5 eerste date ideeën voor chique types

Als uw partner wil om u te behagen, en maak u de plek om te gaan om op je eerste date, maak je geen zorgen - er zijn vele manieren om uw classy date te imponeren! Natuurlijk, het is nooit gemakkelijk om de juiste plek te kiezen, en creëren een perfecte sfeer, maar als u zich zelfverzekerd en ontspannen, zal hij zeker een geweldige tijd waar u besluit te gaan.

5 eerste date ideeën voor chique types

De volgende zijn enkele eerste date ideeën voor chique types, die u kunnen helpen beslissen, hoe u uw avond door te brengen in een perfecte, elegante manier.

1. Wijnproeverijen en wijnbars

Als u niet wilt om uit te gaan, en hebben een serieuze diner in een restaurant, kon wijnproeverij een zeer ontspannen en stijlvolle manier om je eerste date te genieten.

U kunt eenvoudig wijnproeverijen in uw stad of op het platteland, door het lezen van kranten of surfen op het web.

  • Besluit om een ​​reis naar een nauwe wijngaard tijdens de wijnproeverij weekend, of op geregelde wijnproefavonden nemen, en te genieten van een glaasje wijn, omringd door de natuur. Het is een zeer aangename en elegante manier, om de dag door te brengen.
  • Een wijnmakerij is ook een geweldige eerste date idee voor een stijlvolle avond. Het geeft je de kans om fantastische wijnen uit verschillende landen te ontdekken, onder het genot van smakelijke kaas borden, en andere exquise lekkernijen.

2. Elegante restaurants

Uit eten gaan in een chique restaurant is altijd een goede optie. Om een ​​uitstekende restaurants en dating ervaring hebben, kies dan een restaurant dat internationale delicatessen en gastronomische creaties bereid met speciale ingrediënten.

Voor zover locaties betreft, rooftop restaurants zijn een uitstekende keuze om een ​​geweldige avond met een prachtig uitzicht over de stad. Maar u kunt ook kiezen voor een romantisch diner cruise op een jacht of een schip, of kies een leuk restaurant met een zwembad. Dit zou een geweldige eerste date idee voor chique types zeker!

3. Classy diner thuis

Je wilt hem knock off zijn voeten? Pak de juiste ingrediënten, kies een goede wijn voor hen passen, en bereiden een diner! Koop wat theelichtjes, schik ze rond het huis, stellen een elegante tafel voor twee, en spelen een aantal stijlvolle muziek om de sfeer te creëren. Classic jazz, swing of jazz samba zou een goede muziek om mee te beginnen.

Vergeet niet om de kwaliteit van voedsel te kopen en bereiden je best lichte gerechten, en absoluut voorkomen dat zware en vette maaltijden die zijn moeilijk te verteren!

Als je echt wilt om zijn geest te blazen, bereiden een bord met stijlvolle hapjes, zoals foie gras, witte truffel dip, Franse kaas, oesters en kaviaar. Het is misschien duur, maar u zult zeker zijn hart te winnen voor altijd! Zo ver als je tweede diner betreft, kunt u altijd kiezen voor een aantal goede Italiaanse pasta!

4. Theater of concert

Een theater of een concert is een uitstekende eerste date idee voor chique types. Het is bijzonder goed geschikt voor kunst-en muziekliefhebbers, maar het is ook een geweldige manier om een ​​gezellige avond passeren van genieten.

Er zijn vele post-theater hangplekken, zoals bars en eetzalen, waar u achteraf kunt gaan om te genieten van een glas champagne, of een stijlvolle cocktail, terwijl de bespreking van de show die u zojuist hebt gezien. Dit is een grote en gemakkelijke manier om elkaar goed kennen.

5. Kunstgalerie en tentoonstellingsopeningen

Stel voor een bezoek aan een mooie kunstgalerie of museum, alvorens uit te gaan voor een drankje. Als hij is een kunst-chique type, zal hij meer dan blij mee zijn.

De kranten lezen en vind een interessante tentoonstelling opening. U vindt er tal van creatieve mensen te ontmoeten, en de sfeer is gewoon perfect voor een mooie relatie met je nieuwe date te starten.

Post-gallery opties zijn altijd talrijk, maar als je hebt genoten van uw avond, heb je een veel te praten over waar u ook bent! Zelfs een mooie wandeling in het park zal geweldig zijn!

Meld het ons als deze tips je geholpen hebben. En alsjeblieft, delen met ons uw eigen, eerste date classy ervaringen op dit artikel nuttiger, en compleet, voor andere mensen, op zoek naar suggesties.

Onze selectie