5 interessante tweede date gespreksonderwerpen

De eerste date uiteraard ging goed want je bent klaar voor de tweede, toch? Dus, moet je stress weg te zijn naar beneden. Waardoor gesprek de tweede keer moet niet veel van een probleem vormen. Toch, voor alle nerveuze nagel-bijters en vinger-snappers die er zijn, hier zijn 5 interessante gespreksonderwerpen, voor het geval!

5 interessante tweede date gespreksonderwerpen

Het is de tweede dag, dus, wat moet mooi glad draaien in vergelijking met de eerste keer dat je samen hebt zitten. Ik bedoel, je natuurlijk de eerste keer aangeklikt. Nu, het is allemaal over het houden van de chemie gaat en het gesprek gaande.

Het draait allemaal om het gesprek als het gaat om de eerste paar data. Ben je waarschijnlijk nog niet in die fase waar het goed is om te fysiek te krijgen, dus het is het maar al te die u gebruikt om een ​​nauwere band te vormen. Het is het een ding dat gaat om je beslissen of je eerste indruk juist was, bent u klikken en dit is iemand die je krijgt.

Krijg ik je nu zenuwachtig? Alleen maak je geen zorgen! Het is makkelijker om een ​​gesprek te voeren met iemand als je niet allemaal in je hoofd. Het moet natuurlijk en met een stroom komen. Dit zijn slechts enkele algemene suggesties om u een beetje meer vertrouwen om hem te kletsen!

1. Inhaalslag

In aansluiting op wat u over gesproken tijdens de eerste date (of via de telefoon voorafgaand aan de tweede datum) is een geweldige manier om dingen te beginnen. Plus, kan het het gesprek in veel verschillende richtingen, afhankelijk van wat de werkelijke gespreksonderwerp is leiden. Op deze manier ben je gewoon ontspannen en praten is allemaal natuurlijk. U zult zich zeer comfortabel als het gesprek gewoon een soort van begint te stromen.

Bijvoorbeeld als u heb gesproken aan de telefoon en hij vertelde dat hij was het hebben van een hectische dag, vraag hem hoe het allemaal bleek. Of, als de laatste keer dat je elkaar zag hij noemde zijn plannen om ergens heen te gaan / een film zien / lezen van een boek / doe iets specifieks of iets dergelijks vragen hoe het was. Behalve dat het een ongedwongen en eenvoudige conversatie het toont ook je hebt opgelet, wat goed is.

2. Gemeenschappelijke belangen

Tijdens een van uw eerdere gesprekken die je moet hebben ontdekt als u een gemeenschappelijke belangen en wat ze hadden. Dus, gebruik dat in je voordeel en vermelden iets in die richting. Zoals, als je hebt ontdekt u een gedeelde passie voor het lezen van boeken hem te vertellen over deze geweldige boek je leest of iets. Of als je zowel in de sport deel je gedachten over de wedstrijd van gisteravond. Als je weet dat hij geïnteresseerd is in die dingen ook het zal zeker genoeg zijn voor een leuk gesprek.

3. Lichtgeraakt onderwerpen

Dit is een prima tijd om een ​​aantal van deze onderwerpen brengen, hoewel ik zou niet aanraden dit te doen, tenzij zijn mening een deal breaker voor u kan zijn. Als dat het geval is misschien het zou nog beter zijn om het later uit te komen van de manier waarop eerder vroeger dan. Je wilt niet te diep te krijgen als het te weten komen dat zijn adviezen (over politiek, religie en soortgelijke dingen) niet overeenkomen met de jouwe gaat een probleem worden.

Natuurlijk, het belangrijkste ding wanneer het gaan over dit spul is te beleefd en respectvol te blijven. Al met al, zelfs als je niet de reactie die je verwacht en hoop voor krijgen, het zou het beste zijn om positief te blijven en houd je hoofd koel gezicht op. Ik bedoel, ten minste voor de duur van de datum.

4. Leuke verhalen

Delen een aantal leuke verhalen over dingen die onlangs gebeurd met u of een van uw vrienden. Iets positiefs gaat! Het zal geweldig zijn als jullie delen een lach en heb plezier op de datum. Een positieve sfeer brengt mensen dichterbij, en positieve mensen worden beschouwd als een groot bedrijf te zijn.

Ook kijken of hij vindt de onderwerpen die je interessant lachen is ook een goede pointer naar of je compatibel bent. Natuurlijk, dit is niet het moment om hem te vertellen over die keer dat je hebt verspild en uit de club of iets gegooid.

5. Actualiteit

Maar hou het licht. Praat niet over oorlogen en armoede in Afrika. Praten over iets dat je niet echt oneens zijn over, en zelfs als je het niet van veel belang. Bijvoorbeeld - de Olympische Spelen.

Wat je ook doet het belangrijkste om te onthouden is dat dit nog steeds niet het punt in je 'relatie', waar het goed is om te beginnen zeuren over je eikel baas, je saaie baan, ellendig loon, familie kwesties, persoonlijke problemen of iets dergelijks. Het is slechts de tweede datum. Dit zijn allemaal onderwerpen die u hem gemakkelijk in met de tijd. Zoals, als je je realiseert dat hij er werkelijk gaande is om een ​​deel van je leven. Tot dan - hou het licht, leuk en vloeiend. Oh, en laat ons weten hoe het ging!

Onze selectie