8 eerste date vragen die u moet vermijden

Eerste data kan worden vreselijk. We hebben er allemaal geweest. Vaker wel dan niet het is gewoon een hoop drukte. En om het nog meer frustrerend is dat ze kunnen gaan van perfect te pijnlijk slecht in een seconde. Al duurt het is een vreemd moment, meestal veroorzaakt door een lastige vraag! Hier zijn een paar moet je altijd vermijden.

8 eerste date vragen die u moet vermijden

1. Hoe komt het dat je nog steeds single?!

Mensen hebben de neiging om flappen dit een uit, met de beste bedoelingen, terwijl het hebben van de beste tijd.

Het ding is, zeggen dat je dit echt betekent dat je denkt dat hij is gewoon geweldig en je krijgt niet hoe komt niemand griste hem jaren geleden. Maar, dat is niet hoe het klinkt. Als een zaak van de feiten, zijn het soort klinkt als je vraagt ​​wat er mis is met hem.

2. Wanneer denk je dat je zult willen trouwen (en / of kinderen hebt)?

WHOA! Veel te vroeg voor elke vorm van het huwelijk praten. Er is een duidelijke lijn die je niet oversteken op de eerste date. Deze vraag is zo ver uit de lijn, dat alles wat je zegt of doet vanaf dat moment is niet van plan om veel verschil te maken - je de hel hebt bang van hem uit.

3. Denk je dat ik er dik uit in deze jurk?

Visserij voor complimenten is dus niet ok, ooit. Je komt uit kinderachtig en ijdel.

4. Hoeveel geld heb je te maken?

Gouddelver alert! Tenminste dat is wat hij gaat denken. Veel mensen zijn super gevoelig als het gaat om hun geld, en ze zijn volledig bevoegd te zijn.

Hij moet kiezen of hij wil deze informatie te delen met u wanneer hij denkt dat het gaat om u, en de eerste date is zeker niet het juiste moment.

5. Geloof je in liefde op het eerste gezicht?

Je kan net zo goed zeggen dat I LOVE YOU, en krijg het uit de weg. Ik bedoel het is de eerste date. Het is niet ongepast en raar helemaal.

6. Waarom zijn alle mensen volledig eikels?

Serieus, hoe gaat hij verondersteld om deze te beantwoorden? Kortom, heb je hem verteld dat hij een eikel als de rest, die heb je pijn in het verleden.

Plus je hebt gemaakt het heel duidelijk dat de laatste eikel die je hebt behandeld is waarschijnlijk iemand die je nog steeds opgehangen op, aangezien hoe je koesteren dat vijandigheid tegenover de gehele mensheid.

7. Dus, wat is je "nummer"?

Betekenis "Hoeveel seksuele partners heb je gehad? ' Meestal gaat hand in hand met een brutale glimlach. Al met al maakt een volledig ongepaste vraag - het is te vroeg, en ook, ook seksueel. De kans groot dat hij gaat worden onder de indruk u op zoek bent naar zijn "nummer" omhoog krijgen door een.

8. Hoe komt het dat uw relatie status op facebook zegt, "het is ingewikkeld"?

Ik ben helemaal voor online stalking en dat soort dingen, maar het zou moeten worden gedaan in het geheim, mensen! Ik bedoel, ik snap dat tegenwoordig is het allemaal daar, en je kunt ruiken ladingen van vuil op iedereen met slechts een klik van de muis. Maar, kom op!

Houd het op de hush kant. Je wilt niet dat hij er alles te weten van de gekke je hebt in je op de eerste date.

Onze selectie