8 beste plaatsen om een man te ontmoeten

Op zoek naar een man te ontmoeten? Nou, als je op dit soort missie hebben we een lijst van 10 mannen vol vlekken, wilt u meteen raken!

8 beste plaatsen om een ​​man te ontmoeten

Natuurlijk kun je gewoon gaan over je eigen bedrijf en wachten tot de heer Rechts (of, je weet wel, Mr Right Now) opduiken uit het niets. Het is wat de meeste vrouwen denken als - ze gewoon doen wat ze normaal doen en niets te ondernemen wat zo ooit naar het zelf creëren van kansen voor mannen te ontmoeten.

MAAR, waarom eigenlijk niet iets aan doen? Zelfs als je niet het soort meisje dat zou benaderen iemand zichzelf - het creëren van kansen is iets wat iedereen kan doen!

Vaak zijn het vrouwen die absoluut niets, behalve wachten op dingen te toevallig, doen zijn degenen die de neiging hebben om de meest klagen hoe ze een man niet kan krijgen en zich afvragen WAAR ZIJN ALLE ECHTE MENSEN!

Hmm, hoe 'bout?

1. In de sportbar

Je bent gebonden aan een stel jongens opknoping rond hier. Het is de ultieme 'man cave' aard van de plaats en de mannen om vrouwen verhouding is waarschijnlijk zal aan uw kant!

Een ander goed ding over het raken van een sportbar en controleren van wat er op het display is het feit dat de meeste mannen dromen van een meisje dat in de sport.

Het zou slim zijn, maar, niet te veel actie verwachten van de jongens als er serieuze actie gebeurt op het scherm. Je weet wel, ze vinden het moeilijk om zich te concentreren op vrouwen als er een spel op.

2. Op de sportschool

Heb ik echt nodig zelfs om dit een uit te leggen? Het is als - een stel mannen die op hun lichaam half naakt. Ja, er gaat een paar van hen te zijn die volledig met zichzelf bezig zijn en geïnteresseerd zijn in zichzelf niet alleen controleren, maar de meeste van hen zullen een beetje rond te kijken.

En nogmaals, vrouwen die werken zijn goed gewaardeerd tussen de mannelijke soort, natuurlijk. Dus, zelfs als je denkt dat al dat zweten en het hebben van je haar in een rommelige knot is niet zo vleiend - geloof me, het is echt een soort van een bocht op voor hen.

Druk op de sportschool!

3. Bij de tech winkel

De meeste mannen zijn technologie buffs standaard, dus het is een vrij goede plek om wat eye candy spotten, en laat hem jou ook zien!

Als je niet bang bent om het te nemen naar een ander niveau jezelf en contact te maken, is dit de perfecte gelegenheid om de I-need-a-man's-hand-kaart te spelen, en zijn allen als "Neem me niet kwalijk, ik ben zo dicht over dit spul en je lijkt te veel over deze weten, kan je me helpen? '

Tuurlijk, zal er er sales mensen die je ook zou kunnen helpen, maar ik weet zeker dat hij meer dan bereid om over te stappen zelf zou zijn.

4. Op kantoor

Misschien niet op uw afdeling per zeggen, maar hoe goed heb je echt weten de mensen die werken voor hetzelfde bedrijf als jij? Net als de schattige accountant die een paar verdiepingen lager, of dat HR man op de 17e verdieping die u ziet in de lift werkt.

Het is misschien een goed idee aanwezig en op alert te zijn voor hottie collega's op het volgende bedrijf georganiseerd evenement.

5. Aan het strand

Het strand is de perfecte plek om iemand te ontmoeten. Iedereen met een goede tijd, iedereen is relaxed, het voelt bijna alsof er minder druk en angst dan bij het naderen van iemand elders.

Wat de mens bij zijn volle verstand zou kans voorbijgaan om te staken een gesprek met een hete strand babe die al bekeek hem over haar cocktail?

Er zijn net zoveel manieren om te beginnen met iets op het strand - passeren hem zijn bal terug, hel, net pak een paar vrienden en beginnen te spelen beachvolleybal - je bent gebonden aan wat aandacht en meer leuke mannelijke spelers te krijgen!

6. Bij het concert

Tuurlijk, je bent er om te luisteren naar de band of de zanger - maar daar is je insinuaties daar! Je houdt van dezelfde muziek als alle kerels je bent omringd met! Iedereen is opgestookt, geweldig de sfeer en de sfeer is goed. Perfecte omstandigheden om iemand te ontmoeten!

7. Op het park

Veel mensen willen hun lunchpauze doorbrengen in het nabijgelegen park. Bezoek een die de binnenstad en bij voorkeur in een drukke omgeving, en u zult versteld staan ​​hoeveel knappe mannen zitten rond op bankjes lezen of werken op hun laptop. Voeg de een is op hun honden en je hebt een mooi klein aantal van hen om uit te kiezen!

8. Online

Het is de realiteit van vandaag de dag - alles kan online worden gevonden! Of het nu een dating site, Facebook of iets anders je hebt de middelen om al uw (online) basissen gekregen.

Er is een kleine vangst hier natuurlijk - je moet altijd veilig zijn! Als je over het op de juiste manier, neem de tijd en zijn voorzichtig over de informatie die u uit en de mensen die je in contact komen met, kan het internet een geweldige manier om mensen te ontmoeten!

Ja, kan het nog steeds een beetje afgekeurd of onconventioneel, maar we moeten goed gaan met de tijd mee? En de tijden zeggen uw Mr Right zou kunnen worden het maken van een profiel op een van deze dating sites nu meteen! Waarom niet?

Onze selectie