Zoek als geheim model van een victoria 's: wat is hun geheim?

Terwijl niemand je vleugels kan geven, of maak je lichaam ziet eruit alsof je geboren bent om een ​​lingeriemodel zijn, er zijn een paar tips die zijn heel behulpzaam, en zal je ziet eruit als een Victoria's Secret's supermodel. Ziet er goed uit is niet over het feit dat perfect, het is een houding en de manier van denken en een gezonde dosis eigenwaarde.

Ziet eruit als een victoriaand # 8217; s secret model: wat is hun geheim?

Vrouwen in het algemeen zijn zich ervan bewust dat gezonde voeding en lichaamsbeweging zijn de beste manier om zich beter te voelen over je lichaam. Echter, met de volgende trucs, zult u in een paar stappen dichter bij die prachtige Secret landingsbaan Victoria's, en alles waar het voor staat.

Gelukkig is gezond

Fabulous bochten en uitdagende lingerie is gewoon niet genoeg. Als je ziet VS angel schudden die perfecte buit, zul je ook merken dat ze lacht en flirten, op zoek als zij geen zorg in de wereld. Het is wetenschappelijk feit dat glimlachen kan je stemming verbeteren, zodat glimlach en meen het. Gelukkig voelen is sexy.

Zelfhulp in een fles

We weten allemaal hoe gevaarlijk de zon is. Gebruik zelfbruinende producten die u kunt kopen bij de drogist. Er is geen noodzaak om over-doen, want je wilt er natuurlijk uitzien en zonovergoten. Zodra uw tan is een beetje donkerder, zal je benen en buikspieren kijken meer afgezwakt, en uw ogen zullen opvallen.

Het volgende product dat u nodig hebt is een body shimmer, of een glitter. Gebruik het verstandig: zet wat op je bloosde wangen en op delen van uw lichaam die u wilt markeren, maar vermijd te kijken alsof je verdrinken in een glitter fles. Mijn keuze voor een self-tan is Jergens Natural Glow, dat is goedkoop en aan te passen aan uw huid toon.

Voor glitter, Victoria's Secret biedt veel verschillende producten, maar Bombshell is gewoon geweldig - het heeft die sexy zomer geur en wanneer je het spuiten, het laat sporen, zodat je letterlijk schitteren als een ster, zonder te kijken als u te hard geprobeerd.

Gewoon een beetje nep

Valse wimpers en eenvoudig verwijderbaar haar clips kan niet au naturale, maar ze zijn elke hoek van moet hebben. Rommelig en zorgeloze krullen zijn aantrekkelijk, dus voel je vrij om een ​​of twee clips op extensies toe te voegen. Zij zullen je haar niet beschadigen, maar zorg je mooier uitzien. Net als valse wimpers. Zelfs als ze nep zijn, zolang ze zijn niet slecht voor je gezondheid, je bent goed om te gaan.

Lopen als je de vleugels

Met je gezicht gloeien en je lichaam in de beste vorm van je leven, er is een ding dat je nog meer engelen zullen maken. De kracht van de wandeling is een onderschatte vaardigheid. Als je niet comfortabel voelt op sky high heels, draag flats of platforms, maar wat je ook draagt, zorg ervoor om rechtop te staan ​​en kijk trots. Provocerend, maar wees niet trashy. Zelfs in een schildpad hals trui en met een paar eenvoudige denim jeans kunt u nog steeds de heetste meisje in de stad. Het enige wat u hoeft te doen is geloven dat je de beste versie van jezelf. Het klinkt als een cliche, maar om eerlijk te zijn, die zegt dat cliches moeten zijn iets slechts?

Vind uw ware kleuren

Zorg ervoor dat kleuren die goed uitzien op je vinden en vasthouden aan hen. Elke vrouw is anders, dus je moet je eigen perfecte tint van rood of blauw, zelfs de perfecte tint voor de smokey ogen kijken vinden. Probeer niet om iemand anders kijk kopiëren, zorg ervoor dat uw eigen vinden. Het enige wat je moet doen is experimenteren, maar niet wanneer bent u uit om een ​​aantal glorieuze feest. Zoek wat tijd om uit te proberen maken terwijl je bij de winkel, waar u kunt vragen om hulp.

Het is in uw ogen

Smokey eyes zal je kijkt meer vrouwelijk en glamoureus. Je hoeft niet te houden aan de traditionele grijzige kleuren, je kunt smokey ogen die je garderobe en je oog kleur het beste zal passen maken. Veel mascara zal nog meer dramatische look toe te voegen, maar wat je ook doet, probeer niet te veel doen.

Deze lippen zijn gemaakt kussen

Lipgloss in de roos en perzik zijn een kluisje en een sexy keuze voor vrijwel elke outfit. Zorg ervoor dat u uw huid en uw lippen hydrateren voordat je naar bed, en nooit laat je make-up op. Als u twijfelt over welke lipgloss zijn de beste, probeer traditionele Lancôme of Chanel, of gewoon gebruik maken van Victoria's Secret product. Mijn favoriete lijn is zeer sexy en het is allemaal make-up producten die je nodig zou kunnen hebben.

En het grootste geheim is...

Past u goed op uzelf. Wanneer je tijd hebt, een bezoek aan een spa of maak je eigen een in uw badkamer. Essentiële oliën en kaarsen zal ontspannen je hersenen en je huid. Als je niet weet hoe of waar te perfecte producten voor uw huid, nagels en haren, voel je vrij om te vragen in de commentaar sectie. Vergeet niet dat net als u wat tijd nodig af, dat geldt ook voor je huid. Net zoals je voedsel en water nodig, dus heeft uw huid. Adriana Lima, of Miranda Kerr, zijn niet alleen geboren prachtig, ze zijn goede voorbeelden dat schoonheid is iets dat je moet koesteren en beschermen.

Onze selectie