren van de oceaan zijn de artikelen in dit jaar.

Naakten

De perfecte keuze voor een nette, trendy manicure voor degenen die niet in het experimenteren met kleur. Een mooie beige of pearl schaduw zal gaan met alles wat je draagt, terwijl het geven van je vingers de stijlvolle, verwende look. Draag ze op korte, nette nagels of over een French manicure voor langere nagels.

Pastels

Toon uw vrouwelijkheid met deze mooie tinten van roze, paars en grijs. OPI kwam naar buiten met een nieuwe collectie gewijd aan de New York City Ballet, bestaande uit zes pasteltinten die je zal veranderen in een "urban ballerina". "Noem je mij een Lier" is een zacht roze, "Care to Danse? 'Is een mooie lichtpaarse, maar je kunt veel andere pastelkleuren op je outfit en stemming past vinden.

Alle pastels gaat geweldig met een zomerse kleurtje, maar zorg ervoor dat je manicure is perfect en retoucheren regelmatig om te voorkomen dat chippen. Als je niet in felle kleuren of lange nagels, zullen deze pastels kijken super schattig op korte nagels, ook!

Metallics

Goud of zilver spijkers voor het meisje dat niet bang is om te schitteren in elke gelegenheid! Deze poetsmiddelen zal direct toe te voegen glamour aan je outfit. Als je zelfverzekerd voelt, ga dan voor een volledige metalen manicure, of kies een glanzende gouden of zilveren polish voor een look die zal overeenkomen met elke outfit en gelegenheid, dag of nacht.

Oceaankleuren

Blauw en groen in nu, zodat u kunt kiezen uit een verscheidenheid van poetsmiddelen. Glanzend, mat of glanzend, een manicure in wintertaling, mintgroen of een midnight blue zal wat pit toe te voegen aan je look.

Gedrukt zelfklevend

Eenvoudig als 1-2-3! Stick 'em op, en je bent klaar om te gaan, geen droogtijd of het aanraken up nodig. Sephora heeft een lijn van nagellak stickers die super duurzaam en gemakkelijk te gebruiken zijn. Kies degene met een interessante afdrukken als u wilt dat uw vingers om een ​​fashion statement van hun eigen land te zijn.

Vorig jaar "Chinese bloesem" is nog steeds in, het is een zwarte bedrukt met kleine, ouderwetse rozen in turquoise en roze. Ga voor "Nail Bling" voor een disco look, of Sally Hansen "Schei uit" voor een caleidoscopische effect. Deze neem absoluut geen tijd om op te zetten of droog en stel, de manicure langer duurt dan tien dagen. De enige keerzijde is het verwijderen van proces, dat eeuwen duurt in vergelijking met het verwijderen van nagellak.

Onze selectie