5 leuke vragen om te vragen op een eerste date

Eerste data kan een beetje eng, met vragen als 'Wat moet ik aantrekken?' en 'Wat heb ik het over?' die door je hoofd. Het kan een beetje vermoeiend. Mijn advies? Relax, draag uw favoriete spijkerbroek en laat je haar naar beneden.

5 leuke vragen om te vragen op een eerste date

Neem een ​​kijkje op deze 5 leuke vragen die zeker zal veranderen in amusant conversaties. Ook zijn ze ontworpen om u te laten weten veel over hem. Zij zullen ervoor zorgen dat hij naar huis gaat denken over de volgende keer dat hij gaat om je te zien.

1. Vertel me over de vreemdste ding dat er met je op de middelbare school

Middelbare school is het moment waarop we vormen onze persoonlijkheid. Toen hij beantwoordt deze vraag, zal je ontdekken dat er een heleboel over zijn jeugd, en dat zal u vertellen veel over wie hij nu is. Ook dit is een vraag die zal hem terugdenken en lachen, en dus hebben een goede tijd, en hij zal niet vergeten, het was met jou.

2. Als je leven was een film / show, die personage zou je zijn?

Dit maakt hem denken en je zult ontdekken dat er een heleboel over zijn smaak. Het klinkt als een leuke vraag, maar het is eigenlijk een ernstige psycho-test, als je erover nadenkt. Je komt erachter hoe hij zichzelf ziet, en dat is cruciaal voor een relatie.

Als hij, bijvoorbeeld, ziet zichzelf als Humphrey Bogart in Casablanca, is dat vriendje materiaal. Maar, als hij zichzelf ziet als Charlie Sheen in... Nou, elke Charlie Sheen tonen, kunt u er zeker van zijn dat nadat je met hem naar bed, hij zal niet terugkeren een van uw gesprekken.

3. Hebt u een jeugd verliefd?

Het zal hem terug naar de dagen van zijn jeugd, toen hij was gewoon een zorgeloos, gelukkig kind. Hij zal genieten hem beantwoorden, en u zult genieten van het luisteren hem antwoorden.

Ook kan het helpen om zijn houding ten opzichte van vrouwen door de toon van de stem die hij gebruikt, terwijl hij antwoordt begrijpen - als hij het verhaal lang het is een goed teken. Het toont hij is romantisch. Als hij zegt: "Ik weet het niet", het is ook heel duidelijk hoe hij zich voelt over romantiek.

4. Wat is je meest vreemde gewoonte?

Je weet wel, het stomme ding dat je doet als je denkt dat niemand kijkt. Dit zal hem het gevoel dicht bij je, en je een klein geheimpje delen. Alsof hij je weet meer dan hij werkelijk doet. Ook zou het antwoord een ding gemeen te zijn. Of misschien gewoon raar. Vraag en je zult ontdekken.

5. Als je won een miljoen dollar loterij, hoe zou je het geld uitgeven?

Het is misschien een cliche vraag te zijn, maar het zal u vertellen veel over zijn ambities. Misschien hielp hij al zijn vrienden en familie. Of misschien party 'tot de laatste cent. Misschien had hij een eiland te kopen en niet om mensen ooit weer praten. Wat het antwoord ook is, het zal u laten zien wat u kunt verwachten.

Gaan krijgen gekleed en wachten op de deurbel. U kunt erop vertrouwen over vanavond verblinden hem!

Onze selectie