4 manieren om een jongen te vragen je uit

Ah, de zoete, zoete kwellingen van de liefde. U hoeft niet te whish op een vallende ster meer, want we staan ​​op het punt om je te leren 4 eenvoudige stappen die u moet volgen om hem te vragen op een date.

4 manieren om een ​​jongen te vragen je uit

Er is een man in het leven van elk meisje dat ze wil wanhopig om uit te gaan met. Het maakt niet uit als je hem voor enige tijd of als je hem net hebt gezien in een club, je gewoon moet om uit te gaan met hem, zijn alleen met hem. Je weet dat je moet iets aan te doen, je bent gewoon niet zeker weet wat en hoe. Dat is waarom we hier zijn. Hier zijn 4 stappen die u moet volgen om hem aan u uit te vragen.

1. Dress to kill

Voorbereiding is alles. Als je goed kijkt zie je goed voelt en als je je goed voelt zult u een goede indruk te maken. Goede indruk krijgt u een datum. Draag iets dat je comfortabel, maar sexy voelt inch Je hoeft niet te hoge hakken en een minirok te kijken en voelen sexy dragen. Wees jezelf en draag de outfit die je zelfvertrouwen opbouwt.

2. Oogcontact

Het is een bewezen feit dat oogcontact is de beste manier om iemand te ontwapenen, zij het een liefde of zakelijk belang. U zult zich thuis hem als je zijn ogen te vergrendelen met de verleidelijke blik. Ook, vergeet niet dat de ogen zijn een venster naar de ziel, kan iets in zijn die van belang kunnen zijn vind je.

3. Flirt


Je moet hem laten zien dat je geïnteresseerd bent. Als je speelt het cool vindt u een signaal dat je niet, of slechtste sturen, dat je verwaand en wordt u niet gevraagd uit. Er is geen kwaad in gooien je haar, lachen om zijn grappen, zelfs zacht en terloops zijn schouder aan te raken. Als je flirt, zal hij weten dat hij veilig is tegen afwijzing.

4. Wees jezelf

Dit is zeer belangrijk. Iedereen met een fatsoenlijke IQ kunnen zeggen wanneer ze worden voorgelogen. Als u doet alsof iets wat je niet bent, zal hij erachter te komen vroeg of laat. Plus, misleiding is geen goede kwaliteit maakt niet uit hoe slecht je wilt je doel te bereiken. Niet jezelf twijfelen en gewoon relaxen. Als u niet op, goed, hij was niet goed voor u en u de situatie verkeerd ingeschat. De wereld zal niet tot een einde komen.

We hopen dat dit zal u helpen de man op een datum te krijgen en we houden onze vingers gekruist dat hij is zo cool als je hebt gedacht hem te zijn.

Onze selectie