4 manieren om hem jaloers te maken

Hij is niet te geven u de aandacht die je verwacht te krijgen? Misschien is het maken van je man een beetje jaloers zal het lukken. Hier zijn 4 ideeën om hem wakker te maken!

4 manieren om hem jaloers te maken

Er wordt erkend dat we allemaal wat we hebben als vanzelfsprekend, en de laatste tijd is hij heel goed dat hij u en hij niet geven u de aandacht die u nodig hebt. Dus nu wilt u gewoon eraf trekken van een good ol '"maken hem jaloers" dans die meestal werkt.

Vergelijking mannen honden is niet erg beleefd, maar ze zijn vergelijkbaar in sommige situaties.

Hoe langer je weg bent, hoe gelukkiger ze zijn wanneer je terug bent. Je neemt hun speeltje - dat is wanneer ze willen spelen met het meest. Nogmaals, sorry voor het vergelijken. De jaloezie dans? Dit zijn de bewegingen.

1. Schakel uw telefoon voor twee dagen

Hij heeft niet de laatste tijd bellen? Is uw telefoon de oorzaak van je zorgen? Nou, je weet hoe ze zeggen: u kunt alleen uw problemen op te lossen door het slaan van de oorzaak. Laat het thuis voor twee dagen, geen gebruik maken van FB, verdwijnen. Na twee dagen heb je veel gemiste oproepen. Dit zal hem verwarren en maak hem zweten. Voordat u dit doet, doe de verleiding dans. Draag uw beste kleding, en als de twee van je seks, maken hem echt herinneren deze nacht. Na dingen "gaat geweldig" zal hij echt verward worden met u niet bellen of beantwoorden. Laat hem zorgen een beetje.

2. Guy vrienden

Je je vent vrienden? Besteden zelfs meer tijd met hen! Vooral als u een uitzonderlijk goed uitziende een. Hangen met hem voortdurend. Terwijl je met je vriendje, praat met je man vriend over de telefoon voor minstens tien minuten over dingen je vriendje niet weet. Kus je vriendje en dan neem je telefoon en tekst uw man vriendin met die mysterieuze glimlach mensen flirten hebben. En doe het de hele tijd. Dit zal hem kwaad zeker, maar kijk uit - het kan averechts werken!

3. De nacht van meisjes

Ga naar een date met je vriendje. Draag iets super knap, aankleden. Vóór de datum, vermeld kunt u alleen verblijven voor een tijdje. Dan, als hij het hebben van de beste tijd zeggen dat je gaat dit echt cool club. Nee, hij kan niet komen - het is alleen meisjes nacht! Na dat, niet beantwoord je telefoon. Wanneer je hem eindelijk zien en hij je vraagt ​​hoe was het feest, zeggen dat wat er gebeurt in de club, blijft in de club. Dit moet echt doen.

4. Op vakantie

Zoals Madonna zei vaak in de jaren '80 - we hebben een vakantie. We doen. Maar alleen. Pak je spullen en ga naar het strand. Alone. Met je vrienden. Dit is een zekere manier om hem te herinneren dat hij nog moet vechten voor je aandacht en dat de verkering is niet oververtegenwoordigd alleen maar omdat je in een relatie. Wees vriendelijk en stuur hem een ​​ansichtkaart. Omdat een briefkaart is alles wat hij zult het krijgen van u als hij niet begint meer aandacht. U hoeft geen aandacht besteden aan je meisje - je zult moeten betalen voor een fles Johnny Walker je zult drinken terwijl het proberen te krijgen over dit meisje! Vergeet niet om een ​​zon kleurtje te krijgen!

Dus dit is hoe je de jaloezie ding. Maar toch, denk over het - heb je nodig om dit allemaal te doen om hem beter te behandelen je - is het allemaal waard? Of heb je nodig om iemand die je toch zal aanbidden vinden?

Als het niet de moeite waard - waarom zou je?

Onze selectie