5 manieren om een ​​eerste kus te starten

Leer hoe je de man die je wilt eindelijk kus je de eerste keer te maken.

5 manieren om een ​​eerste kus te starten

Als hij komt in de buurt van u, uw hart slaat altijd een beat. Je denkt aan hem op straat, in de sportschool, op het werk... Je kan niet eens een tijdschrift te lezen, want je geest is elders. Je begint te voelen als een tienermeisje, en je weet dat hij hetzelfde voelt. Maar er is een raar ding - je hebt nog niet eens zoenen, en je sterft aan zijn lippen te proberen! Je echt, echt wilt om hem te kussen. De gedachte alleen al van zijn kus houdt je 's nachts wakker. Je wilt hem je kussen - goed, dit is hoe.

1. Zorg ervoor dat u alleen bent

Misschien heeft hij je niet zoenen nog want je bent altijd omringd door mensen. Zorg ervoor dat deze keer, jullie zijn allemaal op uw eigen. Dat er geen ogen op u. Tekst hem en begin een gesprek over films en dan wanneer hij zegt dat hij niet zag die film waar je het over, stel voor dat je het samen ziet. Thuis. Maak wat popcorn en hangen op de bank. Good luck te zien hoe de film eindigt!

2. Late night texting

Hij stuurt je die leuke, flirterig teksten, houdt al je profielfoto's, vertelt hij je dat hij houdt van je sproeten... Maar als hij je ziet, hij krijgt echt verlegen. Nou, hij is gewoon verlegen dan! En dat is gewoon de manier waarop je hem leuk. Als dat het geval is, iets stuur hem als een herinnering dat hij je moet kussen, terwijl uw tekst-flirten. Voorbeeld:

U: wat er op je to-do lijst op zaterdag?

Hem: Wasserij.

U: Is dat te druk? Heb je tijd voor een andere opdracht?

Hem: Like?

U: Kissing me.

Wanneer je hem direct tonen u interesse in deze manier bent, is er geen kans dat hij zal zijn 'to-do list "vergeten, omdat dit zijn beste nog zou kunnen zijn! Oh, we wensen al de dingen op onze lijst waren half zo zoet!

3. Draag iets sexy

Misschien denkt hij alleen maar je bent echt niet geïnteresseerd. Misschien bent u handelt in een dergelijke een verlegen manier dat het hem misleid te denken dat je onverschillig bent. Als dit het geval is, laat hem je van hem. Overdrijf niet: je bent gewoon verondersteld om het duwen van een inkeping. Misschien draag een jurk, of tonen enkele decollete. Nogmaals, overdrijf niet - zijn sexy, niet sletterig. Laat hem dan je hem leuk. Hij zal de hint te nemen - wij wensen u een explosieve eerste kus.

4. Dingen die zouden hem niet wil je kussen

Er zijn een paar dingen die mensen zien als kussen-obstakels. Lip gloss - want het is plakkerig bijvoorbeeld. Rode lippenstift. Het roken van sigaretten. Alcohol. Kruidig ​​voedsel. Slechte adem. Denk er eens over - heb je een van deze dingen te gebruiken als je hem zagen? Probeer niet om de volgende keer dat je hem ziet.

5. Misschien is het tijd dat je hem te kussen

Nou, het is niet de middeleeuwen. Als de man is te verlegen, misschien denkt hij dat je weg uit zijn league. Laat hem dat je hem wilt in je team. Pak een moment van privacy met hem en neigen naar hem. Geef hem een ​​mooi, klein kusje op de lippen. Als hij niet nemen van daar, hij is niet geïnteresseerd. Verplaats een - er zijn veel kikkers die er te wachten op uw kussen om eindelijk om te zetten in prinsen.

Onze selectie