5 trefzekere manieren om een ​​eerste date verpesten

Voer een van de volgende dingen en hebben hem lopen voor de heuvels zelfs voordat je hebt gehad dessert. Nee, serieus, er zijn brandveilig manieren volledig en volkomen verpest niet alleen je date, maar ook elke mogelijke kans van jullie ooit te praten met de man, laat staan ​​hem weer te zien. Dus, blijf uit de buurt van deze! Of, je weet wel, niet, als om wat voor reden je wilt je eerste date je laatste te maken.

5 trefzekere manieren om een ​​eerste date verpesten

1. Ziet er verschrikkelijk uit

OK, eerst wat de eerste, kunt u er een grote puinhoop, of ga overboord en ga voor wat zij noemen een hete puinhoop soort blik. Uw keuze echt, beide zullen de eerste indruk genoeg beschadigen. En eerste indrukken tellen, ongeacht hoe oppervlakkig het ook mag klinken, zodra we eens goed kijken naar iemand die we hen oordelen. Het is hoe het is met ons mensen die we gewoon niet kan ontdoen van vooroordelen.

2. Te laat, heel laat

Volgende wat je gewoon moet doen is te laat komen. En niet slechts een paar minuten, verkeersopstopping laat, maar erg laat. Verontschuldig je niet. Zelfs niet erkennen je iets dat is onbeleefd en zegt dat je de zorg over je date over zo veel als je de zorg over Asian Giant Tortoise zijn bijna uitgestorven hebt gedaan. Yep, dat is een goed voorbeeld.

3. Be onaangename

Dus nu dat je er bent kan je echt gaan koken dingen. Laten we aannemen dat je op een restaurant net omwille van het argument. Uiteraard zul je een aantal alcoholische drank bestellen, gewoon om los te komen een beetje, krijg je geweldig op. Een dure natuurlijk. Verder op dat pad en ga naar bestellen wat de hel je het gevoel dat het eten, de duurdere de betere. Je bent niet te betalen voor het, heb je het recht om uit te geven! Als hij toevallig besluit hij je wil om de rekening te splitsen, na de ramp datum, kun je gewoon zeggen dat je je portemonnee vergeten thuis, geen biggie.

4. U, de verschrikkelijke

Tijdens het bestellen, vergeet dan niet om het personeel te behandelen met de grootste minachting. Of u kunt de andere kant op te gaan en een beetje flirten met uw ober. In een zeer voor de hand liggende manier is natuurlijk, wil je niet je gedrag te worden verward met pure beleefdheid. Op een show, gaan allemaal uit.

Nu laten we focussen op hem, je date, een beetje. Oh de manieren waarop u kunt episch falen daar! De mogelijkheden zijn eindeloos.

5. Praten

Over alles wat in je opkomt, niet nodig om na te denken over het, of censureren alles wat je zegt, zelfs niet de geringste. Gewoon praten. Heeft hij je herinneren aan je ex-vriendje? Ze hebben hetzelfde shirt? Haar? Simile? Deel het! Ik weet zeker dat hij zou graag willen weten. Niet alleen dat, maar misschien een grappig verhaal over je ex? Waarom de hel niet. Tegen die tijd moet je hebben gedronken uw eerste drankje en bestelde een nieuwe. Net genoeg om je op weg!

Ook praten over jezelf. Een heleboel. Het is een datum dat hij moet krijgen om u te kennen. Zorg ervoor dat elke zin beginnen met 'ik', en nooit verlaten, zelfs een tweede voor hem om te reageren op wat je zegt.

Veronderstellingen maken. Bel hem je vriendje. Onbedaarlijk lachen, als dat mogelijk is met je mond gevuld met voedsel. Neem de telefoon. Praten over hem, terwijl op de telefoon. Ok, ok, ik mag hebben ging een beetje overboord proberen om mijn punt te benadrukken hier, maar je begrijpt wat ik bedoel.

Het zou allemaal veel plezier. Ik heb voor een zou graag zien hoe de dingen naar beneden zou gaan als er geen sociale grenzen, censuur, nervositeit, of gewoon gezond verstand. Maar dat is niet hoe de dingen werken is het?

Onze selectie