10 jongens moet je nooit op heden

Over het algemeen moet je gerust date iedereen. Zolang het is consensus. Toch is er een dating geen lijst vertel je wie je wel en niet moet dateren.

10 jongens moet je nooit op heden

Niemand zegt dat je moet leven met deze regels. Het is, in feite, integendeel. Regels zijn er om gebroken te worden. Toch is het interessant om een ​​dating advies hoor om zo vaak omdat het misschien bespaart je een paar tranen uitstapjes naar het toilet.

Bij het opstellen van dit overzicht, de belangrijkste selectiecriterium bij de keuze tussen de honderden jongens die ik niet zou aanraden voor u, was de kans van hem dat hij kan je terneergeslagen vertrekken. Er zijn geen vaste regels van het dating spel, maar het hebben van een relatie met een van deze jongens is zeker een grotere uitdaging.

1. Je baas

Veel vrouwen voelen zich verleiden, maar dit is een grote "no-no". Een van de belangrijkste nadelen van deze relatie is het feit dat het waarschijnlijk zal eindigen op een bepaald punt in de tijd en je voormalige geliefde zal alleen je baas blijven.

Niemand wil hun ex te worden belast met hun carrière. Bovendien zal je collega's je herinneren als degene die probeerde om vooruit te komen "op de verkeerde manier," zelfs als het niet waar was.

2. Man je baas

Hoe kan men zelfs beginnen om de nadelen van het zijn in een relatie met deze persoon uit te leggen? Nee, nee, nee, nee, nee... en een triljoen keer... NO! Je wilt niet weten wat de toorn van een pissed off vrouw voelt. Vooral als die vrouw is je baas.

3. Een collega

Zelfs als uw werkgever niet een expliciet geen verbroedering beleid hebben, dateren van een collega is niet de slimste van ideeën. Als niet voor het feit dat de dingen op het werk zal waarschijnlijk niet gaan die soepel na de breuk, en dat uw gevoelens waarschijnlijk zal krijgen in de manier van uw professionaliteit en het zal allemaal van invloed op uw carrière beslissingen, in gedachten houden dat je zult besteden het grootste deel van de dag op slechts een steenworp afstand van je vriendje.

Samen zijn is leuk, maar niet in staat om elkaars gezicht in ieder geval voor een paar uur te verlaten is niet zo romantisch als het klinkt misschien de eerste twee maanden op de weg.

4. De IT-man aan het werk

Ik weet dat het de IT-man, maar hij is nog steeds uw collega. Dezelfde regels zijn van toepassing. Daarnaast heeft hij toegang tot uw persoonlijke bestanden. Het is waar dat voor zo lang mogelijk als je twee aan het daten uw internet verbinding problemen zullen worden opgelost zonder vertraging, maar zodra het voorbij is wilt u misschien overwegen het leren van een aantal IT-vaardigheden, omdat die computer van jou is niet van plan om zichzelf te repareren. Denk er eens over! Is het echt de moeite waard?

5. Ex van je vriend

Er is deze vrouwelijke code die stelt dat exen van je vriend zijn off-limits. Technisch gezien zou je deze man date maar, je moet het toegeven, het is een beetje raar. Ze zou over hem heen, maar een ex is altijd een gevoelige kwestie. Het is mogelijk dat je prima zult doen, maar de kans is groot dat u waarschijnlijk zal verliezen een vriend.

Als u nog steeds besluiten om een ​​relatie met de ex van je vriend, ondanks alle ontberingen te beginnen, er is maar een stuk van advies dat ik je kan geven - Ik hoop dat hij de moeite waard.

6. Vriend van je ex

Niets smaakt zo zoet als wraak en wat een betere rebound guy kunt u denken aan zo niet (beste) vriend van je ex? Er is iets bekends daar en je bent ook niet klaar om verder te gaan. Ja, dat zijn de voordelen aan dating deze kerel. Toch is het goed om een ​​relatie geleid door woede en teleurstelling te beginnen? Het antwoord is... je raadt het al... nee.

Een functionele relatie is gebaseerd op eerlijkheid en wederzijds vertrouwen, en ik begrijp dat je woedend bent omdat hij je gedumpt, maar ga afblazen van de stoom ergens anders. Haast je niet van de ene slechte relatie in de andere.

7. Een barman

Als u een barman zelf of u gebruikt een te zijn, weet je waarschijnlijk het al - we flirten voor geld. Dat is hoe we de kost verdienen. We zullen flirten en lachen tot je blut bent. Dus, als je wilt tot op heden een barman kies degene die niet werkt op uw favoriete hang-out plek.

Ik zou hebben genoemd een nacht, maar hier is nog een aan het huis voor je hebt zo'n zorgvuldige lezer geweest - als je de neiging om jaloers te krijgen, blijf weg van barmannen. Cheers!

8. Een muzikant

Ik heb me altijd afgevraagd waarom ze zeggen "Date nooit een muzikant." Ik heb een aantal zeer overtuigende argumenten gehoord, de top 4 wordt constant gebrek aan geld, drugs, alcohol misbruik en ontrouw. Sommigen zeggen dat het podium muzikanten om vrouwen zijn wat strippers zijn aan mannen. Ze zijn hier om ons te vermaken, iedereen wil een, en niemand krijgt een. Een succesvolle muzikant kan zijn keuze maken in de menigte wel.

Zeggen dat je niet moet dateren van een muzikant is waarschijnlijk een beetje te veel. Dus, ik zeg, ga je gang, heden een muzikant. Maar zorg ervoor dat hij heeft talent. Die arme jongens die niet konden dragen een deuntje in een emmer, maar toch blijven bedriegen zichzelf dat ze op een dag het groot zal maken tijdens het kijken naar hun dromen verdrinken in de dichtstbijzijnde fles whisky zijn zeker niet de beste dating materiaal die er zijn.

9. Mr Perfect

Pas op voor de prins. Als hij te mooi lijkt om waar te zijn, hij is waarschijnlijk niet waar. Laat zijn strakke omgangsvormen truc die u laten geloven dat hij absoluut foutloos is, omdat je al weet niemand. Een relatie met deze man zou kunnen uitmonden in iets anders dan een sprookje.

10. Uw eigen ex

Om terug met je ex kan een heel slecht idee zijn. Het kan leiden tot het ontstaan ​​van een vicieuze cirkel waar je nooit in staat zijn om eruit te komen. Weet u die zogenaamde on-en off relaties? Je hebt waarschijnlijk te doen. Het laatste wat je wilt is om in een.

Scheidingen zijn taai. Je voelt je eenzaam, verlaten, en onzeker. Het is niet gemakkelijk om te beginnen met daten weer, vooral na een lange relatie, maar dit betekent niet dat de beste ding om te doen is om terug te lopen in de armen van je ex.

Het is moeilijk om dat vertrouwde gevoel en het feit dat hij soms kan het lijken allemaal zo gemakkelijk weerstaan. Je moet terug gaan naar hem, maar alleen om de juiste redenen. Laat je niet elke kleine tegenslag in uw dating leven rijdt u terug in zijn armen. Helaas is de reden dat je het brak af in de eerste plaats nooit meer weggaan.

Onze selectie