10 interessante blind date vragen

Blind dates... de meesten van ons te eisen dat we nooit zouden gaan aan de ene, en nog steeds de meeste van ons hebben geluisterd naar een blijvende vriend en ging met Mr Hij-is-the Right-Guy-For-You minstens een keer in een mensenleven. Kom ik er over nadenk, kan een date met iemand die je hebt ontmoet in een club ook wel een blind date.

10 interessante blind date vragen

Naast zijn uiterlijk, al het andere is een compleet raadsel, toch? Immers, je hebt niets te verliezen, als je van elkaar hoe beter, en als je dat niet doet - zo lang. Er zijn nog vele leuke jongens te wachten om je te leren kennen.

Breng de wederzijdse vriend met u om een ​​ontspannen sfeer te creëren, gaan bowlen of het spelen biljart. Als u met de mensen die u zowel comfortabel met, zul je meer natuurlijk te handelen, zal er geen nervositeit en de vrienden zullen houden het gesprek gaande. Maar als je de avond liever doorbrengen een-op-een hier zijn 10 blind date vragen om u te helpen om het ijs te breken.

1. Waarom deed u akkoord te gaan voor een blind date?

Dit is waarschijnlijk iets dat puzzels jullie beiden. Misschien wilde hij alleen maar om zijn nieuwsgierigheid te bevredigen, of je hebt gehoord dat hij werd zo vaak dat je dacht dat hij is zeker iemand die het weten waard geprezen. Hoe dan ook, zal de vraag het ijs te breken, of op zijn minst een kans om te praten over uw matchmaker geven.

2. Heeft u een hobby?

Ik weet dat dit een cliche vraag, maar hoe kun je leren over zijn sympathieën en antipathieën als het niet door te vragen. U leert hoe hij besteedt zijn vrije tijd, en is hij gepassioneerd over iets. Het hebben van een hobby is een verbintenis op lange termijn en het kan veel over iemands persoonlijkheid zeggen. Je zou kunnen ontdekken dat je dezelfde liefde voor boeken, films of muziek, die een geheel nieuwe thema zal openen om te praten over delen.

3. Wat is de meest exotische plek waar je ooit geweest bent?

Ervan uitgaande dat jullie allebei van reizen, deze blind date vraag kan inspireren een zeer lange, en levendig, gesprek. Het delen van interessante verhalen van reizen en vakanties, vooral de grappige degenen, zal je beste been naar voren gebracht.

4. Wie heb je bewondert als een kind, en wie is je idool nu?

Hm... Ik durf te zeggen dat deze blind date vraag is een subtiele manier om te ontdekken welke menselijke kwaliteiten hij het meest waardeert, en wat voor leven hij zou willen leiden.

5. Wat is het meest beschamende wat er met je gebeurd?

Zodra de sfeer is ontspannen en gezellig, verras hem met een onverwachte vraag. Blind date vragen geen aandacht voor zijn hobby's en interesses hebben slechts, kan het een goede zaak om te praten over iets anders te zijn. Beginnen met toe te geven dat je onhandigheid is een reden vrienden noemen je Bridget (Jones) en laten zien dat je een grap op uw kosten kan maken.

6. Kijk je reality-programma's, en waarom?

Ook al haat ik zulke entertainment, moet ik toegeven dat deze programma's onthullen alle menselijke deugden en gebreken. Is er een betere manier om het gesprek gaande, dan door het uitwisselen van uw adviezen over alle goede en slechte dingen die kunnen worden gezien in de media tegenwoordig?

7. Ben je op goede voet met je familie?

Het is geen slechte zaak om te weten of hij dicht bij zijn familie. Als hij een zorgzame zoon en broer, hij is waarschijnlijk een zorgzame vriendje ook.

8. Heb je je werk vinden?

De meeste mensen vinden het onbeleefd om te vragen wat iemand doet voor de kost, omdat het kan lijken dat je gluren in zijn portemonnee. Vragen of hij geniet van zijn beroep, is echter iets heel anders.

9. Wat vind je van...?

Maak je eigen einde, de vraag kan verwijzen naar iets dat momenteel inneemt je geest, van de vraag of Obama zal de verkiezingen weer te winnen, om Tom Cruis's scheiding. Vasthouden aan neutrale onderwerpen, zodat u kunt voorkomen voorkomende eerste date fouten die potentiële gesprek moordenaars zijn - net als het bespreken van religie, politiek enzovoort.

10. Heb je je facebook profiel controleren elke dag / uur?

Je wilt niet eindigen met een Facebook-of internet, verslaafde, toch? Er is een verschil tussen de ge-update, en een computer kunnen omgaan, en het uitwisselen van echte voor virtuele leven.

Deze lijst van blind date vragen wordt gemaakt, zodat u een aantal ideeën kunt krijgen over wat om over te praten, maar voel je vrij om te vragen wat je nodig vindt. Alleen niet vergeten dat het gesprek moet gaan beide manieren - hem in staat om vragen te stellen.

Nog een ding, voordat u op weg, maak je klaar voor beide uitkomsten. Als je hier wilt hem is hoe om hem te vragen op een tweede date en als je dat niet doet, zorg ervoor dat u deze toepassen 7 tips over hoe je een tweede datum te voorkomen.

Laat ons weten hoe je blind date eindigde, en als u wat blind date vragen om toe te voegen aan de lijst.

Onze selectie