6 tweede datum conversatie tips

De tweede datum is net om de hoek, en nu je je afvraagt ​​hoe zit het met hem te praten, hoe kun je hem beter te leren kennen en zelfs maak hem zoals jij. Hier zijn een 6 conversatie tips om die tweede datum een ​​onvergetelijke ervaring te maken.

6 tweede datum conversatie tips

Ik vind de tweede periode nog meer zenuwslopend dan de eerste data. Het lijkt mij dat er veel meer op het spel dit keer rond. Uiteraard, je vond elkaar de eerste keer genoeg om willen weer naar buiten te gaan, dus dit is nu zeker iemand die je geïnteresseerd bent in Eerste indrukken zijn geweldig en super belangrijk, maar nu is het tijd om echt te beginnen om hem te leren kennen en te zien of uw indruk van hem blijken waar of onwaar zijn.

De enige manier om dat te doen is door middel van gesprek, en er zijn een heleboel van ons die zijn niet echt de beste gesprekspartners die er zijn, ga figuur. Dus hier zijn enkele tips over hoe om te praten met je date de tweede keer rond, en wat zijn enkele onderwerpen die u moet vasthouden aan of te vermijden:

1. Houd het licht

Je wilt wissen van een aantal van de meer controversiële onderwerpen aan te sturen, zoals religie en politiek. Sterk oneens over een aantal van deze onderwerpen kan een breekpunt in elke vorm van een relatie, niet alleen een romantisch een, dus je moet niet praten over het gewoon nog niet, tenzij het is iets wat je voelt zo sterk over dat compromis is niet een te zijn optie, dan is het misschien een goed idee om ervoor te zorgen dat je op dezelfde pagina voordat je in het te diep zijn. Natuurlijk, als je ervoor kiest om op die manier gaan ervoor zorgen dat je subtiel en beleefd.

2. Follow-up op de eerste date topics

Het gaat om te laten zien dat je al aandacht aan wat hij zei en dat je geïnteresseerd in wat er gaande is sinds de laatste keer dat jullie elkaar zagen bent. Als hij eerder gezegd dat hij gaat iets buitengewoons te doen, ga ergens of iets dergelijks hem vragen over het - hoe het ging, had hij een goede tijd, wat was het alsof...

3. Geen gezeur of klagen

Misschien dingen gaan niet zo geweldig op de baan, misschien bent u niet in de beste stemming, heb je een aantal persoonlijke problemen of problemen. Het is perfect in orde om het te vermelden, en antwoord op zijn vragen over het als hij vraagt ​​wat, maar probeer niet aan je date in een therapiesessie. Het is slechts een tweede date, als je hem blijven zien dat je hem gemakkelijk in je leven en alles daarin met inbegrip van uw problemen. Voor nu, laten we het zo positief mogelijk.

4. Grappige verhalen, leuke tijden

Als twee mensen samen kunnen lachen dat het gaat om hen dichter bij elkaar te brengen. Zeker iets interessant of grappig is gebeurd met u of iemand die u onlangs weten. Deel het met hem, hebben een lach. Hij zou enkele geweldige verhalen te hebben, en de tijd besteed lachen is niet alleen een geweldige tijd, het is bekend om mensen te helpen te ontspannen en meer comfortabel met elkaar. Aan de andere kant, zou ik adviseren tegen moppen vertellen, het is over het algemeen geen goed idee als je met iemand wiens gevoel voor humor misschien niet overeen met de jouwe.

5. Luisteren

Weer, zoals altijd, een goede luisteraar is een noodzakelijke kwaliteit als je probeert om een ​​betere prater. Dus, luister, knik en reageren op wat hij zegt, niemand houdt ervan om iemand die een lege blik op hun gezicht op alle momenten, die ons leidt naar misschien wel de belangrijkste tip van alles te praten...

6. Glimlach

Een glimlach kan een lange weg te gaan.

Onze selectie